Aile denilen kavramdan hiç çektiniz mi?

Merhaba herkese iyi günler. Ben 4 kişinin olduğu bir ailede 3 kişinin narsist olduğu bir evde yaşamaktayım. Yaklaşık 7 yıldır çekiyorum. Benden küçük kız kardeşim üniversite biter bitmez o erkek benim şu erkek benim sürekli evlenemedi öldü. Annem sinir krizleri geçiriyordu. Hep ben yardım ediyordum Anneme. Kız kardeşimin sözü nişanı oldu. Annemle ikisi bir kibir arkadaşlar. Evde beni yok sayıyorlar. Annem Babama fısır fısır benden için dışarı tek çıkıyor kendini hallettirecek diyor. Babamda tık yok arkadaşlar. Pikniğe gidiyoruz Annem durup durup kavga çıkarıyor. Sabrımın son sınırları sabrettim arkadaşlar. Kapı kapı iş aramaya çıktım. Bazı yerlerde çalıştım. Çıktım. İşverenlerde sorun çıktı. Mücadele etmekten asla vazgeçmedim. Dün de güzellik merkezine başvurdum. Meğersem ki bu evde hiç sevilmemiş duygularım hiç görülmemiş etrafımdakilerin gerçek yüzünü görmüş oldum. Şimdi ise tek hedefim iyi bir iş bulup bu evden uzaklaşmak. Yani eğer sen kendini önemsemezsen hiç kimse seni önemsemiyor.

Aile denilen kavramdan hiç çektiniz mi?