Evlenmeden de aile olunurmuş, evliliğin aile kavramıyla alakası yokmuş 🙄 Daha neler duyacağız 😬😀

Evlenmeden de aile olunurmuş, evliliğin aile kavramıyla alakası yokmuş 🙄 Daha neler duyacağız 😬😀
Merhaba,
Aile toplumu oluşturan en küçük yapı taşıdır. Aile kadın ve erkeğin evlilik akdi ile hayatını birleştirmesi ile oluşur. Aile çok önemli bir şeydir. Yaptığım ve yapacağım her şey ailem içindir. Sevdiğim kızda ailemdir. Evlilik aile kavramını oluşturur ama evlenmeden de olabilir. Ben sevdiğimi de ailemden görür ailem gibi davranırım..
Sevgili olunca da aile olmuş sayılırız.. 😅
Kariştirma şimdi sevgililiği 😀
Öyle diyorsan karıştırmam🤣 Nasıl istersen 🤣
shgfhjghj 😂😂
Bu kadar mı yani 🤣 gidiyor muyuz sjsjd
Aile demek benim için kendi eşim ve kendi kızım demektir başka aile yoktur. bir de çok samimi olduğum dostlarım varsa onlarda ailem gibi olur ama bu kadar.. evlilik zaten dünyanın en güzel duygusudur bir ömür birbirini sevmek ve değer vermek bu duyguyu maalesef kimse bilmiyor yani değerini anlayamıyor. bu yüzden de günümüzde özellikle de bu ülkede boşanmalar ya da tartışmalar sürekli oluyor.. yani bazı insanların tek istediği eş ve sevgi işken bunu bulup da değer bilmeyenler var.. Aile, her bireyin hayatında önemli bir yere sahiptir. Aile, bireylere sevgi, destek ve bağlılık sağlar. Aile, bireylerin sosyalleşmesini, duygusal gelişimini ve fiziksel ihtiyaçlarını karşılamada önemli bir rol oynar.
bana yorum yok mu :D
Olsun mu 😀
Olsun olsun 😂
Tamam geliyor hemenn 😂
Gelsinn bekliyorum 😂
Kızım demişsin kızın mı var senin 😬😀
Yok tabi ki de ama kızım olmasını hayal ettiğim için öyle söyledim 😂😂
Biliyorum 😂dileklerin gerçek olsun ne diyeyim 😀
Teşekkür ederim :D :D
Hiç darisi sana olsun abla demek de yok toşokkor odorom ancak bunu biliyorsun 😂
Ama şimdi odun gibi oldum abla ben 😂😂 hemen düzeltmem lazım bunu.
Teşekkür ederim abla darısı da sana hayırlısı olsun 😂 🌺
Ya odun da oldun Barış yazıklar olsunn sanaa ajhgjxj 😂😂
bana yazıklar olsun gerçekten de abla sdjsdjsdj :D :D
Teşekkür ederim şaşırdım seçilince :D
Rica ederimm 😀Şaşırdık sizi Barış bey affedersiniz sjhj 😀
Yok sorun değil prenses hanım sjsdj :D :D teşekkür ederim abla bu arada
Evlenmeden aile olunmaz. Anne baba ve çocuğun oluşturduğu her birliktelik aile değildir. Aile kurumsal bir yapıdır ve birçok değeri bünyesinde barındırır. Bu değerlerden yoksun topluluklara aile demek mümkün değildir.
evlenmeden nasıl aile olunur 🙄 aile; anne baba ve çocuklardan oluşan insan topluluğu
bir insanı evin olarak görebilir hissedebilirsin yuva gibi hissettiren insan olabilir lâkin aile demek bütün olmak ve kan bağı olması demek bence
Cevap
4Cevap
Evlilik ailenin temel taşıdır
Evlilik oluşturmaz. Sadece bir imza ile aile olduğunu zannedenler var. O tür kişilerde erkenden boşanmaya doğru giderler.
Aile demek için evlilik şart değil bence de o biraz onu benimsemekle alakalı 🙄
Tabi yeterince alkol alırsan ne bileyim çeşitli kafa yapıcı şeyler her şey olur 😀
Oluşturması gerek
Detayı kim demiş öyle saçmalık mı olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?