+1 yılVasıf gerektirmeyen bir iş için günde 50 tl verilmeyeceğini ön görmen gerekirdi, ya insanlar üniversite okuyor, yüksek lisans yapıyor sırf deneyim kazanmak için bedava çalışıyor, staj, uzun dönem staj adı altında hal böyleyken çok büyük bir beklenti içinde olmamak gerekli.
10 Yorumla
+1 yılvalla güzel çok hoş...bende çoculukluk hayalim olan motor ustalığına yöneldim...memlekette bir ustayla görüştüm...başlıyorum yazın...para istemedim..işim var ama hayalim buydu...çok şükür gerçekleştireceğim...
00 Yorumla
Tecrübesizsen pis işler sana kalacak demektir. Haftada 50 tl ye canını çıkaracaklar, korkutmak gibi olmasın ama gerçek. Yapamayacaksan başlama bence.
Ama tecrübe kazanmalıyım mutlaka çalışmalıyım diyorsan çalış..00 Yorumla
+1 yılgünlük 50 vermezler sanmam ama lüx bir yerdeyse olabilir
kuaförlük yapmak istiyosan şöyle yap ismek kursları var kuaförlük onlara git sertifika al01 Yorumla- +1 yıl
canım defacto yeni elemanlar arıyo 1.200 tl maaşla bir baksana kariyer.net
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı. haftalık mıı yuh yanii neresi orası, dağda bir köy filan mı
03 Yorumla
Soran+1 yıl:( suç bende.
+1 yılValla ben de kuaförde çalışıyorum 3 yıldır stajyer olarak girmiştim eleman olarak devam ediyorum benim maaşım aylık 1500 ama mesela günlük biri gelirse 50 lira veriyor patronum günlük 50 nerde haftalık 50 nerde başka bir yer de araştır iyi diyenlere aldırma kuaförler para vermez ama haftalık 50 ne demek çalışma derim ama ben öğrenmek için giriyorum dersen orası ayrı
00 Yorumla
+1 yılIsi ogrenince de değişen bisey yok arkadaslar kendi dukkanin olsa neyse hadi.. kuaforum 26 yasinda 12 yasinda cirak olarak baslamis baya profesyonel olmus artik. Aldigi maas 800 tl... boyle bu kuaforler insani somuruyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılasgari ücretin bile altında çalıştırıcak seni boşver başka meslek öğren işkurun meslek edinme kursları var onlara yazıl hem meslek öğretiyolar üstüne para bile veriyoalr hemde senin bu alacağın 200 tl den daha fazla veriyolar...
31 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 4b cevap paylaştı. çok azmış o nedir öyle ayda 200 tl? beleşe adam çalıştırıyorlar şikayet et şerefsizleri. git başka iş bul hiç olmazsa asgari ücret alırsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılbirde telefon açıp yanlış anladım dediğimde alaycı konuşması yokmu şerefsizin :( ben ne bileyim haftalık demek istediğini.
yuh haftalık 50 lira nedir.. bir fönü en az 5 liraya çekiyorlar, maliyeti ne ki fönün :/
sigorta da yapmaz şimdi, aylık 200 lira veren adam. çok ihtiyacın yoksa bence başka iş ara.10 Yorumla
+1 yılahaha bende neyin 50tl si diyorum hemen başla :) haftalık makyaj malzemeni ordan karşılayacaklarsa tamamdır :) kızım aylık 200tl ne demek ya şakamı simit sat daha iyi :D
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 514 cevap paylaştı. bence sen yanlıs anlamıssındır.
yerleri süpüreceksin,makına tutacaksın,ayak işlerine verıyorlarsa o kadar biz boşuna okumusuz.00 Yorumla
+1 yılBence gitme o işe benim en tecrübesiz kuaför arkadaşım günlük 30 alıyordu..
10 Yorumla
+1 yılsadece saç olsa neyse de bulaşık falan da demişsin. boşver bence.
10 Yorumlatecrübesiz bir elemana günde 50 tl aylık 1500 tl yapar ben bile o kadar almıyom lan :D durma git hem sanat öğrenirsin :)
02 Yorumla- +1 yıl
güncellemeyi okumadın sanırsam hafta 50tlmiş
+1 yılhaftalıktır . çünkü ben çırakken 20 tl alıyordum günlük yani en lüks yer bile o kadar vermez eminim
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı. Haftalıktır o.Günlük 50 lira ne demek biliyor musun sen?
00 Yorumla
+1 yılhaftalık 50 mi olurmuş.? benim ufaklık 15 yaşında meslek işinde çalışıyor haftalık yüz alıyor
günlük olması gerek, bir erkek için bedavaya çalışacak en güzel meslekte diyebiliriz.00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı. salak adam kazıklanmış resmen boşver sen baska yerde iş bak ;)
00 Yorumla
+1 yılhaftalık 50 tl dir.kuaförde çalışan çıraklara fazla para vermiyorlar.parayı işi öğrenince kazanırsın
11 Yorumla- +1 yıl
adama telefonda sövseydin keşke
bayan kuaförler öyle ama işi öğrenip kendi yerini açarsan o zaman paraya para demezsin ailenin maddi durumu kötü değilse sabret bence
00 Yorumla
+1 yılEğer paraya ciddi anlamda ihtiyacın yoksa ve bu mesleği yapmak istiyorsan devam et. Bir kaç ay sonra maaşına zam yapılabilir.
00 Yorumla
+1 yılhaftalık mı :)) bide bulaşıktan sorumlu devlet bakanı olacaksın :)) başka yerlerle görüş daha makulünü bulursun ama tecrübeliyim filan de ne bilim iyi konuş işte :)
00 Yorumla
+1 yılBence çok çok iyi sen işi öğrenmeye bak canım :) ;)
00 Yorumlahayirlisi... daha güzel bir nasip cikabilir.. sabir gerek
00 Yorumla
+1 yıl50 lira iyi para derim. tecruben de yok. dene bakalım
00 Yorumlamanyak mı o adam. 1 saatte çıkaracak senin parayı 1 hfta çalıştırcak seni.
10 Yorumla
+1 yılHaftalık bence çok az. Günlük en az 10 tl alsan haftada 70 ediyo. Bence senden yararlanmışlar.
10 Yorumlaöğrenirsn :D ilk öğreniceğin iş dedikodu olucaktr bunu unutma :)
20 Yorumlaablacım onu bulamayanlar da var hemde tecrübesizsin madem bir dene zaten bir kaç aya kalmaz artar maaşın merak etme
00 Yorumlahaftalık 50 ye çalışılır mı amelelik hamallık ondan daha iyidir günlük olsa iyi olurdu ama bu yetersiz bnce :)
00 Yorumla
+1 yılo ısı yapmaya mecburmusun yanı ggecıcı mı sureklımı egıtım durumun ne ayrıca baska ısler bak yanı yazık yanı orda surunme o paraya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok komik yahu günlük 50 olur mu ahahahah hakikaten tecrüben düşükmüş :D öyle olsa ben okumayı bırakırdım kuaför olurdum yahu :D
00 Yorumla
+1 yılTamam işi öğrenmek güzel ama haftalık 50TL ye biraz zor eleman bulur o adam.
00 Yorumlagünlük 50 tl öp başına koy derdim ama malumevdekiler günlük zor 50 kazanıyo la
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşlangıç için iyi. Asgari ücretin neredeyse iki katını sana verecekler.
02 Yorumla- +1 yıl
Mesleği öğreneceğim diyorsan en azından harçlık olur.
- +1 yıl
İş öğretmeyip, ortalık temizleyip çay yaptıracaksa başka yere bak.
Bence iyi sayılır aylık sıgortan Varsa süper ben yanımdakı elemanlarada aynı veriyorum yani
00 Yorumla
+1 yılaylık 200 tl için kılımı kıpırdatmam bence sende öyle yap
00 Yorumla
+1 yılbu meslek bitti artık boşver zaman kaybetme onun bunun 5 para etmez ınsanından azar işitmek var
00 Yorumla
+1 yılgünlük sana 50 tl vermezler ayda 1buçuk milyar kendisi kazanıyormu sor bakam
00 Yorumlaaylık 200 tl mi olur be
haftalık 50 tl'ye
git evinde otur örgü ör sat daha kar edersin02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgünlük 50 tl değildir haftalıktır.
günlük 50 tl kim bulmuş :)32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılfast food lar, marketler sabah akşam eşşek gibi çalıştırıp ayda 400tl veriyor :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılLüx bir yerse 50 normal yani. Haftalık olur mu hiç ameleler bile günlük 100 lira alıyor.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHaftalık 50 mi ? Resmen küfür etmiş :)
50 TL bu zamanda iyi para sigorta varsa on numara ilk etap için :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakin ben kuaforde enin gibi calistim sabahtan aksama terde kaliyorsun
10 Yorumla:D nerde o dükkan. söyle yakalım :D
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı. hayırlı olsun:)
00 Yorumlaarkadasım haftalık 40 alıyo :) sen düşünn
01 Yorumla
+1 yıle kuaförde bahşiş de olur unutma
10 Yorumlagünlük 50 tl iyi rakam.
00 Yorumla
+1 yılgünlük 50 dir. Haftalık 50 nedir. Ayda 200 yapar.
01 Yorumlatecrübesiz halinle 50 tl gayet iyi bence
00 Yorumlabaşka işlerde yaptırmasınlar dikkat et :)
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılneredesin ve kaç yaşındasın
00 Yorumla başka bir iş ara derim o ne öyle asdf
00 Yorumla
+1 yılhaftalıktır o gunluk deıl ama lukse yerse az bıle
00 YorumlaHaftalık mı 50 TL. :( Gelip dövebilirim o adamı.
00 Yorumlabenden fazla alıyon :D
00 YorumlaHAYIRLI OLSUN..HİÇ DÜŞÜNME HEMEN ATLA...
00 Yorumla
+1 yıliyi para her gün sigara iki bira :) ohh
00 Yorumlahiç.gitme ayda 200 tl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgünlük 50 ise bende geleyim:)))
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkuaför işi bok iş
20 Yorumla
+1 yılçalışma orda
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler