Benim kardesim 14 yaşında erkek. Geçenlerde ben duş aldım tam odamda giyinecektim ki bu birden iceri daldı. Bende bornozu çıkartıyordum o gelince alelade sardim üstüme. Böyle bir durumda insan kendini direk dışarı atmaz mi? Ama bu kapıdan bakıp abla pardon falan dedi. Bende kızdım defol git dedim öyle gitti. Sonra dışarı çıkıp baya güldü.
Sonra ertesi gün benim uzerimde pantolon yok odama gidip iç çamaşırımı degistirecektim. Baktim bu benim odamda diğer kardeşimle oturuyor. Kapidan diğer kız kardeşimi cagirip bana bir külot ver dedim gittim. Bu sordu ne istedi falan diye. Sonra ben banyodayken yine pat diye girdi üzerimde çamaşırım yoktu. Ama ses tonundan bilerek yaptığı belliydi. Yine kapıyı hemen kapatmadı. Bir şeyler geveledi. En olmadık yere girmişsin falan dedi. Sacmaliyor yani. Ben hep kapımı kitlerdim nasıl açık kalmış anlamadim o gün.
Edepsiz bir çocuk da değil ama napmaliyim. Ben 19 yaşındayım bu arada.
Sonra ertesi gün benim uzerimde pantolon yok odama gidip iç çamaşırımı degistirecektim. Baktim bu benim odamda diğer kardeşimle oturuyor. Kapidan diğer kız kardeşimi cagirip bana bir külot ver dedim gittim. Bu sordu ne istedi falan diye. Sonra ben banyodayken yine pat diye girdi üzerimde çamaşırım yoktu. Ama ses tonundan bilerek yaptığı belliydi. Yine kapıyı hemen kapatmadı. Bir şeyler geveledi. En olmadık yere girmişsin falan dedi. Sacmaliyor yani. Ben hep kapımı kitlerdim nasıl açık kalmış anlamadim o gün.
Edepsiz bir çocuk da değil ama napmaliyim. Ben 19 yaşındayım bu arada.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer