Kardeşime karşı tavrım nasıl olmalı?

Olay o kadar uzun ki ama ben yinede anlatmak istiyorum çünkü cidden yardıma ihtiyacım var. Ben 22 yaşında bir genç kizim erkek kardeşim 20 yaşında. Erkek kardeşimle ikimiz bir gün aynı odada yatmak zorunda kaldık. Ben eskiden yaşadığım zorlukları tramvalarimi falan anlatiyodum abla kardeş dertleşelim diye. Bir anda çat diye abba kusura bakma ama bana @mnı gösterir misin daha önce hiç gormedim merak ediyorum söz hiç dokunmicam demisti. Bende bunun yanlış bir şey olduğunu susması gerektiğini soyledim. Sonra uyuduk. Ben bunu anneme söylemedim üzülmesin diye. Haberi yoktu. Benim haberim yokken kardeşim anlatmış meğer anneme herşeyi. Bir gün kavga ederken ben sen uzulme diye neleri içime attım hicbirinden ve benim neler yaşadığımdan haberin yok dedim. Biliyorum kardeşin anlatti dedi suratima bos boş bakarak. Ben iki tane bardak kırdım diye kardesim üstüme yürüdü tişörtümü çekti yirtti beni evden kovdu. Bu arada evden kovuluşum ilk değil rahmetli babam da kolumdan tutup kapinin önüne koymuştu buda ikinci oldu. Aradan aylar geçti ben bir gece oturdum instayı açtım reels izliyodum komik bir video denk geldi guldum. Annem geldi girdi odama gece gece napiyon sen dedi video izliyom dedim. Elimden telefonumu aldı birakir mısın telefonumu dedim sakince. Sonra ertesi gun erkek kardeşimin yanina gitmis anlatmis. Oda geldi bağırdı cagirdi odamin kapisini gosterip su kapıyı alır kafana geciririm cüsseliyim sanıp bir şey yaparim zannetme yürü git zıbar yat dedi. Daha çocukken tacize uğradım hemde üç kere aynı kişi tarafından. Şimdi hala aynı evde hiçbir şey olmamış gibi yaşamaya devam ediyoruz. Çalışmıyorum da. Lise mezunuyum. Calissam hiçbir şey olmayacağını biliyorum eve cikmaya gücüm yetmez. Kira desen riskli iş ev sahibi beni evden ne zaman çıkarır bilemem beni aniden evden cikarabilir. Ayrıca kiraya maasim yetmez. Ancak evlenerek kurtulabilirim bu evden. Sorum şu. Kardeşime karşı nasıl bir tavir takınmaliyim? Konuşmayı simdilik kesemem çünkü mecburen aynı evin içinde yasiyoruz.
Kardeşime karşı tavrım nasıl olmalı?