Annem babamı gözlerimin önünde aldatıyor, çok mücadele ettim dayanamıyorum nolur bir akıl verin?

merhaba ben ailemin tek kızıyım erkek kardeşlerim var. annem zamanında sevdiğiyle evlenememiş, babamla evlenmiş. küçüklüğümden beri ufak tefek şeylerini yakalıyodum ama susuyordum kafası karışıktır diyodum öylesine yazışıyordur diyodum biraz da ailemizin yıkılmasını istemiyordum. ta ki bir ay öncesine kadar. bize iş için gidiyorum deyip şehir dışına yeni tanıştığı bir adamla görüşmeye gitti. telefonunda ahlak dışı şeyler yakalayınca öğrendim bunu. kendini yerden yere attı intihar etmeye kalkıştı. tabi babamın bir şeyden haberi yok anne kız kavgası sanıyor. benimle ilgili bir problem sanıyor canım babam.. sonra ben hastalandım o tartışma esnasında hastaneye kaldırıldım. ağladı sızladı af diledi bir daha yapmıcam hata yaptım dedi. numarasını değiştirdi. söz verdi.. ama bir kaç gün önce yine yine yine o ahlak dışı görüntülerini ve yazışmalarını yakaladım. hem de ben hasta yatarken yapmış devam etmiş hiçbir şey olmamış gibi. acımamış kızım benim yüzümden ölüyordu dememiş. numarasını değişmesi söz vermesi hepsi yalanmış. içim yanıyor her gün ağlıyorum konuşmuyorum yaptığı yemekleri bile yemiyorum. zerre üzülmüyor niye böylesin bile demiyor yeniden yakaladığımı anladı çünkü. babama söylesem evde katliam çıkacak katil olacak. söylemesem bu kadın gözümün içine baka baka babamı aldatmaya devam edecek. bir de pişkin pişkin tavırlarıyla söylemeyeceğimden de emin. boşanırız kardeşlerin ortada kalır aile dağılır sen bilirsin gibi şeyler dedi bana. ve intihar etmekle de tehtid ediyor. çaresizim bir şey söyleyin nolur dayanamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Annem babamı gözlerimin önünde aldatıyor, çok mücadele ettim dayanamıyorum nolur bir akıl verin?