Annem babamı aldattı sonuçlarına ben katlanıyorum?

Küçükken annemin babamı aldattığını ablamla gördük. Bizim evdelerdi. Ben 5 yaşında veya 6 yaşındaydım. O günden itibaren kimseye bir şeyden bahsetmedik fakat ben geçen sene annemle bir konu üzerinde tartışırken sinirlerime hakim olamadan bunu anneme söyledim, o da üzgün olduğunu söyledi fakat onu asla affedemedim. Babam ile annem şu an mutlu bir hayat sürüyorlar, babamın hala haberi yok. Ablam evlendi ve ben de kendi başıma yaşıyorum. Evden ayrıldım, çünkü annemin yüzünü her gördüğümde içim öfkeyle yanıyordu. Annem her ne kadar üzgün rolü kesse de asla onun üzgün olduğuna inanmıyordum. Hala inanmıyorum, şnanmak istemiyorum.

Bu yüzden erkeklerle yakınlaşamıyorum, yüz yüze iki çift laf bile edemiyorum. Ne yapabilirim? Artık bundan kurtulmak istiyorum. Biriyle birlikte de olamıyorum, çünkü bütün psikolojimi etkiledi. Annemden nefret de edemiyorum.

Ablam bunu hemen atlattı, şu an evli ve çocukları var. Ben de mutlu olmak istiyorum ama el ele yürüyen çiftleri gördükçe bile midem bulanıyor, hep o an aklıma geliyor. Beni ciddi anlamda etkiledi, sizce ne yapabilirim? Kendimi neye verirsem bunu aşarım?
Annem babamı aldattı sonuçlarına ben katlanıyorum?