Babam annemi aldatıyor artık dayanamıyorum?

Babam annemi aldatıyor ve ben bunu 1 yıl 1 aydir biliyorum. Aslinda bu kadar uzun surede ne yaptin neden soylemedin gibi dusunceleriniz olabilir ama benim gibi bu durumu yaşamış birisi az cok beni anlayabilir diye düşünüyorum. Neyse en basindan başlıyım geçen sene babam kardesimin yaninda kimse olmadigi icin yanina gecmemi istedi kardesim babamin tabletinden cizgi film izliyodu bir sure sonra yanlislikla bir uygulamaya girdi bende tam cikip cizgi filmi geri acicakken "canim" diye bir mesaj gordum ilk basta anlayamadim ve cizgi filmi actim ama bir sure sonra kafama dank etti hemen tableti alip tekrar baktigimde ne mesajin yukarisina ne asagisina baktim cunku sadece bir kac satir bile beynimi durdurmaya yetmisti benim hayatimda en sevdigim en guvendigim kisiydi annen mi baban mi sorusuna bile babam derken boyle bir seyi gormek cidden benim icin katlanilmazdi ilk basta kendime gelemedim ve oldugum gibi durmaya basladim dusunme yetimi bile kullanamiyodum sonrasida okula gitmeme daha 2 saat olmasina ragmen isim var diyip ciktim okula beraber gittigim 7 yillik bir arkadasim vardi aslinda ona anlatmayi düşünmüyordum ama ilk basta yanima oturttum ve bana ne oldugunu sordu dogal olarak ilk ona actim icimi o gun aslinda cok sey yasandi ama o gunu kisa kesmek istiyorum cunku konusmak bile titrememe sebep oluyor ilk 1 ay buna inanmamayi secerek gecirdim her seyin cok net olmasina ragmen sonrasinda artik bu durumdan kurtulmam gerektiğini dusunup babamin telefonunu karıştırmaya basladim Saka gibi gelicek belki ama boyle bir sey yapan adamin telefon sifresini tum ev halkı biliyor o kadar güvenilirdir gözümüzde. bir sure telefonunu karistirip kanitlar topladim ve kadini bulmaya calistim ama hesaba katamadigim tek sey babamin o kadini, kadinin kizinin ismiyle kayit edebilecegini dusunmemis oldugumdu kadinin kizini nerden mi biliyorum? Hemen soyliyeyim babam beni ve abimi o kadinla ve kiziyla tanistirdi şaka gibi ama gerçek. tabi sadece o kadin yokmus bir suru kisiyle bunu yapiyormus ama onunla daha ciddiydi bir sure sonra o kadinla konusmayi kestiler falan baskalari geldi gitti ve normalde soylemeye hic hazir olmadigim bu yuzlesme icin artik hazirim ama annemle degil babamla cunku anneme soylemek icin hazir degilim belki de size sacma gelecek seyler yazmis olabilirim ama bunlari yasamam zaten sacmalikken bunu sorgulamazsiniz umarim neyse cok uzun zamandir ailem, daha 2 yasindaki kardesim ve kendime gelmem icin susuyordum ama artik dayanamiyorum belki aileme soyleyemeyecegim ama babama bunu bildigimi soylemek istiyorum icimde tutmaktan biktim tum olanaklari dusundum annem herhangi bir bosanma durumunda ortada kalmaz bu yüzden geri kalan seyler pek onem arz etmez bu yüzden soylemekte kararliyim bu kadar hazir hissediyorken bu yoldan donmek istemiyorum ama siz olsaydiniz ne yapardiniz bunu da merak ediyorum ve bana tavsiye edebileceginiz bir sey varsa benimle paylasmanizi rica ediyorum

Babam annemi aldatıyor artık dayanamıyorum?