Babam annemi aldatiyor ve ben hic birşey yapamıyorum?

Çok zor günler atlattım intiharın eşiğine geldigimi biliyorum bunlar tam geçmişken babamın annemi aldattığını öğrendim alacağım var diyordu kartalda bir evden çıkarken yakaladık bide telde bir kadinla konuşurken duyduk anlamla anlamıyorum burada bir ailesi var 3 kız çocuğu var bize ornek olması gerekirken ne yapıyor biz babama toz konduramazken o kadın babama ne cirkef laflar ediyor anneme duyurmadim bir kaç gün iyiydi düzeldi sanmistim ki dün farkettim başka hat almış kadınla hala görüşüyor utanmiyo bu durumdanda telefonu firlatiyo kırmaya çalışıyor telefonun hatası yokki hata onda bunu ona anlatmaya çalışıyorum olmuyor arsayı arabayı saticam kendi yoluma bakicam siz ne yaparsaniz yapin diyor sanki bize düşmanı gibi davraniyo ne yapicam Allah aşkına biktim ben evde hic huzur yok
Güncellemeler
+1 yıl
Anneme sürekli bağırıp çağırıyor onunda psikolojisi bozuldu ama onu sucluyorum boyle yapmasan azıcık güler yüzlü olsan boyle olmazdı diyorum bu sefer agliyor kafayı yicem ben baba baba değil şehir dışına diye o kadının yaninda kaliyomus durumumuz düzeldi derken bizim rizkimizi ona yediriyo
Güncellemeler
+1 yıl
Utanmıyor duygusu yok düzeldi derken her gün başka vukuati çıkıyor bu durumu ortaya çıkartıyoruz diye bize bagiriyo çetemi oldunuz diyor yaptigi seyin dogru oldugunu dusunuyor bizi suçlu tutuyor kendisini aklıyor
Babam annemi aldatiyor ve ben hic birşey yapamıyorum?