Babam annemi aldatıyor.. Ne yapmam lazım?

Biraz uzun bir yazı oldu fakat destek almak istemesem bu siteye başvurmazdım. Yorumlarınızı bekliyorum;

Geçen sene mayıs ayına doğru laptop bizim evde yasak olduğu için (derslerimi etkilediği gerekçesiyle) haftasonları babam şirketten laptopunu getirdi her zaman olduğu gibi. Cumartesi gecesi herkes uyurken yine internette takılıyorum dizi izliyorum vesaire. Geçmişe tıkladım yanlışlıkla ve tıklamaz olaydım. Eskortlar mı desem aldatmak için girilen aşk siteleri mi desen hepsi var. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Geçmişi tamamen silip yattım. O sırada çok güvendiğim birisine durumu ağlayarak anlattım ve bana babama dahi belli etmemem gerektiğini. Zor bir durum olduğunu ama sessiz kalmaktan başka çarem olmadığını söyledi.Yattım hiç belli etmedim durumu falan. Ertesi hafta sonu laptop tekrar geldi.Herkes uyuyunca merakıma yenik düşüp tekrar girdim geçmişe. Bu sefer yine eskort siteleri fakat şu saçma sapan aşk sitesine de üye olmuştu. Merakıma iyice yenik düşerek sitede babamı bulmaya çalıştım ama bulamadım. Sonra (bilgisayar konusunda yetenekliyimdir.) babamın o hesabını ele geçirdim. Hesabında dolanıyorken bir baktım ki ilişki durumu ayrı yaşıyor biosuna ise kız arkadaş aradığını belli eden bir yazı yazmış. Mesaj kutusuna girdiğimde ise benim yaşımdaki kızlara çok güzelsin... tarzında mesajlar attığını gördüm ve ağladım. Belli etmeden. bu olayı bilip yazın sonuna kadar sustum. her hafta sonu aralıksız baktım ama belli etmedim babamla yakınlığım devam etti. Bu arada babamla yakın arkadaş gibiyizdir o bana babadan çok yakın arkadaş gibi olmuştur hep dışarıdan gören her daim kıskanır. En son ne yapsam diye düşünürken. Babamın telefonunu kurcalarken gece 3 gibi ramazan dönemi mesaj geldi aşkım bitanem diye açtım ki "Samsun Sigorta" adında birinden gelmiş anladım ki kadını böyle kaydetmiş.İyice moralim bozuldu.Ama günlük hayatımda belli etmeden devam edebiliyordum. Annemle babamında arası iyi ara sıra kavga ederler oysa ki. Annemde her kadın tarafından imrenilecek güzelliktedir. Her neyse. Bir gün bunlar kavga etti her ikisi de söylendi bana gelip falan gece annem uyurken babamla oturuyorduk ve bana kızım annem böyle hep şöyle falan diye söylenirken konu dönüp dolaşırken " baba benimde bildiğim sürüyle şey var ama konuşmuyorum." dedim hemen gözlerim doldu noldu ne var dedi yok bir şey dedim inat etti "annemi aldattığını biliyorum dedim" o da bir sakinleşti sanki bacak bacak üstüne attı falan. Yok kızım nereden çıktı dedi bende salak değilim dedim senin bilgisayar geçmişini her hafta silmekten yoruldum, o sitedeki hesabını çalan kişi de benim. tarzında bir konuşma yaptım o da tepki veremedi kızım bu kısımda bende haklıyım anneninde suçu var falan dedi. bundan sonra olmayacak söz veriyorum dedi ben ağladım beni öptü gitti. Bir iki hafta aramızda rüzgarlar esti annem yokken ağzımı bıçak açmadı babamla. babam beni öpmedi ben ona yaklaşmadım bile. sonra bir gün o kadar gerildiğim yetmezmiş gibi gelip böyle olmayalım daha ne kadar benden kaçacaksın
Güncellemeler
+1 yıl
barışalım eskisi gibi olalım daha yapmayacağım dedim sana dedi. Bende tamam dedim ama inatçıyım öyle barışmadım. Sıkıntı şu o günden sonra yavaşça eskiye döndük o olay hiç olmamış gibi davrandı. Bende öyle ara ara aklıma gelsede takmıyordum taki yeniden eskort baktığını telefonda doktor diye başka kadının kayıtlı olduğunu görene kadar. Babamla annem her zaman kuralcı olmuştur. Kısıtlayıcı. Din konusunda dahil.Babam bana hala vaaz verir. Olayı unuttuğumu sanır. Ara ara aklıma gelip onlara
Güncellemeler
+1 yıl
ters davranınca da ergenliğime vuruyorlar. Korkunç olan durum şu mayıs ayından beri bu durumu biliyorum ama artık bu durum kafamda normalleşmeye başladı. Her neyse geçen ayda psikoloğa gitmek istediğimi söyledim ve onlar benden önce doktorla konuştular. Kadın artık sıkıntılıyım mı sandı ne yaptı bilmiyorum 1 aydır derslerimden ve ergenlik düşüncelerimden bahsedip duruyor. Anneme babama söyler diye. Aldatma konusunu açmıyorum. Gözlerim doluyor kadın konuşurken o da beni haliyle çizik sanıyor.
Babam annemi aldatıyor.. Ne yapmam lazım?