Babam annemi aldatiyor. Ne yapmalıyım?

Benim babam hacca gitmiş bir insandi kuran okuyan namaz kilan biriydi. Bundan 2 yil once baslamisti hersey. ablam bir gun delirdi ve babama sormustu o kim diye babamda arkadasim demisti beni boyle bir seyle sucladigin icin seni hic affetmiycem demisti bir insan nasil boyle bir yalan soylerdi. ablam onun yuzunden baska bir sehirde üniversite kazanmisti ve yapayalniz kalmistim. 6 ay sonra babam sigara ictigimi ogrenmisti ve bana bir evlada kullanilcak en ağır sözler soylemisti Ben o gun delirdim ve babamin yedigi haltlari yuzune vurmaya baslamistim benimle dalga gecmisti halbuki onun yüzünden sigaraya baslamistim. O kadar çaresiz kalmıştık ki babanneme dedeme söylemiştik onlar babamla konustular babam dediki ana siz beni boyle mi yetistirdiniz ben öyle birsey yaparmiyim diyerek bizi yalanci cikartmisti zaman gecti ve ben hala bir cok sey yakalamaya devam etmiştim anneme gosterdigimde ise bana ablama inanmiyordu babama inaniyordu Ve en sonunda gittim annemin babasına herşeyi anlattım ve ben napiyim dedi inanamadim o gun ortaligi karistirmistim Amcam en sonda kadini aramıştı kadin demiski beni 2 yıldır bosanicam diye bekletiyor o birakmazsa ben birakmam demis. Benim babam dunyanin en mükemmel babasiydi halbuki nasil yapardi boyle birsey. Babam kabul edesiye kadar 2 yil boyunca her gun aglardim o gunun aksami babam gelip bana anlatti benim ayagim takildi diye ve sucu anneme atti neymis annemle bir turlu Yıldızlari barismamis bir insan bunu nasil yapar? Ablam bir haftasonu bize gelmisti babam ucumuzu alip konuştu ablam dediki onu seviyor musun babamda dedi ki bazi seyler söylenmez seviyordu işte ona aşık olmustu Ama o kadinla anlasamicagini herseyin duzelicegini o kadinla hala konustugunu soyledi neymis annemdeki psikoloji onda da varmis lan kadin da evli bir adama nasil sarkar anlamiyorum Bize dediki ben bitirdigimde size soyleyecegim verdigim karara saygı duyucaksiniz dedi %90 sizi secicem dedi yani diyor ki onu da secebilirim Ve ben artık dayanamıyorum.
Babam annemi aldatiyor. Ne yapmalıyım?