Babam annemi aldatıyor ve ben bunu kimseye soyleyemiyorum?

babam namazın niyazında biriydi fakat çalıştığı arkadaşların hepsiateistler, hepsi karısını aldatıyor. arkadaşları aldattıgı kadınla ilgili sözlerini babamın yanında konuşuyorlar. annem babama hiç ilgi göstermiyor. babamın arkadaşlarıda kadınların kendilerine ilgisini anlatınca babam da özenmiş ve annemi aldattı. bizler babamın bu sıralardaki davranışlarından şüphelendik. annem babanız beni aldatıyor filan dedi fakat ben babama güvendim babam böyle birşey yapmaz dedim. yine bir gün babam telefonda konuşmak için dışarıya çıktı. annemde arkasından çıktı annem ağlayarak eve geldi babamın annemi aldattığını söyledi o an şok oldum ben babama güvenmiştim o benim ilk aşkım dı. babam sıkıştı ve herşeyi anlattı. şoka girdim hiçbir tepki veremiyordum, sinirle odama gittim tüm gece ağladım. korkuyordum babamla annem ayrılılar diye anneme yalvardım babamı affetti. aradan bikaç hafta geçti babamın telefonda facebook da yine o ateist arkadaşlarıyla konuştuğunu gördüm. bende gizlice bilgisayardan facesine girdim bunların konuşmalarını okudum. babam hala annemi aldatıyor. ben bunu anneme soyleyemiyorum eğer soylersem kadın bu sefer kaldıramaz. içime bir sıkıntı oldu söyleyememek çok ağır geliyor. dayanamadım söyledim. annem babamla konuştu. adam yağ gibi üste çıktı. suçlu ben oldum, babam bana senin zorun ne boşanmamızı mı istiyorsun dedi. sustum babamla aramıza mesafe koydum. bikaç hafta geçtikten sonra babamın yine biriyle konuştuğunu duydum. gene annemi aldatıyor ve ben bunu anneme söyleyemiyorum. annem desen zaten artık bizi umursamıyor varı yoğu babam oldu durmadan güzellik maskerine bakıyor , yemekle filan uğraşmıyor hep bilgisayarın başında güzellik sırlarına bakıyor. o adam ise hem annemi idare ediyor hem de başka kadınları. bu sefer anneme sölemicem eğer söylersem yine ben haksız çıkacam. ama babamın hala bizi aldatması , ne bilim insana koyuyor ya.

Babam annemi aldatıyor ve ben bunu kimseye soyleyemiyorum?