+1 yılZor bir durum. Allah yardımcın olsun. Benim fikrim kanitlarla annene gostermendir. Haberi olsun ne olacaksa olsun dusuncesindeyim ben.
05 Yorumla
Soran+1 yılBak bende oyle düşündüm öyle bisey yapayimki inkar edemesin iste herkesin onunde rezil edeyim filan sonra dedim böyle yaparsam bende onun gibi olurum ondan farrkım kalmaz diye
- +1 yıl
Herkesin onunde rezil etme olayi sana yakisan degildir bence ama babanin telefonundaki gorusmelerin fotografini cekip, sadece annene gosterebilirsin.
Soran+1 yılİnkar eder inanmaz başka yerdem aldım sanır annem.
- +1 yıl
Emin misin? Çünkü sen neden bir sebep olmasa boyle bir sey yapmak isteyesin ki? Yani boyle dusunmez mi annen. Biliyorum belki inanmak zordur. Neyse sen en azindan şansını dene bence, sonradan neden soylemedim diye pisman da olmazsin.
Soran+1 yılBak ya babama çok güveniyo annem ya da biliyo ve gizliyo ve ikincisi daha çok basıyo annemin akrabası filanda yok sahiplensin bizi düşünüyor bir bakıma.
En İyi Cevaplar
seni baban yaratmadı ki senin rızkını baban versin. hayatta kimse kimseye bağımlı değildir. herkesin gerçek koruyucusu bellidir.
00 Yorumla
Eğer buna göz yummaya devam edersen babanın ihanetine katkıda bulunmuş olursun
01 Yorumla
SoranAnneme söyledim ama inanmıyor
babanla konuş baba erkeksin de ama bırakırsan bizi de seni silerim de
19 Yorumla
Soran+1 yılZaten sildi bizi ne fark ederki
Soran+1 yılEve gelmiyor telindeki mesajların fotoğrafını çekseydim keşke off
Soran+1 yılBilmiyorum kaç gündür gelmiyo ama bir yolunu bulup resimlerini çekmeliyim zaten komşular filanda tanık kavga ettiklerine inşallah hakkimizi aliriz.
Soran+1 yılAlmalıyızda zaten hakediyoruz son kuruşuna kadar kardeşim için birşey yapmak istiyorum kendimi düşünmesemde onun hayatı güzel olsun babasının yokluğunu farketmesin.
Soran+1 yılSabırlı olmasam herşey daha kötü olurdu zaten sağolun herşey için.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
bence bu daha çok anneni ilgilendiren bir konu ve kesinlikle onunla paylaş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Annende farkındadır ama senin gözüne kötü baba imajı vermek istemiyordur
00 Yorumla
+1 yılöğrenilirse kesin biter tutumlarına bak en ufak bir falssosunda patlat bombayı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende ailene ihanet et her şey karşılıklı olur bu hayatta 😀
018 Yorumla
Soran+1 yılHerkes ayni olamiyo hayatta hem ihanet edersem ondan farkim kalmaz bende onun gibi olurum zaten bu durumlarada herkes yapiyosa sen niye yapmiyosun durumlarindan düştük ya
Cevap sahibi+1 yılO zaman anneni babanı kenara çekip konuşacaksın evlatlık görevini yap saka maksadıyla söyledim bende ailesiz büyüdüm saçmaladım kusura bakma
Soran+1 yılÖnemli değil benimde babam var yani vardı eskiden ama birşey değişmedi yine zayif taraf biz olduk ben elimden geleni yapicam emin ol geride kalanlara yazık oluyor en çok
Cevap sahibi+1 yılBen büyüdüm artık işimi gücümü elime aldım aileye ihtiyaç duymuyorum ama çevremde böyle olanları gördükçe üzülüyorum Allah yar ve yardımcın olsun
Soran+1 yılKötü her açidan hemde ama napalim kaderimiz böyle ben şansliyim en azindan beni hayatta tutan annem ve küçük kardeşim var varsin herşey kötü olsun ama ben onlara bakarim onlarin varliği yetiyor.
Cevap sahibi+1 yılSıkma canını her şey düzelir aynen benimde kardeşim var sadece kardeşime adadım kendimi dediğim gibi ortak bir karar alın anne kardeş yol haritanızı çizin babanda hatasını anlayacak ama zaman gösterecek her şeyi
Soran+1 yılYa bak hatasini anlasin anlamasin bize orda bıraktımı bırakmadı mı ona bakarım kindar değilim tamam ama yapilan hatayı hiç unutmam hemde bir insani onemsemiyecek kadar buyuk hatayi hadi ben buyugum filan kardeşim daha 4 yaşinda be ona niye yaptın bunu dimi annemi kardesimin umutlarini noye tükettin be geçen abla babam hiç gelmiycek dimi bizi sevmiycek artık bana diğer cocuklar gibi seker almiycak dedi yazik degilmi ona
- +1 yıl
Yazik tabi yazik olmazmi ne hali varsa gorsun
Soran+1 yılDimi ne hali varsa görsün bizi bir hiçmişiz gibi sanki yokmuşuz gibi davransin biz hayatimiza hiçbirsey olmamis gibi devam edelim en çok ta bu durumdan nefret ediyorum ya
Cevap sahibi+1 yılAnladım sana katılıyorum eve gelmesin ama üstüne düşen görevleri yapsın olan şimdik sana oldu okuyacan mı? Çalışcan mı ne yapacaksın sen güzel kardeşim tabi ki burada küçük yasta bir kardeşim daha var onunda her acıdan babaya ihtiyaç duyması söz konusu olacak benim aslında merak ettiğim sen bu kadar kendlni on plana atıyorsun madem annemiz ne düşünüyor bu konuda ya bir yol yok mu bir seyleri çözüme kavuşturmak için.
Soran+1 yılAnneme söyledim mutlu olamazsin yeni bir hayat kuralim dedim arkadasi var avukat tanidigi o da yardim ederim dedi annemde napcagini bilmiyor bir taraftan bizi dusunuyor bir taraftanda kendi basina cocuk buyutmekten korkuyo ama ben desteği yeterince veririm ben yeni bir hayat istiyorum sifirdan bir hayat annem zaten hayati boyunca cocuklarina deger verdi benim söylediklerimede değer veriyor tamam kardeşim açisindan kötü olcak biliyorum ama unuttururuz unuturuz ama eskisi olamayiz
Cevap sahibi+1 yılUmarım her şey istediğiniz gibi olur ailen ve sen rahat hayat yasarsınız çok zor unutturmak çocuğa ama zaten onun ilerde ki hayatı nasıl olur bilmiyorum ama çevremde çok örneği var ihsallah iyi yetişir annesine ablasına sahip çıkar alışkanlıklardan uzak durur küçük yasta çocuk hiç bir şey unutmaz benim dün gibi gözümün önünde her şey devlet desteğide alın aile sosyal politikalar bakanlığı yardımcı olurlar bu konuda yoksa bakamayacagını anlarsa devlet çocuğu alır benden söylemesi size kardeşim bir yerden de duyulmasın ben çocuk esirgemede büyüdüm babam bakıyor bize o da oldu direk devlet koruması altına alındık hiç bir şey eskisi gibi olmaz es dost akrabalar ne diyor bu duruma
Soran+1 yılSana şöyle diyim baba olcak o adamin durumu epey iyi iste avukatlada konustum davayi bizim lehimize cevirmek icin elinden geregi yapcagini soyluyor oyle olursa tazminat nafaka herneyse onu alabilcegimizi soyluyor bende zaten okumiycam caliscam yeter diye dusunuyorum.
Soran+1 yılAkrabalarimizlada aramaz yok oyle diyim sana umrunda bile degiliz anliycan.
Cevap sahibi+1 yılBabayı ters köşeyi yaparsanız sen okuluna devam eğitimini tamamla şunu çok iyi biliyorum hayatta varsan teksin kimseye güvenme bu hayatta amca hala teyze yalan dört amca dört halam vardı ama kimse bir kere bile kapımızı açmadılar varsan yoksan kendinsin
Soran+1 yılÖyle ya hep tek kalmaya mahkumuz başkasından alcağımız destekte yok yani kendinsin bu hayatta herseyide kendin yapmalisin.
Cevap sahibi+1 yılSen yaşıtlarına göre daha olgunsun gerçekten seni kutluyorum ihsallah her şey tez vakitte çözüme kavuşur sen ve annen kardeşin güzel yasamı hakkediyorsunuz umarım babanın yaptığıda yanına kar kalmaz yaptığından pişmanlık duyar bu hayırlı günde Allah yardımcımız olsun
Soran+1 yılİnsallah öyle olur herkes hakettiği gibi olmalı sağolun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılgördünüz mü yakaladınız mı yani
117 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben sadece rastlantı eseri yanında bir kadınla gördüm ama baya samimiydiler yani mesaj filan derken olayı anladım.
Cevap sahibi+1 yılanneye anlatçakmısınız
Soran+1 yılSöyledim ama inanmadı belki o da farkındaydı zaten hep eve geç gelirdi geldiğinde de kavga ederlerdi simdi ise eve uğramaz oldu yani hangi kadın farkına varmazki ama saklıyodu bizden öğrendim birsey farketmiyor benim için komşular filanda öğrendi yani herşey gün yüzüne çıktı.
Cevap sahibi+1 yılne olacak şimdi peki
Soran+1 yılBana kalsa boşansın kurtulsun bu adamsan ben babalığınıda istemiyorum hakettiğimizi versin yeter ben annem ve kardeşimle yeni hayat kurarımda annem işte ortada kalmaktan korkuyo zaten bizden başkası da yok onada hak veriyorum ama bu böyle sürmez.
Cevap sahibi+1 yılyani iki taraflıda zor durum ya canım
Soran+1 yılEn zor bizim için o adam gününü gün eder zaten onun için önemli bile değiliz o başinin çaresine bakar ya biz boşuna demiyorlar olan kadinlar ve cocuklara oluyor diye al sana ispatı
Cevap sahibi+1 yılyani ya ne oluyorsa kadınlara oluyor canım
Soran+1 yılÇocuklarida unutmamak gerek. Ama irade sahibi olmak lazim çünkü her insan güçlü kalamıyor ben güçlü olmaya çalışıyorum yani öyle sanıyorum ama elimden gelenin ardına koymuycam ben pes etmiyorum onun pisliklerini çekmek zorunda değilim. Annem ve küçük kardeşimde dahil
Cevap sahibi+1 yılkonuşun son kez aile büyükleri falan ya
Soran+1 yılAnnem akrabası yok babamin akrabalarida hiç birşey yapmaz sana söyliyim bunun çözümü boşanmayla sonuclancak zaten baba olacak adamda onu istiyo.
Cevap sahibi+1 yılo zaman hayırlısı olsun sizin için
Soran+1 yılİnsallah neler bekliyor bizi bilmiyorum ama umarim iyi günlerdir.
Cevap sahibi+1 yıliçini ferah tut
Soran+1 yılSağolun herşey için en yakin arkadaşima bile anlatimiyorum bunlari teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılne demek istediğiniz zaman konuşuruz yazabiliriz birbirimize
Cevap sahibi+1 yılnasılsınız
Karismamalisin, bence bu konuya
01 Yorumla
Soran+1 yılKarismazsam yine bana dokunacak yine olan bize olcak nereye kadar saklıycak bir gün çıkıp giderse dönmezse o zaman ne yapcam kardeşim küçük hadi o anlamasın ilerde baban nerde dediklerinde ne diycek bizi terketti , öldü , gitti söylesene hangisi
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. bıraksın gitsin p**evenk :/
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBırak adam işini görsün
09 Yorumla
Soran+1 yılNe diyosun sen ya boş boş konuşma ya da yorum yapma
Cevap sahibi+1 yılGerçeği söylüyorum bırak adam işini görsün
Kafasına göre takılsın baban belki tatmin olmuyor ondan böyledir
Soran+1 yılYa gerizakalimisin arkadasim onun hayati güzellesecek diye biz günden güne bitemiyiz eve para birakmadi adam kacgunden beri açiz gittim borc aldim arkadasimdan oyle doyurduk karnimizi o elalemin karilariyla para yesin biz ölelim dimi ha hani nerde sizin erkekliğiniz adamliğiniz kardeşim kaç günden beri ağliyor cocuga tutup bisey alamiyorum ya sana bunlari niye anlatiyosam anliycaksin sanki birakin adamligida bir insan olun be bisey demiyorum size
Cevap sahibi+1 yılne tepki vericeksin diye seni denedim
Yaptığı yanlış tabiki sizi bu halde bırakıp başkaları ile geziyorsa yapacağınız bir şey yok çünkü sizi dinlemez
Tek yapacağınız kendi ayaklarınızın üstünde durmak sonuçta baban ama o adamdan size hayır gelmez evde çoluk çocuk açken dışarıda gezmesi yanlış
Soran+1 yılBak buraya bunu öylesine sormadım danışcam biri olmadığı için sordum çünkü utanıyorum babamın yaptığından ben utanıyorum o değil bizi kimse düşünmüyor bizi ben düşünüyorum hadi işe gireyim neye yetcek para eve mi okula mi hadi beni birak kardesim yasasin oyun oynaması gerekirken nelerle uğraşıyor ben kimsenin bize acımasını istemiyorum parasını mülkünüde sadece biraz tavsiye istedim onunda satın alındığını bilsem hiç sormam haddimi bilirdim.
Cevap sahibi+1 yılBen sana birşey demiyorum fakat burqda çok fake insan var ondan öyle dedim
Bu işi çözse çözse büyükler çözer çekerler kulağından anca öyle yoksa babanın başına kötü birşey gelmeden farkına varmaz anlatamqzsın
Benim karşı komuş vardı adam evi iki çocukla bırakıp gitti anlatamazsın
Ya büyükler halleder bu işi ya da hayatınızdan silceksiniz
Ne kadar söylersen söyle hır gür çıkartır haklı çıkmaya çalışır
Soran+1 yılBak anliyorum herkesin hayati yalan olmus bak benimkide oyle oluyor iste gerceklerim bir bir yalan oluyor aile buyukleri diyosun onlarin umrunda bile degiliz babam dedemi sucluyor bende onu ne değiscek ki benim hayatımda ne hiç birşey ben kendimi düşünmüyorum dediğim gibi kardeşimi annemi ama herkes sanki ben kötü birşey yapmışım gibi bakıyor aciyan uzulen boş bakışlar en çok bu acitiyo canimi baskasinin suçunu ben niye çekiyorum söylesene
Cevap sahibi+1 yılHaklısın
Senin suçun o adamın kızı olman
Eğer aranızdaki iletişim iyi ise otur konuş
Soran+1 yılBak onun babalığı istemiyorum ben çalışırım hakettiğimizi versin yeter ki onun umrunda olduğumu sanmıyorum anneminde kardeşiminde bak ben güçlüyüm bu yaşananlara karşı ama annem kardeşim değil ve onlar bu hayattaki tek servetim onlarada bişey olmasın.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılOtur konus babanla bize gos yasi yedirme de 😢
167 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum onunla ama inkar ediyo mal varligiyla tehdit ediyo hicbisey vermem diyo hicbisey alamazsiniz kalirsinzi ortada dimdizlak diyo
- +1 yıl
Ufffffffff sevmiyorum boyle adamlari yapiyorsun madem yakalanma erkeklik mi bu simdi siddet var mi size karsi 😢
Soran+1 yılSürekli kavga ediyolar 4 yaşında kardeşim var ağlıyor sürekli zaten bize karışmıyor naparsak umrunda bile değilmiş bundan sonra ben yokum siz kendi çarenize bakın vs vs yani böyle çok şeyler söylüyor.
- +1 yıl
Abin yok mu senin kahretsin cocuklarini bu aciyi cektirenlere 😢ayni dert bizde de vardi astik gibi ama son olsun dedik bazen geceleri aglarim babasiz kalacagiz diye yas olmus 30 yakin insanin zoruna gidiyor tamam yapiyorsunuz bir sey demeyelim erkeklik gibi gun yuzune bari cikarmayin tadinda birakim 😢😢
Soran+1 yılBak olay başka yere gidiyor ihanet değil mevzu babam bizi bir kalemde silmek istiyor zaten geçmişte ailesinden dolayi yaşadığı sorunlar yüzünden bizi sorumlu tutuyor
- +1 yıl
Ne diyeyim ki iki ucu boklu deynek 😢ayarim kacti benim
Soran+1 yılAvukata danışıp haklarımı öğrencem bilmiyorum
- +1 yıl
Danis bakalim sen ondan once davran
Soran+1 yılİşte bakicam ne yapabilirsem kardeşimin hakkini yedirtmem onun güzel hayatı olsun sadece bunu istiyorum.
- +1 yıl
Yedirme helal olsun sana babalik anneni de ezdirme sakin ona
Soran+1 yılYapmam gerekende bu zaten onun bize tekrar dönmesini beklersem sadece biz yoruluruz seçim ona kalmış hoş biz seçenek olmasakta ama ilerde terk edilen ihanet edilen hor görülen olursa biz diye bişey yok onu bilsin yeter bana.
- +1 yıl
Olmasi gerken bu zaten yaradan hidayet versin cok zor bir durum erkek gibisin helal olsun sana
Soran+1 yılKadinla erkekle alakasi yok bunun hersey olmasi gereken gibi olmali sadece bende olmasi gerekini yapiyorum.
- +1 yıl
Tamam ya bana kizma ben bir sey demedim ki
Soran+1 yılSana niye kızayım ki bunu bize o adam yaşattı. sadece ona karşı çok öfkeleniyorum ben baba olsam karimi çocugumu bu hallere düşürmezdim. Zaten bu hallere düşürdüğü için ona baba değil adam bile demiyorum o bir hiç artık yabancı benim için
- +1 yıl
Sakin ol yinede sen ofkeni kontrol et annene ve kardesine sahio cik sen
Soran+1 yılÖyle yapıyorumda nefesimin yettiği yere kadar onlara sahip çikcam ve koruycam ama insanin zoruna gidiyor üzülmemeye calışıyorum tamam güçlü olcam diyorum kendime ama çevremdeki insanlar hatirlatiyor bban nerde kizim dediklerinde bişey diyemiyorum susuyprum sadece
- +1 yıl
Sus zamani gelince herkes senin ne oldugunu gorecek zaten milletin takma diyecem olmuyor bende biliyorum uzulme neseli ol hasta filan olursun sikintidan stresten
Soran+1 yılYa az çok bilirler ailenin kötü durumda olduğunu kavga ettiklerinde zaten sesleri onlara kesin gitmistirde bilmiyolar eve filan uğramadığını üzülmeyeyim diyorumda ne kadara kadar yani sabır bir yerde bitiyo ama bigün inşallah elime düşerde benden yardım dilerde görürüm onu hayır hangi baba bu kadar taş kapli bırak hangi insan bu kadar tas kalpli olur anlamıyorum
- +1 yıl
Anlayamayiz zaten onun dunyasi baska olmus artik sen ailene sahip cik gerisi onemli degil senin yas kac bu arada yanlis anlama sakin
Soran+1 yıl19 yaşima gircem uc gun sonra ama umrumda değil doğum günüm filan önemli görmüyorum artık önemli hissetmiyorum bundan sonra sadece ailemin hayatini onemsiyorum kendimden cok dusunuyorum onlari
- +1 yıl
Aferin sana gunaydin bu arada olsun sende sevdiklerin icin tutun hayata geride kalanlar sana fazlasi ile yeticek
Soran+1 yılSanada günaydın zorundayım zaten annem ve kardeşim bundan sonra mutlu bir hayat yaşasin yeter çok şey istemiyorum bir gülümsese yetiyor benim için
- +1 yıl
En guzelinsalla gitsin gerisini milleti takma kafana hakkini da kimseye yedirme sonunuz guzel olur insallah
Soran+1 yılSağol teşekkürler kimseylede konuşamıyorum arkadaşlarıma filanda anlatımıyorum utanıyor insan destek çikarlarda gururum yüz tutmuyo onlara karşı
- +1 yıl
Bos ver simdilik anlatma sakin kimse duymasin milletin agzi torba degil buzemez hayat zor okuyor musun maddi durumuz nasil peki sizi kimseye muhtac etmesin bu sonra
Soran+1 yıluniversiteyi kazandım gitmiycem bir işe girip çalışcam annemin arkadasi var avukat bize yardim edeceğini söyluyor onunla konuscam eger bosanma davasinda bizim lehimize olursa hakkimizi alirsak gecinir gideriz ama alamazsak daha kucuk bir sehire gitcez ordada calisirim bakarim aileme kimseye muhtaç birakmam.
- +1 yıl
Peki simdi İstanbul'da filan misiniz okusan iyidi ya anne ev hanimin
Soran+1 yılİzmirliyiz biz ama baska sehirdede yasariz evet ev hanimi ama bu terzilik islerini filan iyi biliyo belki o da calisir yeter bize kardesimi okula yazdiririz devam ederiz hayatimiza
- +1 yıl
Insallah gonlunuzce olur her sey annenin tarafindan bilen var mi bu durumlari ya da babanin tarafi kizmiyorlar mi bu duruma
Soran+1 yılAnnemin kimsesi yok bizden başka onun tarafındada kimse önemsemiyor birak kizmayi arayip sormuyolar bile zaten bizlede konuşmazlar ben bildim bileli.
- +1 yıl
Ne bicim insanlar bunlar ya
Soran+1 yılOnlar insan değil onlar hiçbir şey onlar ancak kendilerini düşünür çıkarlarına bakarlar diğerleri umrunda bile olmaz çünkü onlarda ne vicdan ne merhamet var onlar kendi hayatlarıni yaşarlar
- +1 yıl
En soyledigin benim ismim he ☺ne yapacan hayatin cilvesi kim ne yasarsa o sekilde olur takma kafana fazla kimseye de bahseyme simdilik fazlada icine kapanma
Soran+1 yılİcime kapanik değilim olsam bunlarin hicbirini yapamazdim ama bazen insan çok bunaliyor sanki herşeyle herkesle kendi başima mucadele ediyorum gibi geliyor k. Bakma çok konuştum ama zor ya hele uğraşmak daha zor
- +1 yıl
Kusur yok rahat ol bazen gec cevap veriyorum araba surdugum icin aynen senin dedigin gibingeliyor hayat
Soran+1 yılBu hayatta mutlu aileyede sahip olamadık sırada ne var merak ediyorum benden daha kötü durumda olanlarda var biliyorum ama daha iyi olanlarda var yani anlıycan biz o hep üzülen taraf olucaz.
- +1 yıl
Sikinti yapma yaradan kulunu unutmaz daha iyi gunler goreceksin allahin izni ile
Soran+1 yılSagolun insallah oyle olur umarim
- +1 yıl
Sende sagol hayat sadece o insandan ibaret degil ki bir annen seker gibi kardesin var hayat onlarla guzel olucak sana o ise biraz vicdani varsa yaptigindan utanacak
Soran+1 yılİster vicdani olsun ister olmasin bundan sonra yeniden kurdugumuz hayatimiza karismasinda bizden uzak kime istiyosa ona yakin olsun
- +1 yıl
Olsun sen sikinti yapma uzulme yeter ne ekerse onu bicecek bugun nasilsin pekin
Soran+1 yılBen hep iyi olmaya çalışiyorum kardeşim var eğer kötü hissedersem o da etkilencek mutluymuşum gibi davranmaya çalışıyorum parka götürüyorum annemle zaten hep konuşup onu bu durumdan bir nebze olsun uzaklaştırmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Helal sana en guzelini yapiyorsun İzmir gelismis sehir is imkani vardir herhalde oralarda disardan okusan olma mi ya
Soran+1 yılBakıcaz artık duruma göre ne olcağı belli olmuyo iki taraflı dusunuyorum olumlu yaninada olumsuz yaninada kendi hayatımi bir yana biraktim. kendimi sanki aile reisi gibi hissediyorum bir bakima
- +1 yıl
Oylesin ztn reis sensin artik
Soran+1 yılÇok zormuş bu aile reisliği ilkokulda sinif baskani bile yapmiyorlardi beni simdi direk aile reisligi bilmiyorum farkli geliyor.
- +1 yıl
Yaoarsin da zor gercekten kendinden odun verecekin hep
Soran+1 yılNapalim yapicaz artik daha zor durumlarla da kalabilirdik o yüzden herşeyi göze almaliyiz dimi
- +1 yıl
Aynen kanki olduk seninle he ☺
Soran+1 yılK. bakma ya ama sen psikolog filan olsaymıssin super olurmuş çok iyi dinliyorsun insanları
- +1 yıl
Yok be ne psikologu bildigin tir soforuyum 😀
Soran+1 yılOlsun ya o da iyi en azından insanlar falan uğraşmıyorsun bide bu taraftan bak yani isin var en azindan
- +1 yıl
Sukur olsun var gece gunduz direksiyon salla dur benim isim
- +1 yıl
Yoksun bugun durumlar nasil
Soran+1 yılİyiyim hem avukattan ta olumlu şeyler geldi yani mutluyum gibi onun disinda bir iş buldum belki çalişirim orda ama okul isi olmuycak o yuzden biraz kafam karisik
- +1 yıl
Karari verecek olan sensin okul mu is mi diye is ne isi peki yapabilecek misin
Soran+1 yılGarsonluk işi konuştum gel hemen başla diyorlar ama bilmiyorum çalışcam herhalde okuluda dondururum işler yoluna girene kadar başımızın çaresine bakcaz anlıycağın zaten bu kafaylada ders mers anlıyamam kafamda onca şey var
- +1 yıl
Hayirlisi olsun İzmir guzel yer is imkanida var oralarda ilcesindemisin yoksa sehir merkezinde mi kardesin nasil
Soran+1 yılBornovadayız yani iş buldum sorun yok yani benim için biraz yoğun çalışcam yer ama olsun yani hemen kaparım işi daha önce çok çalışmadım ama yaparım kardeşim daha iyi bu arada.
- +1 yıl
Aman iyi olaun ufaklikda gerisi onemli degil hadi hayirli olsun isin allah utandirmasin
Soran+1 yılSağol teşekkür ediyorum.
- +1 yıl
Kendine iyi davran allaha emanet ol sikilirsan konusuruz yine
Soran+1 yılSende iyi bak herşey için sağol.
- +1 yıl
O kadar konustuk dertlestik daha isimlerimizi bilmiyoruz ☺
Soran+1 yılAdım ilkin.
- +1 yıl
Bende yasar memnun oldum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabanla gizlice konuş bunu annene çaktırmadan..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnene söyle öğrensin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. yaşınız kaçtır?
00 Yorumla
+1 yılAnnene söyle=/
00 Yorumlaannene söyle.
00 Yorumlababnı pıçaklaaaaaaaa
02 Yorumla
Soran+1 yılYa sonra o mezara ben hapishaneye anneme kardesime kim bakcak o zaman öldürmek çözüm olsa daha önce yapardım ama çözüm değil kahretsinki
+1 yılNasil eminsin buna?
03 Yorumla
Soran+1 yılBir kaç kez kadınla gördüm gizli gizli tele baktım konuşmalar filan yani anlayacağın.
- +1 yıl
Cinsel birliktelik varmi? Ve kadin annenden gencmi?
Soran+1 yılBilemiyorum ama kadın para peşinde msjda filan kredi borcu varmış para istiyodu
+1 yılAnnene söylemelisin.
00 YorumlaBabanla konuş
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler