aslında çok uzun zamandır şüpheleniyordum ve babamın telefondan bir şeyler çevirdiğine emindim. dün gece babam yerde yatıyordu ben de koltukta ve telefonla oynuyordu ben de görebiliyordum ne açtığını ama babam beni göremiyordu. whatsapptan birisi ile konuştu adını okuyamadım ama kadın profiliydi gördüm sonra durumlara baktı bakarken kadınları durdurdu uzun uzun baktı büyüttü sonra facebook açtı ve ordan da baya kadın profili açtı ya zaten babamın bunlara baktığını biliyordum her zaman tiktoktan da açık kadınları favorilerine eklemişti neyse onu boşverelim de konuştuğu kişi kimdi? bide sonradan babam birden arkasını döndü ve baktığımı gördü şoka uğradı sonra başka şeyler açtı telefondan işle alakalı ne yapacağım ya off
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bırak kızım
annen rahat etsin
baban ananın üzerinden inm, yor
kadın zavallım tükendi
Zanla hareket edilmez, git gör önce
olabilir adam bıkmış demek ki o evden
o evden bıkmış derken biz ondan bıktık bizz annem ben kardeşim daha küçük ama babam onu bile yıpratıyor evde bize cehennem hayatı yaşatıyor keşke annemle boşansalar herkes daha mutlu olur ama babam boşanmak istemiyor annem çok söyledi ama babam hep ikna etti.
demek ki nafaka ödemek istemiyor adam. normal değil mi? yoksa bence bi dakka durmaz boşar
alakası bile yok boşansa daha zengin olur
böyle mutsuz evlilikler görünce acayip mutlu oluyorum. ilerde ben de karımı aldatırım büyük ihtimal. niye onlarca kadın varken bi kadınla kendimi sınırlıyım ki
olabilir ben de kadınlardan nefret ediyorum. zamanında ben de ağladım. ama şimdi asla bi kadına güvenip yuva kuracak kadar aptal değilim. İyi günler
o zaman evlenip de başka kadınlarda da gözün olmazdı nefret etseydin bide küfür etmiştim ama kardeşim diye düzeltmiş kb
özür diletim kusura bakmayın umarım her şey düzelir. kufur edebilirsin sıkıntı yok. kusura bakmayın.
bakıyorum kusura defol
tamam
Tersi olursa daha kötü
Iliskileri kotu mu normalde anne babanin peki
evet
O zaman farkli arayisa girmis olabilir. Bunu annenle konustun mu peki?
hayır asla
Bence babanla konusabilirsin ve eger cozum ararsan faydali olabilir. Aksi halde annen yakalarsa çok fena olmaz mı
babam o kadar şeytan ki annem onu yakalayamaz annem her ne kadar baskın olsa da. zaten bir ara yakalamıştı sonra boşanma aşaması falan derken tekrar...
O zmn sen mudahale etmeyi dsunmuyo musun :)
hayır ne yapabilirim babam zaten sevmiyor beni bide boşanma sebepleri olursam beni kızı olarak bile görmez
O zaman sesini cikarma boş ver napiyosa yapsin neden sevmiyo peki cok mu kardesin var
hayır eskiden çok ilgilenirdi sevgisini hissederdim ama artık hep kavga ediyoruz sevgi falan hissetmiyorum 1 tane kardeşim var ve eminim ki o da benim yaşıma gelince bana yaşattıklarını ona yaşatacak önceden 2 tane ablam ölmüş hiç göremedim zaten birisi 5 yaşındayken kanserden diğeri de engelli doğmuş zaten 6 aylıkken ölmüş bu yüzden eskiden prenses gibi davranırdı annem gerçi hala endişeli neyse ya şu an üzülmek istemiyorum
Kiyamam ya zor bi ortam guclu kalmak zorunda kalmissin hep sanirim
evet bide evdeki herşeyden tüm sorunlardan her zaman haberim oluyor bilmediğimi sansalarda. üniversiteyi kazanıp gitmek istiyorum bir an önce ama annem için üzülüyorum
Sen unv kazanip hayatini kurtarirsan anneni de kurtarirsin oyle dusun. Ne okumak istiyosun buarada nerdensin
pff boş ver ya böyle başkalarıyla konuşunca kendimi kötü hissediyorum kendine iyi bak teşekkürler yardımcı olduğun için
hayır konuşmayalım hiç
okey
tanıdık mı kadın
ya bilmiyorum ki değil galiba