Babam sosyal medyada başka kadınlarla konuşuyor. Geçenlerde babamın Facebooktaki mesajlarını okudum hatırladılkça deliriyorum
Ne yapmam lazım bana bir akıl verin?
Ne yapmam lazım bana bir akıl verin?
babanla bu konuyu konuş bundan vazgeçmesini sağlamalısın hala bir şeylerş düzeltme şansın var ama bu konuda baban ciddi bir düşünce içine girerse bir seçim yapmak zorunda kalabilirsin güçlü olman gerek.. saygılarımla..
Bisey olmaz ya konussun birak kafa dagitmak icin konusuyodur bunalmis demekki adamcagiz sanaldan bisey olmaz benim babmda takiliyo bazen yapcak bisey yok
Ben katlanamıyorum bu duruma
O zaman konus babanla anlat durumu katlanamadigini soyle icin rahatlar baktinki hala devam ediyor soguk davran o anlar zaten sanaldaki srtkler icin seni hice saymaz diye dusunuyorum
Ay ne kotu bir durum ya.. yazsaydn ya kadina agzina geleni. utanmiyo musun evli barklı adamla fngrdesmeye die :x boyke kadnlari ibret olsun die sokak ortasinda iyi bir ...
Sacmalamayın ya sakın annenle konusma cek bananı kenara konus duzgun nır bir sekılde ama annene yansıtma yazık kadın uzulmesın
Bende annemin üzülmesini istemiyorum
Sen cidden yazılanlara bakma aynısı baslarına gelmedıgı ıcın anlamıyolar bence. Eger annenle baban iyi anlaaıyosa evde kabga huzursuzluk yoksa dedıgım gıbı cek babanı kenara konus. Evladını karısını kaybetmez ıstemez hıcbır baba annenese söyleme sakin iyi sabahlar.
Cevap
13Cevap
Babanla konuş demişler.. ne desein kız baba ben seni facebookta kadınlarla konuştuğunu biliyoru. düzelt yoksa anneme söylerim mi desin?
benim babamda eskortlara gidiyo ne yapacağımı şaşırdım. elim kolum bağlı
Babanla konuş neden yaptığını filan annene hemen deme
Babanın facebook hesabını yakalarsan bir bayana sen cevap ver baban yakalandığını anlasın
Yahu durun, babanla konuş, annene söyle onu yap bunu yap, ne oluyor?
Konuşuyor derken kastettiğiniz nedir?
Babanla git konus ilk once.. Direk annene gidersen ofkelenir kadincagiz..
Ben ayni durumu yasadim psikiyatrima sordum o sen karisma dedi.
hiç karışma sen , bende aldatan babalar gördüm. Hayat onları çarpıyor zaten.
Eğer babanla konusabiliyorsan bu konuları ona soyle. Anneyi karistirma.
Sosyalden konusmasi tsm bir sldatma sayilmaz cirkin sadece
Sanaldan ya da reelden farketmez aldatma aldatmadır
annenın öğrenmesını sağla
Anneni uyar o konussun
aralarına girem sorumlusu sen olursun
Annmde babami aldatiyor ama bn bisey ypmiy
Yazik sana o zaman
Ee napmami tavsiye edersn psikolojisi bozuk birine?
büyüklerin işine karışma.
facebook çıktı mertlik bozuldu
Şantaj yap
Öyle bir insan degilim
Üvey mi öz mü
Öz.
Gidip söylemen doğru olur fakat garip olur herşey öyle pat diye söylenmez kanımca. Bence bekle. Zaten ayarlayamaz sanmıyorum vazgeçecektir.
önce babanla konuş
devam ederse annene söyle
Babani uyar utandir.
Aklima bir fikir geldi ama okuyo. musun
Evet
Deki cok onemli bir odev verdi hoca perfonsmans odevi falan altadan kadinlar ve kocalar hakkinda cek ikisini bir kac soru sor ve sonuclari acikla ibretli seyler olsun ama olumle sonuclanma cocuklari hayat kadini olma vs vs bul oyle seyleri bilinclerdin acikcasi ve korkut
Bilmiyorum ne kadar mantikli aklima bir geldi
Ben üniversite mezunuyum
Bilemiyecem aklima gelen bu
Annene şöyle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar