Yeter artık dayanamıyorum annem ve babama?

Biz 4 kardeşiz annem küçüklüğümdeb bu yana gerek ders gerek başka şeyler için hep beni dövdü hemde öyle terlikle falan da değil kolumu kırmıştı bir keresinde bir kere de korkudan bayilmama sebep olmuştu (küçükken) nyse ben daha altımı bezlerken bana sayı öğretmeye çalışıyordu defter kalem alıp sıkıştırıyordu ben daha kendimdeb haversizim meme emmeyi yeni birakmisim nereden bileyim sayıyı harfi nyse okula başladım her gece dayak her gece dayak alfabeyi sokecegim ya hani 3. Sınıfa geldim anne şu odevde yardımcı olurmusun dediğim zaman çok iyi hatırlıyorum ben mi yardımcı olacağım sana kendi ödevlerini kendin yap diyip terslerdi fakat benim diğer kardeşlerim hiç dayak yemediler benim gibi ve onların dersleri hep TE benden daha berbat durumda (erkek kardeşim 7. Sınıf ve okuma yazmayı bilmiyor kız kardeşim ise 9. Sınıfta sınıfta kaldı) oğlu kızı istemedi mi tamam oğlum kızım gitme okula girme denemeye şu an mezunum iki deneme vardı bu hafta sonu 3d cuma günüydü 345 ise cmt 10 da ve 2 de başlıyordu istediğimiz bir de pazar günü 10 da vardı hangi zaman diliminde gitmek istersek gideriz sabahın 6 sında beni uyandırıp (sesi de çok igrenctir ) kalk git diyor gecelere kadar ders çalışmıştım hanimefendi eziyet olsun diye kalk git diyor anlatmaya çalıştım ama anlamadı gergedan gibi bir kadın zaten aklı kısa hiç bir şeyden anlamaz beni yumrukluyor dershanenin benim için zaman kaybı olduğunu 50 defa söyledim ama anlamıyor her hafta sonu deneme kavgası var bazen 3:30 da oluyor denemeler beni saat 10 da uyandırıp kalk git dershaneye diyor biz annemle normal değilizdir zaten anne kız ilişkisinde nefret ederiz birbirimizden babamı da doldurur bana karşı hep bu ara da ve benim alarmimim çalmasına bile müsade etmeden ayakta dikilir senn uyandirma beni dememe rağmen o iğrenç sesi ile kavga eder gibi uyandırır keza eder de zaten nyse
Yeter artık dayanamıyorum annem ve babama?