Ailem çok baskıcı, katı dayanamıyorum artık?

Uzun olacak; Öncelikle evde bir erkek kardeşim var. Annem ve babam kız olduğum için aşırı ayrımcılık yapıyor bana o küçük sen büyüksün gibi bahaneler söylüyorlar ama ben ondanda küçükken işler yapmaya başlamıştım zaten tamam bunda sıkıntı yok diyelim büyük birsey değil tamam ama evde odam var orası bana ait ve bunun üzerine akşamları odamda telefona bakmam yüzünden veya ders çalışmam yüzünden azar işitiyorum neymiş onların yanına hiç gitmiyor odamda gizli şeyler çeviriyormusum erkeklerle mesajlaşıp fotoğraf atıyormuşum asla böyle bi kız değilim hayatta yapmam ama bende insanım hani sevgili yapabilirim birinden hoslanabilirim degilmi robot gibi yaşayamam işte ben korkuma okulda sevdigim çocuklara acilmadim ya da reddettim siz anlayın o kadar korkuyorum. Yaşıtlarim dışarıda geziyor bana anlatıyorlar işte akşamın 8 inde diyelim "anne ben dışarı çıkıyorum"deyip gidiyorlarmis çok özendim ailesine ben kızlarla 2 kez disarda gezebildim yalvar yakar 2 günde izin aldım gittiğim yerlerin resmini istediler yanımdaki kızlarla resimler istediler neymiş ben kızlarla dolaşacam diye erkeklerle geziyormusum tamam boyle bisey yapmadım ama yapsam ne olacak arkadaşlarım benimle dalga geçtiler bu yüzden. evde annem babam çok üstüme geliyor beraber olup sürekli yemekte otururken uyumadan önce heran sürekli telefonumu sürekli kontrol ediyorlar mesajlarımı okuyorlar ben artık telefonum çaldığında korkudan kalbim duruyor muş gibi oluyor bildirimleri ve zilsesini her akşam kısar odamda bırakırım telefonu ki çalarsa duymasinlar. Şu hayatta babama hiç güvenmiyorum hiç bir zaman arkamda olmadı ben ilkokuldayken bile çocuk kavgalarına beni dinlemez kendimi açıklamama izin vermeden başkalarının çocuklarını dinleyip bana çemkirirdi ben bunun yüzünden kimseye kendimi ifade edemez oldum annem şiddet uyguluyor bana ama babam Allah'tan yapmiyor ama tehdit ediyor artık dayak vaktin geldi diye kiyafetlerime çok karışıyor makyaj asla izin vermiyor bir rimel süreyim offff başlıyor bu zamana kadar takdirsiz gelmedim bana ortalaman 90 dan aşağı olursa eşek gibi çalışacaksın diyo (işte). Ben çok yoruldum hiç biseyden zevk almıyorum gezmek eğlenmek yok olmuyor çok uzun oldu içimi döktüm okuduysan çok teşekkürler🩷🩵

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada kızım uyg erkek yapmış ya djfjzjdnbbzsbxb
Ailem çok baskıcı, katı dayanamıyorum artık?