Annem ve babam çok baskıcı. Bıktım artık, ne yapmam gerekiyor?

Arkadaşlar 26 yaşındayım annem küçüklüğümden beri hep erkeklere ve cinselliğe karşı yasak ayıp kötü diyerek büyüttü. Normal erkek arkadaşlarım bile olsa suçlayıcı ve kötü davrandı hep korkuttu. Normalde çevremiz gayet modern kendi arkadaşları filan çok rahat hepsi kızlarının sevgilileriyle kanka hatta aynı evde kalır tatile bile giderler. Ama benimki namus bekçisi. Hani böyle hem evlenmeyip iyi sevgilim olsun istiyor hem de aman onu eve çağırma aman ona gitme aman onunla akşam buluşma aman o çirkin aman o parasız aman o şöyle diye kime selam versem kafamı sikiyorp resmen. Sonra bu durumu konuşmaya çalıştığımda da aman ben çok iyiyim hiç karışmıyorum bi şey demiyorum çok modernim triplerine giriyor. Normal kız arkadaşımla tatile gidecek olsam bile bin tane gerginlik ve sorun çıkarıyor. Çok boğucu bir kadın. Psikiyatrik ilaç kullanıyor rahatlamak için ona rağmen böyle. Çok gergin stresli ve beni de geriyor her konuda. Pandemide de 2 yıl eve kimseyi sokmadı kimseyle görüşmedi. Beni bile zorla aldı eve resmen.
Annem ve babam çok baskıcı. Bıktım artık, ne yapmam gerekiyor?