Erkeklerin arkadaş ortamı mı daha iyi oluyor yoksa kızların mı?
erkeklerin
kızların
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben B yi seçtim :). Benim en iyi erkek arkadaşımın biri erkek biri kız. Erkekleri seçmedim çünki ne zaman en iyi erkek arkadaşımın diğer erkek arkadaşlarının ortamında çok uzun kalsam ortam cıvıklaşıyor ve bel altına doğru gidiyor. Biz kızlar yan yana olunca bu tür şeyler olmuyor ama ikisinin karşımı erkek kız karşımlı ortamlar daha keyifli oluyor :).
erkeklerin çünkü bizim ortamda sadece dedikodu erkekleri çekiştirme falan olur ama erkeklerde böyle değil eğlenmeyi biliyorlar
erkeklerin ortamında asla arkadan konuşma vs olmaz o ortamdakiler hakkında. Ne söylenecekse direkt söylenir. En samimi ortamlardır. Fakt kızların ortamında çekememezlik falan oluyor o yüzden erkek ortamları daha sağlamdır :D
Kızların ki kötü ya. Sınıfta falan sohbetlerine kulak misafiri oluyorum sıkıntıdan patlıyorum arkadaş. Dışarı atıom kendimi hemen. (Eig)
Cevap
18Cevap
Kızlarda ortam fitne fesat dolu konuşup yüzüme gülen arkamdan konuşan çok insan tanıdım fakat erkeklerde böyle olmuyor her şey ortamda söyleniyor iyisiyle kötüsüyle sınıfta şahit olmuştum bu olaya
Adi ustunde Arkadas ortami, kizi erkegi yok benim, iki cinsiyettende olusuyor bende içlerinde bulunarak onlarin arkadas ortamina katkida bulunuyorum. bunu bir tek turkiyede duyuyorum ne kadar ilginç.
E şimdi ortam var ortam var. Biz 2 kız bir erkek takılıyoruz. Çok yakın arkadaşız yanlış hiç birşey olmadı aramızda bence dünyanın en iyi ortamı bizimki :)
Ben kız olmama rağmen erkeklerin eğlence ortamının daha iyi olduğunu düşünüyorum. Çünkü onlarda kısıtlama olmadan eğlenebiliyorlar. Ama kızlar için aynı şey geçerli değil. Ne yazık ki...
kız ortamına girip onlarıda bozduğumdan daha çok zevk alıyorum
Onu bunu bilmemde bizim ortam 10 numara 5 yıldız :D
@Kava-banga DEMİ REİS
bizim ortam can yakar ekür :D
Erkeklerinki daha samimi daha yakın ama kızlar birbirlerinin arkasından bıçaklamak için fırsat kolluyor :D
Kızlar en fazla ne yapabilir
erkekler en fazla ne yapabilir
aklı olan herkes 2 saniye düsünsün cevabını bulacaktır
Sizde her şey kıskanıldığından erkek ortamı iyidir.
Kızların daha iyi bence. Erkekler çok daha dedikoducu ve satıcı
erkek ortamında neler neler yapılır hepsini saymiim...
kızlar anca dedikodu...
Maalesef erkeklerin. Daha içten daha samimi daha gerçek.
kızların ortamı mı olurmuş yaa ((: guldurmeyın bizi
kızların ortamı arkadaş ortamı olmuyor ki, kıskançlık, fitne fesat filan hep
Kesinlikle erkeklerin arkadaş ortamı çok özeniyorum açıkcası :D
Kızlar kadar kindar kimse yoktur. Birbirlerini çekemezler ama disariya kardeş imajı verirler
En güzeli kız erkek karışık olanlar
Kızların hep dedikodu 😊😊😊
Erkeklerin çünkü sizde çekememezlik oluyo :S
Bence erkeklerinki daha iyi ya
bizim hic tartismasiz
Bu konuyu tartışmayalım istersen sonuç belli
bir seçim yapamadım ikiside kapışır.
erkeklerin
biz erkeklerin kızlar ortamı cabuk bozuyor
erkeklerin
Bena kız ortamı lazım karışık daha iyi :)
erkeklerin
Erkeklerin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar