Kızlar Bir Adım Öne Başarılı insanlar neden kıskanılır? (Sayfa 4) Rusasigi Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Başarılı insanlar neden kıskanılır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
buzzz_3 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 30% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 862 cevap paylaştı. bide sor bakalım nedenmiş 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,9b cevap paylaştı. Ilgi goren insan kiskanilir malesef 😂😂 1 0 Yorumla
cann95 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 543 cevap paylaştı. Onlar gibi basarili olamadiklari icin kiskanirlar. 1 0 Yorumla
forumkralı55 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. başarılı olamadıkları için 1 0 Yorumla
Carmena Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bilmem aynı sorun bende de var 1 0 Yorumla
Archtirect5e Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Hangi bölüm hacı, hangi üniversite? 1 3 Yorumla Rusasigi +1 yıl Akdnz üni Mimarlık Yorumla Archtirect5e +1 yıl Oha bende meslek lisesinden mimarlık kazanan tek ben değil mişim😎 Yorumla Rusasigi +1 yıl :D :D Yorumla
Kırıkdüşüm Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Ciddi misin suan? :) 2 2 Yorumla Rusasigi +1 yıl Evet ciddiyim Yorumla Kırıkdüşüm +1 yıl Guncellemeyi okuyunca anladim :) Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,9b cevap paylaştı. fesat insanlar oldugu sürece hep kıskanılır. 1 0 Yorumla
Bebegimcokadisin Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ay havan batsin 😎😂 4 0 Yorumla
Pıkacuuuuuu Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Bunu Bile Gısgandım xs @Rusasıgı 0 1 Yorumla Rusasigi +1 yıl :) :) Yorumla
emelda Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,2b cevap paylaştı. kendılerı aynı sevıyedekı ınsanlardan ıskanırlar 1 0 Yorumla
hatun_odun Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 633 cevap paylaştı. Seni kim napsın 15 0 Yorumla
iskoc_hakem Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 655 cevap paylaştı. onlarda sana gülüp geçiyordur belki kanka. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
hangi bölüm okudun üniversitede?
Bunun cevabı çok net : Kıskançlık.
bide sor bakalım nedenmiş
başarıları olmadığı için :)
kıskançlık , fesatlık ve niceleri..
Çünkü başarılı oldukları için 😃
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş o hesap
Ilgi goren insan kiskanilir malesef 😂😂
Başarılı oldukları için.
Onlar gibi basarili olamadiklari icin kiskanirlar.
başarılı olamadıkları için
Bilmem aynı sorun bende de var
meyve veren agaci taslarlar
Cabalayan herkes basarabilor :)
Bazen gülüp geçmek gerek :)
Ben de kiskanirim. Fesatliktan catlarim
kendinimi avutuyosun?
Hangi bölüm hacı, hangi üniversite?
Akdnz üni
Mimarlık
Oha bende meslek lisesinden mimarlık kazanan tek ben değil mişim😎
:D :D
Ciddi misin suan? :)
Evet ciddiyim
Guncellemeyi okuyunca anladim :)
fesat insanlar oldugu sürece hep kıskanılır.
en iyisi gülüp geçmek :D
Bunu kiskananlara sormalisin
Çünkü kıskanılan insanlar başarılıdır. 😄😄
Seni kıskanan senin gibi olsun
Onlardan farkın varsa neden takiyosun ki
Resmen cevap soruda :D
İnsanoğlu işte çekemiyor ki.
Çünki onların olmak ısteyıpte olamadıgı kısısın :)
Ay havan batsin 😎😂
Bunu Bile Gısgandım xs @Rusasıgı
:) :)
hacı çekemeyenler çok
kendılerı aynı sevıyedekı ınsanlardan ıskanırlar
Başarılı olduğu için
tebrik ettim.
özgüven eksikliği olan insanlar..
Çekemezler çünkü. :)
Başarılı oldukları için
En iyisini ediyorsun
Çünkü başarılılar.
Seni kim napsın
Senmi : )
Kiskaniyorum seni bilemezsin...
Seni mi kiskaniyor?
ayy g*tüm
Örnek senin su anki halin ve yorumlar :D
onlarda sana gülüp geçiyordur belki kanka.
doymuyorlar demek ki :D
Kıskanılacak neyin varmış senin merak ettim
Neyimiz eksik milleti kıskanalım
ne yani sen hiç mi kıskanmadın :)
Başarılı oldukları için asdfghjk
Kıskanan herkes basaliridir herseyi elde eder
Kıskanılmak güzel bir şey tadını çıkarın.
başaramayan başaranı kıskanır
Seni kıskananın vay haline
sorunun cevabi icinde
Hazmedilemiyo
woww o star sen miydin :D
Kiskanilicak ki rekabet olsun
cünkü basarililar
Efso kiskancim