Dün otobüse bindim mecburen 7 aylık hamileyim kimse yer vermedi çok takılmadım ama ne yalan söyleyim ayakta giderken de çok kötü oldum siz yer veriyormusunuz hamilelere?
Cevabın nedir?
Hamilelere ve yaşlı teyzelere veriririm tabiki. Ama 5 cocuguyla binen 35 li yaslarindaki teyzelere hic veresim gelmiyor artık çünkü bikeresinde benden gencler dururken müzik dinlerken gormedigimden yer verememistim omuzuma vurup yer ver diye kaldirmsti beni herkes icinde rezil olmuştum bildigin eliyle tutup yukari cekip kaldirmsti yani 1 kelime bile edememistim şoktan dolayı. O günden beri öyle tiplere cok sinir olurum o kadar erkek var onlar versin diyorum öyle tiplere. Ama ninelere hamilelere gözüm kapali yer veririm. Bide bazilariniz bilir belki Esenyurt dolmuşlarını bir kızın ayakta durması zaten berbat erkekler sıkıştırp durur tip tip bakarlar kac kere taciz vakası yasadim kavga ettim isyan sebebi. O yüzden erkekler siz kalkiniz bir zahmet sırf bu yüzden Esenyurta taksiyle gidiyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılSeninki kötüymüş bence de taksiyle git bu devirde erkeklere güven olmaz
Soran+1 yılAynen öyle
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılben veriyorum. eğer hamile birini görürsem ve ayaktaysam, başka birine yer verdiriyorum. bakar mısınız diye yüksek sesle hamile kadına sesleniyorum. bakın şu delikanlı sizi görmedi, görse kesin yer verirdi, iyi birine benziyor diyorum. :) çok işe yarıyor. hiç geri çevrilmedim. hem yaşlılar için hem de hamileler için yaparım bu taktiği.
40 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Dikkat etmemişlerdir ya da bsisman zannetmuslerdir diyeceğim.. 7 aylık.. Muazzam bir mide olmaması lazım. Ama hamile oldugin barizse ve yer verilmesfiyse göz gore.. Allah belasını versin boyle toplumun da insanın da.. Ülkenin de.. Mustahak sanki başımıza gelenler.. Böyle mantaliteerki bir halk.. Ya da kent de önemli.. Hangi kent? İstanbul da mi oluyor bu olay?
05 Yorumla
Soran+1 yılAnkarada
- +1 yıl
Anakaradan adam çıkmaz derlerdi de: inanmazdim :( çivisi iyice çıkmış demek ki.. Toplumsal ahlakimiz ; te değil hızla kötüye gidiyor ve dejenerasyona ugruyor.. bunda hükümetin yıllardır insanları her şekilde dönüşmesinin bile payı vardır muhtemelen.. Neyse.. Sonuç olarak ahlaki çöküntüye uğramış bir kalabalığın içindeyiz.. Ya fenalassaydin da çocuğun tehlikeye girseydi? Tansiyonun falan düşüp.. Bu insanların her birine lanet ederdi Allah.. bir de ilginçtir.. Bizim orta yaşı geçkin hanı 50-60 yaş amca ve teyze grubumuz çok arsizdir. kendilerine yer verilsin diye ortalığı ayağa kaldırırlar.. Hadi hamile bir genç kadın için de yapsalar ya aynı şeyi.. Nerede? İnsanlığın da utanma gel de.
Soran+1 yılOtobüste ayakta olan biri dedi beyler kalkınca bayan otursun diye kimse bir şey dememdi
Soran+1 yılMaalesef...
Aile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. evet canım
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66
Cevap
118Cevap
hamıleye yer verme hastaya yer verme yaslıya yer verme sakata yer verme sonrada ben ınsanım de.. hassıttır l*n ordan.. sız kıbarmıssınız otobusde sıze ayrılmış yerler var, oralar sızın!! ısteyın ve gıdın bırını kaldırın.. o utanmıyorsa sız utandırın..
30 YorumlaYer vermeleri gibi bir tribe girmelerine gerek yok , zaten otobuslerde bazı koltuklar hamile ve yaşlılara ayrılmış onlara öncelikli koltuklardır. İsterse 50 yaşında olsun , boş buldum diye oturan her kimse o koltuklara ; şehir yaşamından bir vatandaş ise " kalkmak ve o yeri hamile veya yaşlıya terketmek zorunda " ...
Ancak, şehir yaşamına " kaptım benimdir " kültürüne sahip olarak adapte olan hiç de az değil...10 YorumlaYer veriyorum. Ama bir defa bir kadın bindi otobüse abla buyur geç dedim oturdu. Sonra karnını okşadı (veya ben yanlış yorumladım o anı) o arada göz göze geldik. Ben dayanamayıp kız mi erkek mi diye sordum. Kadına bana doğru sinirli bir şekilde ben hamile değilim dedi. O an anladım o gebelik deği bildiğin göbekmiş. Tatlı bir rezillik ne yapacağınızı bilmiyorsunuz
11 Yorumla
+1 yılKardeşim şimdi senin ne hissetiğini biz bilmiyoruz ama yaşın genç ise pek yer verme nezarketinde bulunmamış olabilir insanlar... Ben genellikle hiç oturmuyorum çünkü birine yer vermek ve teyzelerin taciz edici bakışları beni çok kızdırıyor :) ALLAH sağlıklı uzun ömürler versin bebeğinize.
00 Yorumlahamileler, gaziler, yaşlılar ve engelliler için ayrılmış yerler var. onlarda oturanları kaldırıp hakkını istemeliydin. ben insanların haklarına sahip çıkmasını isterim, çıkmayana ben de çıkmam. hamile koltuğunda oturuyorsam (asla oturmam) tabii ki kalkarım ama normal vatandaş yerinde oturuyorsam kalkmam.
00 Yorumla
+1 yılwww.izlesene.com/.../8713739
Ülkemizde bu maymun kadar olmayan hala daha insan olduğunu iddia eden varlıklar var.01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyel
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Açıkça yer istemelisin.. otobüslerin ani fren yapması hamileliğini riske atabilir ya da tetikleye bilir..
Yer verme konusunda en hassas olduğum konudur.. hiç gocunmam genç yoksa bir bayandan bile olsa yer isterim bir hamile için.15 Yorumla
Soran+1 yılKimseyi kaldıramadım açıksası otobüs kalabalıktı da
Soran+1 yılHaklısınız teşekkür ederim
Soran+1 yılAnlıyorum zaten haklıydınız bebeğimin sağlığı Herşeyden çok önemli
+1 yılArkadaş :))) EİG deki erkek üye cavabının ne kadar EİG olduğuna bakarmısınız :)))).. Bu arada Hamileye yer vermeyenler insan değildir. Hamileye yer verip ben ayaktamı gideyim yok sürekli hastanelerin önünden geçiyoruz hep hamileler biniyor diye düşünüp yer vermeyen de ayrı bir karaktersizdir.
11 Yorumla
Soran+1 yılYanlışlıkla Seçtim onu ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyiki ben yokmuşum o otobüste yoksa oradakilere oturanlara iyi bir laf çıkardım ruhsuz karektersiz insanlar bizim milletimiz öyle oldu ne yazıkki kendi dusnurmutdun oldu yabancı bir atasözü girmiş içimize bana dokunmayan yılan bin yaşasın gerçekten artık millet hamile çocuklu bayana saygı göstermiyor ne yazıkki vurdumduymaz bir toplum olduk Allah sonumuzu hayretsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kere isten ciktim ayaklarimin alti yaniyo artik yorgunluktan. Oturdum bir kadin bindi hamile mi sisman mi anlayamadim ama büyük ihtimal hamileydi. o gun ona yer vermedim diye vicdan azabi çektim bir daha oyle bir hata yapmam bir anlik yorgunlukla bencillk yaptim kendimi cok kotu hissediyorum.
00 YorumlaHamile oldugu bellı oluyor göbek falan varsa veririm bı cok yaşlılara birde hamılelere dırek verırım onun dışında ayakta bı kadın bayan kız ne ıse yer vermem veren adamlarada uyuz olurum.
117 Yorumla
Soran+1 yılBelli oluyordu göbeğim
- +1 yıl
Aynı düşünce bro tebrik ederim
Soran+1 yılYaşlı Kadınlara yer verildi ama bana verilmedi
Soran+1 yılBelli olmayacak gibi değildi hamileliğim
Soran+1 yılAnkara
Soran+1 yılYani
Soran+1 yılAnkara'da zor ya insanlar çok anlayışsız
Soran+1 yılAynen öyle Ankara'nın insanı kaba biraz da
Soran+1 yılNeyse sağlık oldun
+1 yılDeğil hamile tüm kadınlara yer veririm. Sonuçta otobüs yani. Kimi sapık zihniyetli erkekler de olabilir o otobüste. bir kadının o otobüste ayakta elalemin erkekleri içinde gitmesine izin vermem yani. Tabi 1 kişiye yer verebiliyoz malesef
00 Yorumla
+1 yılMecburen veriyorum istemesemde ama şu eli ayağı tutan ve hamile olmayan genç kızların yer beklentilerine uyuz oluyorum. Genelde ben otobüste en arkaya otururum en önde kim binerse binsin arkaya gelene kadar kalkıp birileri yer veriyor zaten.
00 Yorumla
+1 yılTabiki de veriyorum. Aslında engelli, hamile ve çocuklu bireylere yer vermeyen insanlara biraz da acıyarak bakmak lazım içlerinde kalmayan insanlıklarından dolayı.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama yapacak bir şey yok
+1 yılDogrusu insanlarin yobazligina sayarim. yaslilara cocuklara cocuklu bayanlara hamile bayamlara kedinlikle yasim ne kadar büyuk olsada yinede yer veririm. yuku varsa yardimci olurum. üzüldümdogrusu
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes böyle düşünmüyor kimse Oral'ı olmadı açıkçası
Aile & Toplum konusunda 350 cevap paylaştı. tabiki ya verilemesi gerekiyor allah korusun otobüs ani fren yapsa düşsen çocuğa zarar gelir yazık yani ayakta bekletmişler seni
17 Yorumla
Soran+1 yılŞöför yavaş kullandı arabayı Allahtan sağolsun
Soran+1 yılOtobüsteki yaşlı kadına yer verildi ama bana verilemdi
Soran+1 yılHamileyim 54 kiloyum karnım belli oluyor kilolu Değilim ki
Soran+1 yılMaalesef yeni nesil böyle
+1 yılOtobüslerde gazilere hamilelere ve yaşlılar için ayrılmış yer var. Genelde oraya oturmam. Oradakilerin veya erkeklerin yer vermesini doğru buluyorum. Fakat minibuste kalkıyorum.
00 YorumlaHamilelere hic dayanamiyorum. Ama beylikduzunden usenmeden duzenli olarak bakirkoye giden bir yerlerini gezidrmeye merakli teyze ve amcalarhickusura bakmasin kalkamam zaten midem bulaniyo
00 YorumlaDevlet yetkililerimiz hamilelerin sokağa çıkmaması konusunda uyarmışlardı. Akşamları eşleri 1-2 saat arabalarıyla dolaştırmalarını falan da söylemişti.
Arada onlara giydirmek istedim!
Bu arada küçük çocuklara bile yer veririm😏00 YorumlaHamile yaşlı genç farketmez bayanlara yer veririm. (Vermiyor) :D :D Şaka bir yana bayanlar erkeklere göre daha naif. Bide bizim erkekler rahatsız ediyorlar o yüzden verirdim :)
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet erkekler rahatsız ediyorlar bazıları
Soran+1 yıl😊 😊
+1 yılYer vermeyi gectim oturani uyarmak lazim birde havalar malum kalabaligi soylemiyorum bile erkeklerin genclerin bu konuda daha duyarli olmasi lazim
05 Yorumla
Soran+1 yılGençler vardı ama kimse Oral'ı olmadı
- +1 yıl
Normalde uyarsaydin yer isteseydin denmesi lazim gibi gozuksede dogrusu senin adina orda birinin senin icin yer istemesi lazimdi en dogrusu ise seni gorur gormez yer vermeleri gerekiyordu boyle durumlarda bazsen insanlar durtmek lazim seninmi yoksa benimmi oturmam daha uygun olur diye Hangi duzergaha binmistin eger yolun uzunsa ben derdim sonucta her otobuste yazar Hamile bayanlara aittir vs.
Soran+1 yılKalabalıktı otobüs kimseyi kaldıramadım zaten kalkınca diyemezdim
- +1 yıl
Uzuldum acikcasi Allahim sizlerin yar ve yardimcisi olsun iyilerle karsilastirsin umarim ayni durumla karsilasmazsin bir daha
Soran+1 yılInşallah
+1 yılartk millet yaşlı biri binince hamile biri binince ya uyuyo gibi yapıyo ya da kulağında kulaklık başka yere bakar gibi yapıyo.
03 Yorumla
Soran+1 yılKimse Oral'ı olmadı gören de yer vermedi
- +1 yıl
Artık insanlık diye bişey kalmamış ki
Soran+1 yılYani ne diyim Allahtan sağa sola uçmadım arabayı şöför yavaş kullandı
veririm ama çekiniyorum da bazen. yani hamile mi şişman mı ayırt edemiyorum bazı kadınları ikilemde kalıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılBazılarında evet ama ben kilolu da Değilim
Soran+1 yılBilemiyorum orasını
- +1 yıl
ankaranın insanı biraz domuzdur yapacak bir şey yok. yaklaşık 1 sene önce otobüsteyim gidiyorum otobüs boş ama oturacak yer yoktu. otobüse 2 ayağı dizine kadar olmayan biri bindi ve oturanlardan 1 tanesi kalkıp yer vermedi. bir köşeye tutunmaya çalıştı felan herkes oturduğu yerden izledi. yani söyleyecek tek kelime bulamadım.
+1 yılHamile yasli kilolu cocuklu olan herkese yer veriyorm birgun annemle binmistim otobuse annem asiri kilolu kimse yer vermedi ya kadincagiz ayakta zar zor durdu sinir olmustum cok :/
00 Yorumla
+1 yılsabah 8 gibi spora giderken hamile bir kadın bindi kimsede yer vermedi elimde çok fazla çanta olmasına rağmen kalktım ben verdim.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel yardım etmişsiniz
+1 yılYer verilir. Hatta yanlış anlamayacağını bilsem ve araba ile durakta, hastanede vs rast gelsem "BACIM GİTTİĞİN YERE KADAR BIRAKAYIM!" bile derim...
Cenneti nerde görsem talip olurum. Ayağının altında cennet vaadi var o kadının...00 Yorumla
+1 yılveriyoruz ama hamileyken insnaların sık dısarı cıkmaması gerektiğini cıkyolarsada tehlikeli kalabalıgın bulundugu yerlerde olmaması gerektıgını dusunuyorum , ben strese giriyorum görüncee
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
birsey olucak diyyee akıllı
+1 yılBEN ORDA SANA VERMEYENLERİN TAAA... böyle şeylere çok kızıyorum , hamile olmasına gerek yok benden büyük olması yeterli ama ara sıra şişman küçüklerimede yer veririm
18 Yorumla
Soran+1 yılŞöförde arabayı hızlı kullanmadı sağa sola uçmadım en azından
- +1 yıl
bak o şoför iyiymiş , hangi şehirdesin?
Soran+1 yılAnkara
- +1 yıl
Hadibe ankaradan böyle bir şey beklemezdim :( İnşallah böyle zihniyetler zamanla kaybolurlar dicemde , kaybolmazlar , Ablacım ama hayırlı olsun bebeğiniz şimdiden
Soran+1 yılTeşeklür ederim çok Sağolun
- +1 yıl
aynen öyle hayırlısı olsun be *-*
Soran+1 yılInşallah Sağolun
- +1 yıl
rica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yıldaha önce böyle bir konuya verilen bir cevap hatırlıyorum: "ne yer vericem ya gitmiş sevişmiş hamile kalmış bir de yer mi verecem hihihi"
sanki kendisini leylekler getirdi kamilin21 Yorumla- +1 yıl
Sevişmeden hamile kalabilen var mı iddbodbdorvdo kocanla sevişsen bile namussuz oluyorsun bunlara göre :D hatta iddia ediyorum ki bakkala ekmek almaya giden kız bile orspu bunlara göre hiç dışarı çıkmamamız gerekiyor namuslu olmamız için
+1 yılTabiki yer veririm
Ama için içinde kızarım (şaka tabiki)
Hamile bırakan sefasını süren başkası
Kısa bir sürede olsa cefasını çeken biziz
Madam hamile eşin var kadınım elini sıcak sudan soğuk suya dokundurtma kardeşim otobüs yerine taksiye bindir02 Yorumla
Soran+1 yılBelki imkan yoktu
- +1 yıl
Tabi canım ben görÜşümdede yazdımya şaka mahiyetinde söyledim ben ama hamile eşlere yardım etmeyen kazmalarda bayağı çok
+1 yılhamile ve yaşlılara yer veririm..
ancak süslenmiş püslenmiş gezmelere giden hanımalra yer vermem22 Yorumla- +1 yıl
Niye gezmek ahlaksızlık mı kadınlar evde mi otursun sadece
- +1 yıl
@Alara00005 calismaktan yorulmus bitmis sekilde eve giderken gezmelerden gelen bir hanima neden yer vereyim vermem gezmek ahlaksizlik degil ama yer vermemi beklemesi sacmalik
Hamile, yaşlı ve hastalara yer veriyorum. Vermeyen çok kişi var onlara da sinir oluyorum. Umarım başlarına gelirde anlarlar. Büyük şehirdesin diye insanlığını öldürmeye gerek yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende yasadim o olayi sofor hamile bayan oturmadan otobus kalkmicak demisti yine kalkip vermedi öküzler en son bir yaşlı teyze kalkip yer vermisti ondada ben istemedim 😕
05 Yorumla
Soran+1 yılSenin şöför çok insaniyetliymiş
Cevap sahibi+1 yılEvet bende sasirmistim
Soran+1 yılBir ara düşecektim başım çok döndü
Cevap sahibi+1 yılHaklisin hamileyken toplu tasima aracinda gitmek cok zor dogumunda yaklasmis disari cikmamaya calis
Soran+1 yılHaklısın ama mecbur kaldım
+1 yılYaşlıya hamileye yer veririm tabikide Türkse kadınlara yer vermem
03 Yorumla
Soran+1 yılTürk değilse ne Değişiyor
- +1 yıl
Vatan düşmanına ne yer verecem o bebek ilerde vatan düşmanı olacak
Soran+1 yılÇok yanlış düşünüyorsunuz
+1 yılAnkara bu konularda duyarlı değil maalesef. Birinden rica etseydiniz keşke
01 Yorumla
Soran+1 yılKalabalıktı otobüs birini de kaldıramadım maalesef zaten kaldırama pek utangaç biriyim
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. 23 yaşına geldim otobüste minübüste oturarak gittiğimi gerçekten hatırlamam boşken bile oturmuyorum zaten biri geliyor yer veriyorum nasıl olsa
15 Yorumla
Soran+1 yılInşallah ilerde de size yer verirler
Soran+1 yılSizin işinizde zor
Soran+1 yılHaklısınız
Hamilelere ve ayakta durmakta zorlanan herkese yer verilmelidir.
05 Yorumla
Soran+1 yılAslında hamileler yaşlı kadınların engellilerin Gazilerin oturması için yerler var ama oralara da oturuyor insanlarımız
Soran+1 yılMesela bindiğimde belirttiğim yerler doluydu ama bana yer verilemdi sağlık olsun
Soran+1 yılBen yaşadım ama Allah başkalarına yaşatmasın beddua etmek istemiyorum
Aile & Toplum konusunda 446 cevap paylaştı. otobüsle gittim yokta ama tren de gördüm zaman yer veriyorum :)
04 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel 😊
Soran+1 yılAğır konuşmaya gerek yok yani onlar yaptıklarıyla kalmazlar elbet
+1 yılHer zaman öncelik yaşlılar , çocuklu kadınlar ve hamile bayanlar
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Teşekkürler aynı düşüncede oldugun için
yaşlı hamile ve sakatlara her zaman yerimi veririm dedim yaşımdaki adam ayakta giderken ben hayatta oturamamam
01 Yorumla
Soran+1 yılBazı insanlar düşünceli ama bazıları da düşüncesiz
+1 yılToplu tasima kullanmiyorum bulundugum yer heryere yakin. Ihtiyacimi karsilayacagim kadariyla uzak biyere gidersemde araba var. Onla giderim.
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim evime merkez çok Yakın olmadığı için maalesef
+1 yılDüşüncesiz insanlar çoğalmış gerçekten, tabiki veririm verdiğimde oldu, vermemek ayıp zaten terbiyesizlik
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılYANİ eğer önde oturmuşsam veririm eğer en arkada oturmuşsam önümdeki insanlar veriyor zaten verilmeli bence
02 Yorumla
Soran+1 yılÖn veya arka ben nazen biniyorum otobüse yaşlı insanlara le hamile olmasam yer vericem kimse kalkmıyor
- +1 yıl
bizde VAZİYETLER zevklerden önce gelir
Cok üzücu bir durum ben cok yaslilara ve hamilelere genelde yer vermeye calisiyorum birseye vesile olmak cok guzel birsey bence zaten gunumuzun yarisini dinlenerek geciriyoruz 5 dk oturmasak ne olucak sanki?
00 Yorumlaben yaşlı hamile çocuklu bayan görünce yer veririm verdiririm çok küfür yedim bu yüzden milleti tutar kardeş kalkta teyzeye yer ver diye uyarırım mutlaka
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden küfür ettiler ki
Soran+1 yılAma yazık teyzeye ayakta zor durur
- +1 yıl
gel de oturup camdan dışarıyı seyreden lavuklara anlat bunu ama en çok rol yaptığını düşündüğüm dingile gidip kardeşim teyzeye, amcaya, hamile bayana yer ver diyip zorla yer verdiriyorum sonra da içinden sövüyordur şerefsiz tabi ama yapacak birşey yok yerini veriyor sonuçta ister istemez :D
Soran+1 yılYani evet :)
+1 yılelbetteki siz hangi şehirde yaşıyorsunuz neden vermemişler toplum neden o kadar bozulmuş.
05 Yorumla
Soran+1 yılAnkara'da oturuyorum
- +1 yıl
hayret doğrusu nasıl bu kadar duyarsızlaşabilmişler. kayseride bayanlarda görüyorum yer vermemeyi hadi neysede erkekler yer veriyor. yaşlı amca lar dahi olsa kızım gel sen otur yüklüsün diye size yer verir.
Soran+1 yılArtık büyük Şehirlerde duyarsızlaştı insanlar maalesef
- +1 yıl
size tavsiyem mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayın MAZALLAH 7 ayolmuş diyorsunuz yolda belde başınıza bir iş gelsin istemem. ALLAH sağlıklı bir çocuk nasip etsin İNŞALLAH.
Soran+1 yılMecbur kalmadıkça çıkmıyorum zaten
Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. bu söylediğin gerçekten oldumu 7 aylık hamilesin ve sana yer vermediler mi
013 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılYapacak bir şey yok maalesef insanlar dıyarsızlaştı
Soran+1 yılAnkara'daki insanlar biraz duyarsız
Soran+1 yılBazı kesimleri öyle maalesef
Soran+1 yılInşallah teşekkür ederim 😊
Soran+1 yılErkek
Soran+1 yılInşalah Sağolun 😊
Hamilelere yer veriyorum ama yeni olanlarına değil. Karnı şişmiş olanlara.
20 YorumlaOturmamayı tercih ediyorum çünkü oturunca dışarıyı izlediğimden kim bindi görmüyorum böyle kötü durumlar olabiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki gormemislerdir ya da 7 aylik karnin fazla yokdur ya da anlamamislardir. Yerinde olsam birdakine genc birinden ricada bulunurdum. Nazikce istesen kesin kalkardi biri
00 YorumlaKokoşlara vermem okadar. Gerisi alsın koltuk onların olsun
00 Yorumla
+1 yılsen uyuzlara denk gelmişsin :(
yer veriyorum ve vereni bolca görüyorum açıkçası02 Yorumla
Soran+1 yılAllahtan şöför arabayı yavaş kullandı da sağa sola uçmadım
- +1 yıl
valla !
Allah tamamına erdirsin :)
boşver takılma bunlara
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Ondan fakirler çoğalmasın diyoruz veee burada nefret oklarını dimdirek üstümüze çekiyoruz. Ama herzaman doğrucu davutluk.
01 Yorumla
Soran+1 yılFakirler çoğalmasın derken
Aynı arabaya ve tramvay a günde en az 2 kez biniyorum. Ve bindiğim otobüs tüm hastaneleri dolaşıyor.
Hangi birine yol vereyim ki?
Ben hep ayakta gideyim o zaman :D10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde veriyorum ama bir keresinde kapalı bir hamileye yer vercektim istemedi karsı taraftan kapalı bir bayan kalktı buraya oturun diye oraya oturdu davranısı pek hosuma gitmedi ama İnsanlıgımızı kaybetmedik ya hala devam yer vermeye :)
03 Yorumla
Soran+1 yılInsaflı insanmışsınız
Cevap sahibi+1 yılböyle art niyetli insanları bastırmak lazım napalım..
Soran+1 yılHaklısınız
+1 yılben olsaydım o tobüste yer verirdim eğer ayaktaysam mutlaka birini kaldırırdım bunun yüzünden çok tartışma yaşadım
12 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi Tartışma yaşadınız ki
- +1 yıl
yer veren olmayınca zorla adam kaldırıyorum
+1 yılHamile olduğunu anlamamışlardır. İstanbul'da daha şimdiye kadar hamile bir kadına yer verilmediğine rastlamadım. Her gün toplu taşıma kullanıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılKilolu Değilim karnım da belli oluyor ama kimse yer vermedi
- +1 yıl
o zaman bir öküz dolusu otobüse düşmüşsün :)
Soran+1 yılÖküz değilde duyarsız insanlar
Kesinlikle yer veririm hatta ayakta isem seslenirim bayana yer verin diye... Hamile ve yaşlılar için bu normal karılara yer vermem...
09 Yorumla
Soran+1 yılYer isteyince de tip tip bakıyorlar
Soran+1 yılYani yolum çok uzun değildi allahtam
Soran+1 yılMaalesef ne yapayım artık eşim şehir dışında olmasa o götürürdü ama maalesef
Soran+1 yılBebeğime bir şey olmadı veresi önemli değil
Soran+1 yılGibi gibi
+1 yılya ben boş olsa bile oturarak gitmem ki... Ayrıca bazı bayanlar bile yer vermiyor ki... yanlış anlamasın kimse türbanlılar hiç yer vermiyor... İstanbul'da çok azarladım ben
06 Yorumla
Soran+1 yılBayanlar genelde yer vermezler zaten
- +1 yıl
sıkıntı orada nedne bayanlar yer vermiyor
Soran+1 yılErkeklerden bekleniyor ilk topluma böyle empoze edilmiş değiştiremiyoruz ki
- +1 yıl
ne saçma hareket 18 yaşlarında 4 türbanlı çevirmiş koltukları oturuyor yaşlı kadın arkaya gidiyor orada 50 yaşlarında kadın yer veriyor nasıl bir zihniyet bu
Soran+1 yılBu konuda haklısınız
- +1 yıl
haklı olmak istemiyorum
valla ben utandım ya insanlık ölmüş valla ben benden büyük olan herkese yer veriririm :D
00 Yorumla- Devamını Gör (124)
Devamını Gör(169)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem