Kocası önemsese taksi ile gönderir otobüste tanıdımadığımız başkasının hamile bıraktığı kadına niye yer verelim

Kocası önemsese taksi ile gönderir otobüste tanıdımadığımız başkasının hamile bıraktığı kadına niye yer verelim

Cevap
11Cevap
Kardeşim verme sen senin yerine eminim o metrobüste vs. Ahlakı sağduyusu saygısı olan bir çok kadın-erkek vardır emin ol sen verme ama olur mu düşünceye bak 40 yıl düşünsem aklıma gelmez beyinsiz herif
Laf anlatmaya değer iq seviyesinde misin değil misin bi ona cevap ver
Yardımı hak etmek için evlilik cüzdanı mı göstermek gerekiyor? Yer vermek karakter meselesi, hesap meselesi değil.😏
Allah korusun ilerde başına bir şey geldi ekonomik durumun zora girdi , sen işte çalışıyorsun eşinin hastaneye gitmesi gerekiyor... Herkesin başına gelebilir
Aşk yaşasın çocuk yapsın milllet yer versin
yoo değil yaşlılara vermem ama hamile kadına veririm o kadarda insafsız değilim
Ben genç kadınlara bile yer veririm taciz falan olmasın diye bi kadın gelirse kalkarım
Umarım senin karın da bir gün ayakta kalır hamile haliyle o zaman pişman olursun.
Bi kadın olsan aynı şekil düşüncek miydin acaba sizin gibi cahiller toplumda oldukca ulkece gelismemiz zor
Beni otobüse bindirecek adam ile niye evleniyim lo kadın olsam
Senin son model araban evin var mı peki
Yok
Konusmican o zaman cahil
biz senin anana niye yer verelim cok önemsiyorsan taksiyle yolla hastaneye postaneye
Paran olmasın ve senin karına da yer vermesinler saçma sonuçta
taşıyamıyorsa yapmasaymış bize ne, belki iyi biri değil ne biliyoruz da hemen yaşlı hamile diye yer vermek zorundayız
Aynen
Taşıyamıyorsa yapmasaymıs derken bu nasıl igrenç bı cümle hicbir hamile kadın kalkipta zorla birilerinden yer istemiyor zaten insanlık edip yer vermek bu kadar zor olmamalı
@nursi65kurd ben yer vermek zorunda değilim benden sonra gelip önce binmeye çalışan da çok oldu saygı yok bu ülkede bana saygı duyulmayan yerde mi millete ben saygı duyucam
Yazık bide kadın olucaksın
@nursi65kurd Canı tatlı olan taksiye binsin kendi arabası ile gitsin herkesin işi gücü var yoruluyor milletin hamile bıraktığı kadına ben niye yer vermek zorunda oluyum kocası önemseyip otobüse binme taksi ile git bile diyemiyorsa
@nursi65kurd sen kendi kadınlığına bak senin haddine değil o
Kardeşim sana laf anlatmak zor büyük konusmicam karın hamile kaldığı zaman görürüm ben seni büyük ihtimal vasıfsız gelecegi olmayan çulsuzun tekisin zaten
@nursi65kurd Ben hamile karımı yalnız başına otobüslerde süründürecek adam değilim sen onlara kafanı yorma
Araba alcak paran yok yani
@nursi65kurd Taksi kullanıyorum ben rahatım araba alıp birde onun bakımı cezası vergisi şunu bunu ile niye ugraşıyım la
Cimrisin yani
@nursi65kurd rahatıma düşkünüm ben
Çulsuz
@nursi65kurd ahahahaha
Bencilsin vermek zorunda değilsin vicdanına kalmış
Yazık yahu veririm belki kocası uzakta
Bigün senin hamile bıraktığını da yer vermezler
Kocası olduğunu nereden biliyoruz?
Oğlum sen yvsak mısın picc misin
Bu bir nezakettir
Verilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yer vermek, kimin hamile bıraktığıyla, kocasıyla falan ilgili değil; insanlıkla ilgili 🧡 Hamilelikte tansiyon düşer, denge bozulur, kalabalıkta bir sarsılsa hem bebek, hem anne risk altında. Kendi annemizi, ileride belki kızımızı düşünerek yer veriyoruz aslında. Unutma, yaptığın iyilik asla boşa gitmez, sadece adres değiştirebilir 😄🍼