Güncellemeler
1 yıl
Bence de yer kesinlikle verilmesi gerekiyor. Bu soruyu sormamdaki amaç ise Dün otobüse bindim. Yaklaşık 6,7 aylık hamileydi kadın. Kimse yer vermedi. Otobüste biraz hızlı gidiyordu kadın bayağı sarsıldı karnını felan tuttu. Yani gerçekten insanlık bu kadar öldü mü ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
veririm ben evet
Elbette verilmesi gerekiyor hanımefendi vermeyenler terbiyesiz su devirdeki ( Bazı insanlar saygı sevgi nedir bilmiyorlar )
Bence de öyle ya. Dün otobüse bindim. Yaklaşık 6,7 aylık hamileydi kadın. Kimse yer vermedi. Otobüste biraz hızlı gidiyordu kadın bayağı sarsıldı karnını felan tuttu. Cidden insanlık ölmüş.
Günaydın insanlık öleli 10 sene oldu aslında çok acı bir durum umarım insanlık tekrardan yeşerir hanımefendi
İnşallah
Umarım hanımefendi inşallah 🙏🙏
Merhaba, Direk Cevaplayacak Olursam Yer Vermeye Özen Gösteriyorum.
Yaşlı Ve Hamile Kişilerin Önceliği Olduğunu Unutmayalım.
Bence gerçek anlamda yer verilmesi gereken en öncelikli kisiler hamileler ve engelliler
Kesinlikle öyle
Hamile misiniz
Yok ben değilim. Dün otobüse bindim. Yaklaşık 6,7 aylık hamileydi kadın. Kimse yer vermedi. Otobüste biraz hızlı gidiyordu kadın bayağı sarsıldı karnını felan tuttu. O yüzden sordum bu soruyu
Üzücü gerçekten bazen çok sinir bozucu insanlar oluyor. Bu arada uyanmak için çok erken değil mi🙂
Gerçekten üzücü
Evet erken biraz. Bi ruya gördüm korktum o yüzden uyandım 🤦♀️
Aa hayırdır inşallah ne gördün
Seve seve yer veririm hatta onu korurum bile
Nasıl korursun?
Ayakta biri çarpar filan elimle daire yaparım
Bu konuda yalan yok erkekler veriyor yer ama kadınlar asla hamile kadında olsa yer vermiyor
Yaşlılara pek verilmiyo da hamileye yer vermeyen pek yokk
Yer veririm insanlık ölmedi ya
Vermeyin yaa, cinsellik yaşamayı biliyor
Sorunlu musun kardeşim. Cinsellik yaşamadan nasıl hamile kalicak? Nesil devam ettirmesi için gerekli bisey. Sanki cinsellik esler arasinda kötü ve ayıp biseymis gibi yansıtmayan
O zaman biz de yaşayalım
Konu bu dğeil
Cinsellik yaşamayı biliyo, bir de yer mi. Beğendircez
Tamam.
vermeyen insan değildir.
Evet
Tabıkı
Yer veririmmm
Veririm tabi ki
Veririm
Verilmeli
Yer veririm