Evet soruda da dediğim gibi çelişkilerim var beni inandırmak isteyen kesin ve net bir şekilde? Ciddi soruyorum daha fazla kafa karıştırcaklar gelmesin pls
Cevabın nedir?
+1 yılBak lütfen bunu oku bende senin gibi celişkiler icindeydim onceden ama bunu ustam anlatmıştı yıllar once ve bu bir rivayet ne kadar yalan oldugunu düşünmek istersende cok mantıklı oldugunu düşünceksin cok dindar degilim ama allahın var olduguna inandım
Hz. Ali'ye (r. a), birisi geldi. Adam, ölümü, tekrar dirilmeyi, ahirette hesabı, cenneti ve cehennemi inkar ediyordu. Hz. Ali'ye:
"Ya Ali, siz müslümanlar ölüme ve ölüm ötesine inanıyorsunuz; biz ise inanmıyoruz. Siz cehennemden kurtulmak, cennete girmek için bir sürü ibadet ediyor, mal harcıyor, zahmete giriyorsunuz. Bu zahmet değer mi? Hem ölümden sonra tekrar dirilmenin olacağı ne malum?" diye sordu.
Hz. Ali (r. a) adamı sükunetle dinledi, sonra ona şu cevabı verdi:
"Evet, ölümden sonra dirilmek, hesaba çekilmek, cennete veya cehenneme girmek, ya senin dediğin gibi yoktur; ya da bizim dediğimiz vardır. Önce senin dediğinin doğru olduğunu düşünelim. Ölümden sonra ahiret hayatı yoksa, seninle biz aynı durumdayız. Sana da yok bize de yok. Bu arada bizim Yüce Allah için kıldığımız namazların, yaptığımız ibadetlerin, hayır ve iyiliklerin, güzel ahlakın, verdiğimiz zekat ve sadakaların bize bir zararı olmaz. Ama, ya ahiret varsa, bizim dediğimiz doğru çıkarsa, senin hâlin nice olur?" diye sordu.
Adam, biraz durdu, düşündü ve sonra:
"Vallahi, her iki durumda da siz kârdasınız, ahiret varsa vay bizim hâlimize! Yolunu öğret, ben de müslüman olacağım," dedi ve müslüman oldu.13 Yorumla- +1 yıl
Ve ayrıca üşenmeden bu yazıyı aradım senin icin umarım sende okursun bunu ve aklindaki soru işaretleri az da olsa azalır belki saygılar
Soran+1 yılBu konuda haklısın ama kadında bir tek bu yetmiyor erkek için bunlar çok kolay
- +1 yıl
Şimdi senin aklın epey karışik sana ne desemde inanması güc olur cünkü senin yaşadiklarini bende yaşadım ve biri dini konular hakkinda konuştunmu hep uzaklaşırdim ama sana tavsiyem kendin araştir bunları birilerinden dinleme cünkü bazı insanlar dini gerektigi gibi anlatmiyor ve sana tavsiyem allaha inanman seni huzura kavuşturcak yoksa ömür boyu kendi kendine sorarsın bu soruyu ve seni git gide zora sokar.
En İyi Cevaplar
Bizim ülkemiz, Her dine açıktır. İstediğine inan sorun yok.
Biz size ne dersek diyelim içinden gelmediği sürece Müslüman olmazsın. O' yüzden ne bizi yor ne kendini. Sadece düşün biraz kurcala kafanı biz nasıl yaratıldık? Dünya nasıl oluştu? İlk insan tanrı mı? ? kurcala kurcala elbet çıkarsın bir yerden.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de sana yakın bir düşüncedeyim ya tanrı yok ya da bize anlatılan şekilde değil.. Bana mantıksız gelen çok şey var evet evrende her şey uyum içinde ama bu tanrının varlığının kanıtı için yeterli mi? Sonuçta mükemmel bir varlık adeta üzerimizde sihir yapıyor bu mümkün mü? Ya da sahabeler kendilerine soru sorulduğunda günümüzdeki insanların da verebileceği en basit cevabı veriyor Soruya soruyla karşılık vermek biraz da kendi görüşünü çürütmek gibi.. Hadi diyelim senin düşündüğün gibi olsun ama bizim dediğimiz gibiyse zararda değiliz diyorlar ama kendileri cennetle müjdeleniyor.. Neden daha açık cevap veremiyorlar mucizelere şahit olmuş insanlar olarak tabi doğruysa.. Ya da tanrı anlattıkları gibi değil tek de olmayabilir. Ya da herkes kendisinin tanrısıdır belki de.. Tamam bizim için bir cennet cehennem varsa sizce bu koca evrendeki tek varlık biz miyiz? Tabiki başka gezegenler başka canlılar var onların tanrısı kim kuranda sadece kısıtlı sayıda varlıktan bahsediliyor bunlar eksiklik değil mi?
01 Yorumla- +1 yıl
Bana mesaj at. Daha sonra sana bunların hepsini teker teker açmak istiyorum.
+1 yılSana çok samimi söylüyorum bir perdeyi yaparken bile anamız ağladı o kadar uğraştık. Onun sahibi biziz, biz olmadan nasıl oluşabilirdi? İnsandan, dünyadan bahsediyoruz.. düşünsene herşey o kadar ince sanatla işlenmiş, sistematik yürüyor ki böyle bir düzen nasıl kendi kendine oluşabilir? Güneşin dünyaya olan ideal yakınlığını bile açıklayamayız biz.. veya vahşi hayvanların yavrularına olan sevgilerini.. veya milyarlarca insan aradan sadece bize özel olan parmak izimizi.. vs bunun gibi onlarca şey var... he hepsine bir bahaneler bulur diyorsan (ki onlar kördür) açıp Kuran okuyabilirsin. Kuranda gelecek hakkında söylenen ve gerçekleşen şeyler vardır.
Sen arada kaldığın için söylüyorum. Lütfen bir gün abdest al ve bir esma-ı şerif çek.. etkisini hissedeceksin. Allah yoksa dualarımızı kim kabul ediyor ki?
Allah yardımcın olsun ve doğru yolu buldursun inşallah10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
51Cevap
sana bir olay anlatıyım. Şimdi bir ilaç üreticileri düşün. Hastalığa iyi gelcek bir ilaç yaparlar değil mi. Şimdi adam düşün karşısında kavanozlar var ve bu ilacı yapmak için milim terazilerde ölçülerek karşım elde ediliyor. Adam birinden 100 miligram diğerinden 120 miligram alıyor ve bir karışım elde ediyor ve bu karışım o hastalığa iyi geliyor. Eğer bu adam birinden çok az bir hata yapsa bu ilaç sana zehir oluyor değil mi. Şimdi ateist bir adam diyo ki bak diyo bu kavanozları ürzgar esti kolum çarpti karıştı ve benim hastalığma şifa olacak ilaç yaptı. İnanır mısın inanmazsın değil mi deli misin dersin ne diyorsun dersin aynen öyle de biz her şeyi ince düşünelerk yapılmış bir canlıyız ki tek biz de değiliz dünya bize hizmet için yaratılmış nasıl tesadüf olsun.
10 YorumlaÇok yanlış yapıyorsun buny düşümen bile çok günah allah birdir ona inan ona dua et ona sığın o en iyisini bilir sakın yanlış yola düşme allah sığın kuranı kerimlerin mealini oku onlar sana yardımcıbolur ilerde pişman olacağın bir karar verme yol yakınken dön ...:)
00 Yorumla
+1 yılKendinde demişsin çelişki içindesin var olmayan bir şeyin var olup olmadığını düşünemezsin çelişkiye düşemezsin bir kere doğuştan inanmak isteme ihtiyacın var ve hadi itiraf et zaman zaman mutsuzsun durup dururken bahane üretiyorsun sudan sebepler buluyorsun kendine sebebi ruhun aç... Bir kere inanmak için dünyaya gelmişsin hiçbir şey yoktan var olmaz tefsir okumalısın daha detaylı aklına takılan her şey orada emin ol.
00 Yorumla
+1 yılAteist degil cahilsin bu bir. Birtek kurani okuyorsaniz cahilsiniz demektir. Kurani anlayabilmeniz icin zebur'u, testimoni, tevrati, incili, magdelali meryemi, yemen yazitlarini, öludeniz perşumenlerinide okumaniz gerekir bunlari okumadan taha ve reca surelerini anlayamazsiniz bakarayi, el imranı falan cozemezsiniz kurani anlamayan bilmeyende gelir burada mal mal ben ateistim hadi bana kanitla. Kanitlasak anlayacakmisin yok.
18 Yorumla- +1 yıl
Sen bunlardan hangisini okudun?
- +1 yıl
Hepsini okudum hemen hemen.
- +1 yıl
Sizin gibiler sagolsun boyle sürüklüyosunuz insanları dusünmeye yobaz diyincede alıniyorsunuz ama kusura bakma cidde yobazsin iste ondan sonra gelde bu kız inansın uzaklaştırıyosunuz
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Bir tek necronomicon kitabını atladın :)
Hz. Muhammet bunların hiçbirini okumadı. Kuran zaten ben apaçık bir kitabım diyor. Ben sadece Kur'ân okuyorum ve anlıyorum. Sen anlamıyorsan yapacak bişey yok. 1. Kaynağımız Kuran, 2. Kaynağımız da hadislerdir. Böyle gereksiz düşünceler atmayalım ortaya lütfen. - +1 yıl
Ben okur arastirim ben kuran egitimide aldim merak etme. Ben oyle anliyormusum demekki oyle olmus yani biseylerin olmasi icin biseyler olmali benim icin surda bilmem kac kisinin saydiklarimdan tevrati bilen varsa vardir. Necronomicon onu okumadigim icin saymadim
- +1 yıl
Zaten necronomicon okuma :) sümerlerden kalma bir çeşit kara büyü kitabıdır. Orijinalinin Vatikan da saklandığını duydum. Senin de daha sonra ayrıca fikir alış verişi yapmak isterim.
- +1 yıl
Olur mesajlar kapali benim ben sana mesah atarim bir sorun oldugu zaman yazarsin
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../a36362-bombardiman-bocegi-hakkinda bombardıman böceği hakkındaki bencem evrim teorisini çürütüyor. Evrim teorisi biteli çok oldu da gerçi evrendeki her şey bir uyum içerisinde bunun tesadüf eseri olması imkansız. Vucudundaki trilyonlarca hücrenin birbiri ile uyum içerisinde oldugunu görmez misin?
01 Yorumla- +1 yıl
Altın oran sayısı da evrenin Allah tarafından dizayn edildiğini kanıtlar.
tatlım tanrının var olup olmadığını müslümanlara sorarsan, ateist olmayı bırakır militan ateist olursun. hayatında duyduğun en zeka içermeyen cümleleri duymaya hazırlıklı ol. hiçbirinin bir şey bildiği yok ve %99'u kuran okumamış. kolay gelsin :)
23 Yorumla- +1 yıl
+++
- +1 yıl
Sen çok zekisin ya :)
- +1 yıl
Albert Einstein bile evrenin bir ihtimal tesadüf olabileceğini ortaya koyup, yörüngelerin asla tesadüf olamayacağını ve bunun neticesinde de yaratıcının var olduğu gerçeğinin kaçınılmaz olduğunu sergilerken, sen neyi buldun da yaratıcı yok dersin?
Mezardan sonra ne olacağımız çok önemli bir mesele. Bu yüzden araştırmaya ve öğrenmeye ciddi bir mesai harcamalısın kardeş. Ks deki cevaplarla en fazla bir kek tarifi öğrenirsin.
Sana önerim atıp tutanlara değil gerçekten iyi bilenlere danışman ve dini kaynağından, anlamını araştırarak öğrenmen. Ateistken müslüman olanlarla ilgili Bir-iki kitap önerisi verebilirim00 YorumlaBir öğreti öğrenmek ister misin? Ama bu genelin çok yanlış bildiği bir öğreti ve ismini duyduğun anda sen de kötü bir öğreti olduğunu düşüneceksin büyük ihtimalle, çünkü bu öğreti tüm dinlerde kötü olarak anıldı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHelal kız... Böyle devam. Sakın inanma. :D Onedio'da da adamın biri beni iki gündür yorumlardan taciz ediyor. "Gel Müslüman ol" diye. Bende artık dayanamayıp, "Hayırdır ben Müslüman olunca sevap point kasıp cennette daha çok mu hurin olacak?" yazdım, cevap gelmedi. :D
Yaşasın tam bağımsız dinsizlik!!! :D :D :D00 YorumlaEy ateist arkadaşım, biz görmediğimiz şeye inanmiyoruz diyorsunuz peki siz kulaginizin arkasini görebiliyor musunuz? O zaman sizin de kulaginizin arkasi yok hahaha beyin error verdi sorry
02 YorumlaEy insan! Seni (şekilsizlikten çıkararak en güzel bir şekilde) yaratıp düzgün ve dengeli kılan, seni dilediği bir sûrette birleştiren, keremi ve ihsânı bol Rabbine karşı seni aldatan nedir?” (el-İnfitâr, 6-8)
00 YorumlaKimse seni inandırmak zorunda deilki :) kendin tartmışsındır illaki. inanmakla inanmamak konusunda belirlediğin nedenlerin hangisi ağır basıyorsa sen o yolda gidersin. burada başkalarının kuracağı bikaç cümle seni etkilemeyecektir bile.
00 Yorumla
+1 yılBurada başkasından yardım bekleme kuran ın mealini okunan en iyisi olur
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyaşın kaç diyeli 20 peki 21 yıl önce neredeydin darwin teorisinde biz maymundan geldik diyor peki diğer maymunlar neden hala maymun dün güneş ve diğerleri nasıl boşlukta durabiliyor ve milyar yıllardır hatasız dönüyorlar evren devamlı genişliyor aynı zamanda sen sormak istediğin varsa sorabilirsin
00 YorumlaÇelişkideysen oku, araştır, karşılaştır. Sonunda da analiz yapıp kendi görüşünü oluştur. Başka insanların doğrusuyla veya yanlışıyla hareket etme.
10 Yorumla
+1 yılAtaistlik felsefesine inanmak aykırı sen zaten inanmak için soru soruyorsan nasıl ataistsin
02 Yorumla
Soran+1 yılartık saçma geliyor
- +1 yıl
Bence ataist değilsin
Ateist biri inanmaz bence çünkü doğa üstü şeylere inanmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılateistikte saçma geliyor islam dinini istiyorumm
Soran+1 yılher şeyi
+1 yılBtun galaksinin insanin bir kelebegin tesadufen olusabilecegini dusnuyosun sahipsiz degiliz emin ol bundan kendini sakin sonsuz ceheneme atma cubelli ahmet hocanin videolarindan izle o dini guzel anlatiyor saka degil bilgisi derindir
20 YorumlaKafa na koyduysan eger senin bize Allah in olmadigina inandiramayacagin gibi bizde seni inandiramayiz
00 YorumlaBugüne kadar Müslüman olmadım baştan söyleyeyim eskiden Katolik bir Hristiyan'dım ama Ateizm hakkında yardımcı olabilirim.
00 YorumlaYa şimdi sor dicem. Cevap veremicem bir konu olcak. Daha çok tereddüte düşürücem. Ama emin ol her şeyin cevabı var
00 YorumlaAhlaki acidan iyi guzel ol gerisi onemli degil. Inancli olmak ile inancsiz olmak arasinda pek bir fark yok. Ama iyi ile kotu arasinda cok buyuk fark var;)
00 Yorumla
+1 yılcehaleti bir soru da cevaplıcak bir peygamber daha da gelmicek buradan medet umarak kendini sapkınlıga daha da itiyorsun ben öyle hissetim sadece hiç aşık oldun mu merak ettim konuyla bagımsız
00 Yorumla
+1 yılBu bir soru değil, durumdur. Soru sor cevaplayalım.
00 Yorumlabana sorabılırsın elımden geldıgı kadar yardım ederm :)
00 Yorumla
+1 yılAteist değilsin agnostiksin şu an. Çelişkilerin varsa kesinliğin yoktur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılahh kardeşim bu kalpte bitenbir şey. Biz görmeden de inanıyoruz lütfen dinden kopma kardeşim lütfen :(
00 Yorumla
+1 yılBoşver kimseye kanıtlaman gerekmiyor Allah biliyorya o yeter.
20 YorumlaSorun varsa bana sorabilirsin. Elimden geldiğince cvblarım ama fazla ağır bişi olmasın
00 Yorumla
+1 yılyav inanırsan iyi niye ınanmıyorsun sen söyle geçerli bir nedenin yok o kadar beyinde yok sanmıyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 482 cevap paylaştı. Yüce Allah seni cennetinden kovmuş, kulumu yola getirecek.
02 Yorumla
Soran+1 yılİnanmak isteyincede suç oluyor
Boşuna kafa patlatıyosunuz şu konulara. Ölünce görürüz işte.. Bu dünyanın mevzuları değil bunlar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 439 cevap paylaştı. Hic ugrasamam seni inandirmaya kafan basmiyormu git ogren oku
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 952 cevap paylaştı.
+1 yılHiç ugrasamam valla her koyun kendi bacağından asilirmos dindede zorlama yok ne halin varsa gör
00 Yorumla Aç Kur-an'ı Kerim in mealini oku cevaplarını bulacağını inanıyorum
10 YorumlaAllah yoksa bu dağları kim yarattı
İman yükleniyor %9903 YorumlaAile & Toplum konusunda 829 cevap paylaştı. Olabilirsin normal. Herkes istediğine inana ve ya inanmayabilir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılBen de bu yollardan geçtim yarın bu konu hakkında konuşabiliriz.
00 Yorumla evet benle tartış ozmn mesela nedir kafandaki inanamadıgın şey
00 YorumlaBoşver güzelim boş düşünme inan ki dünyada bir amacın olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz şunu diyerek bunu diyerek senin sorularının hepsine cevap veremeyiz inandiramayiz. Ama Kuran a bakarsan her şey ama her şey onda yazıyor zaten
00 Yorumla
+1 yılşu an araftasın baska bır deyımle agnostik ve tarafın kesın deıl soru alalım
00 Yorumla
+1 yılYa canim benim hayat senin neye inanmak veya neye inanmamak istiyosan sen bilirsin :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar düzen bu kadar uyum nasıl tesadüf olabilir?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaşa hayatını tekrarı yok
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSenin seçtim ateist git Müslüman ol.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 504 cevap paylaştı. Kafana takilan ne sor bakim?
15 Yorumla
Soran+1 yılkanıt istiyorum ateistlik çok saçma geliyor
Soran+1 yılEvet zakir naik videosunda izlemiştim
- +1 yıl
Mesela dusun sen buyuk buyuk buyuk dedeni hic gordun mu? Yok ama var oldgunu biliyorsun dime ama soyut hic gormedin Allahta oyle mesela ekmegi arabayi yaratan var dime kendilinden olmadi neden insanin yaraticisi olmasin islam ve bilim icicedir ahenk icinde altin orani biliyor musun? Uzayin buyume oranini onu izle tavsiye ederim
+1 yılsor bakalim celiskilerin neler?
06 Yorumla
Soran+1 yılkanıt istiyorum ateistlik saçma geliyor
- +1 yıl
evet şöyle başlayalım konusmaya ateizm basli basina bir celiski cünkü bu kadar büyük bir evren tek basina olusmus olamaz, bir yaratici yapti bunu dimi? bu konuda tamam misin :)
Soran+1 yılateistler de patlama diyor evren mükemmel değil diyorlar
- +1 yıl
big bang a bende katiliyorum zaten onu kimse inkar etmiyor ama big bang i olusturan bile yüce allahtır :)
Soran+1 yılAynen kuranda da yazıyormuş
- +1 yıl
mesela kurana inanmiyorlar ya mesela kaç kitap var öyle söylesinler bakalım ms 610 da çıkmasına rağmen bugun hala güncelligini koruyabilen var mi?
kendi düşüncen.. birşey diyemeyiz
00 Yorumla
+1 yılMesela çelişkilerden biri?
02 Yorumla
Soran+1 yılkanıt istiyorum ateistlik saçma geliyor
- +1 yıl
Bilim, big bang teorisiyle evrenin oluşumunu ortaya koydu. Yaratıcı bunu Enbiya suresi 30. Ayette 1400 yıl önce bildirdi. Bilim evrenin sonunun kaçınılmaz olduğunu ortaya koydu. 1400 yıl önce allah bunu bir çok ayette kıyamet ( son saat) olarak bildirdi. Bunca büyük bir sanat eseri olan koca evren, döngü, düzen, hayat, ahlâk... Her şey boşuna mı? Bir amaç yok mu?
Aile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı. Çelişkilerin kafanı karıştıran ne?
02 Yorumla
Soran+1 yılkanıt bulamıyorum ateistlik de saçma geliyor
+1 yılGerek yok ateistler duvar gibidir asla konusmazlar
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
ateistler duvar gibidir ne desen anlamazlar duvar laftan anlamaz öyle
öldünmü iş biter haberin olsun
Soran+1 yılSizede bir şey sorulmuyor inanmak istemekte suç
- +1 yıl
zaten inkar etmişin inanmıcanki:9
allah yoksa uçaklar nasıl uçuyor he
00 Yorumla
+1 yılBende ateistim yaratan falan yalan bunlar
15 Yorumla- +1 yıl
izmirliler zaten allahsız kitapsız ateist oluyor haklısın
Soran+1 yılbence var
- +1 yıl
Konyalilarda serefsiz oluyo haklisin
- +1 yıl
Karar ver sende ya var mi yok mu
+1 yılKafana yatmayan nedir? Nede ateizmi seçiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılher şey gözünün önündeyken kanıta gerek var mı?
00 YorumlaEn iyisi açıp anlayacak şekilde kurân okumak.
00 YorumlaSenin tercihin, saygı duyarım.
00 Yorumlaseni çelişkiye sokan ne var mesela?
00 YorumlaÇelişkilerini soylermısın bana ulasıp?
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım