Ateist Mi oluyorum?

Geçenlerde önüme ateistlerle ilgili bir video çıktı bi suresinde bir erkeğin 4-5 karısı olabilceğini söylüyordu ve daha başka şeyler sonra bunların hepsini SS alıp evde tekken annemin okuduğu kurani kerimi alıp sureyi açtım fakat türkçe alfabesiydi fakat arapcaydı çeviriden türkçeye çevirince hepsi birebir doğru çıkmışdı inanamıyordum gerçekten bu yaşıma kadar inandığım Allah çocuk gelini normalleştiriyormuydu yani
Bu fikirlerle yola çıkmadım daha bilimsel şeyleri araştırdım yine aynı sitede bir sürü surede bilimle ilgili ters şeyler yazıyordu mesela güneşle dünyanın birbirlerine 1 cm bile yaklaşsa dünyanın yok olacağını söylüyordu fakat bu yıl içerisinde zaten dünya ve güneş birbirlerine metrelerce yaklaşmışdı sitede yazan ayet aynı şekilde elimde tuttuğum kuranj kerimdede yazıyordu bu yaşıma kadar ben bu zamana kadar bir kere bile kuranı kerim okumadım hep ailem müslüman diye benden müslüman oldum eğer ateist olursam bunu aileme nasıl söylicem ya da saklicam ama ben saklayamam ki illaki belli olucak mesela bir mevlütte olucam herkes dua ederken ya da namaz kılarken ben kılamam yani mantık olarak o zamanda ateist olduğum fark edilmiş olur
Ateist Mi oluyorum?