dürüsçe yaşayan ve çok kitap okuyan birisiyim. Uzun yıllardır fitness yapıyorum ve dolayısı ile fiziğim gayet iyi. Benim tipim iyi değil ama. Çirkin değilim ama tipsizim, yani kızların beğenmeyeceği türden ama çok bakımlıyım ve giyimim iyi. Ek olarak ağır başlıyım. Hayatım boyunca hoşlandığım kimse beğenmedi beni. Hepsi normal insanlardı, yani aşırı güzelle gitmedim hiç. Gençliğim, en güzel çağım bir başıma üzüntü ile geçti Artık orta yaşlara geliyorum ve gururum çok kırıldı. Sadece empati yappn, hep rededilmiş kimse beğenmemiş, kimseye sarılamamış bir insan. hayata hep dim dik durdum ama bu durum o derece beni yaşamdan soğuttuki. Yıllar içinde iyice durağanlaştım. Şimdi Çoğu erkek kızları kandırıp... alır, sıkılana kadar... yaşar sonra ayrılır veya sevgili olursunuz adamın ana amacı yatağa atmak olur, her türlü adiliği yapar ama değer görür. Ne karaktersizleri gördüm kızlar çok değer veriyor. Ben allahın sözünden 1 kez çıkmadım. Ama yardım etmedi. Zaten tipsiz yaratmış. Allah falan yok bana göre. Belkide ölürüm, yalnızca ezik gibi yasamak istemiyorum
hislerimi anlayan var mı!
hislerimi anlayan var mı!
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer