Yalova/Esenköy'e ailem ile tatile geldim ilk gun ailecek balkonda oturduk karşımızda dağ orman manzarası vardı ablam ve annem manzaraya ters oturdu bense manzaraya karşı oturdum onlar kendi aralarında konuşuyorlardı bende etrafıma bakiniyordum dağ üzerinde yemyeşil bir ışık yandı çok hızlı hareket etti annemlere söyledim onlar döndü baktı hemen kayboldu çok göz alıcı bir ışıkti Fosforlu yeşildi ve en fazla 5 sn durdu gökyüzünde. Birde yavru köpekler vardı bizim bahçede hepsi bir ağızdan bağırmaya başladı ormana doğru hatta köpeklerin sesinden zor uyuduk. Araştırmalarıma göre bunun ismi green fireballs mis daha önce 1940 yılında Mexica'da görünmus. Ama yalnızca tek bir kişiye görünüyormus sanırım ailem bu yüzden göremedi. Umarim bana inaniyorsunuzdur. Çünkü ailem inanmadi.
Daha once gören var mı? Ya da nasıl yorumluyorsunuz? Bu arada resmi ben çekmedim.
1 ısık yansıması ola bilir bence abartmamak lazım gök yüzünde aksam oturup gözlemlediklerim arasında bu hiç birsey deyil
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Işık yansıması ne alaka 1 km yukarımda duruyordu ve sürekli hareket edip duruyordu Vikipedide Ufo olabileceği yazıyor zaten gören herkesin psikolojisi bozuluyormus yaşamadan nasıl bir his olduğunu bilemezsin
kız ufo diye birsey yoktur CİNLERİN boyut degistirip adem ogullarını kandırması vardır fakat cogu bundan gafildirler bilmezler basit bir ısık yansıması pek cafcaflı birsey görünmüyor fotoda
Dhdhsjdhdhjsdjddjrjdjdjfjfjdj tamam abi cin aynen. Resimdeki ışık yansıması değil bir yildiz. Ayrıca cin diye birşey yoktur aptal şeylerle Beyninizi doldurmayin yazık size
kayan yıldın senin kafaya isabet etmemis dua et gusul abdestin tam ve cin diye birsey vardır inandırmak zorunda deyiler sen buna aptal deyil arastırmadan laf olsun torba dolsun cinsinden konusuyorsun hangimiz aptal ortada :)) söze gerek yok
En İyi Cevaplar