Bugün aklımdan çıkmıyor garip bir olay yaşadım evde?

Bu sabah saat 10 da koltuğa uzanmış oturuyordum. Genelde sabahlarım hiç uyumadım uyumaya çalıştım uykuya dalamadım. Babamgilleri yolladık işe. Annem ben varız evde. Uzanmış Telefona bakıyordum karşımda çekyat var. Genelde hep giydiğim terlikler var. Halıda ince olduğu için büzüşmüştü terliklerim yan yanaydı ama ters yöndeydi ikiside. Birden telefona bakarken terliğin biri çekyatın altına girdi. o halıya sürtünme sesini duydum terliğin. Şok oldum donup kaldım gözlerimi açtım iyice bakakaldım nasıl olur diye halıya baktığım halıda bir baskı hissettim kıpırdama. Hemen annemi çağırdım koş gel terliklerin biri haraket etti diye ne olduğunu anlamadım odadan benden başka kimse yoktu etrafa baktım iyice odaklandım odadan kaçmadım yani. Anneme anlattım durumu ama inandı bana korkma bir şey yapmazlar dedi. Ama düşünmüyorum gözüme öyle gelmiştir diye ama bildiğin terlik fırladı hala bir haraketlik hissettim sonrasında. Sonra çok korkmadık uyuduk annemle bir şey olmadı. Annem markete gitti evde tek kaldım öyle bir şey olmadı. Diğer günler de tekrar olursa evde bir şey olduğuna kanıt olucam yani sizce neydi bu başına gelen var mı ilk defa yaşıyorum o kadar yalnız kaldığıma rağmen?
Bugün aklımdan çıkmıyor garip bir olay yaşadım evde?