AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
166Cevap
Bu sitede daha bugün bir "dindar" kendisinin hoşuna gitmeyen bir şeyler söyledim diye bana Ermeni Dölü dedi :)
s**tiret :D
elbette ırkçılık yapandan müslüman olmaz. bende bunları gördükçe soğudum zaten
İnsan bile olamaz.
Ayrıca bugün Irkçılık yapıp insanları dışlayan siyasi parti ve oluşum liderleri ve onları destekleyenler yüzyıllar sonra aynı bugün Hitlerin, Stalinin, Musolininin anıldığı gibi Tarih Sahnesinde Kendi çocukları tarafından bile LANETLE ANILACAKLAR!
yarım akıllı çoktur ne yaparsın.. hangi dinde, ırkta doğmamız elimizde değil ama insan olmak elimizde... onu da ayakalrıyla tekmeliyorlar
Irkçı insan zekidir bu paylaştığın fotoğraflarda zekilik tanımıyla ilgili birşey göremiyorum çoluk çocuk hepsi.
Irkçı insan mı zekidir :D Ahmak l*n hepsi
Hayatında hiç ırkçı tanımamışsın ırkçı olduğunu sanan zatlarla konuşmuşun sadece
Namaz kilmayandan nasil Musluman olunuyorsa, irkcilik yapandan da Musluman olur. Onun takdiri size mi dusuyor?
Namaz kılmayan müslüman Tranvayda vapur bekleyen müslüman gibidir bilmem anladın mı
Sen Tanri misin? Sana mi kaldi milletin Muslumanligini elestirmek? Sen 18lik ergen p*rno izlemeden, masturbasyon yapmadan durabiliyor musun misal?
Okey? , www.kizlarsoruyor.com/.../a27812-masturbasyondan-nasil-kurtulurum
" Fazla mastürbasyon hafıza zayıflığına neden oluyor bunu bizzat kendim yaşadım "
O zaman sus kardesim, sende 4 4 luk bir Musluman degilsin. Otur 0.
Kimimin 4/4 lük müslüman bacım?
Cins cins konuşma , sana imanımın gücünü göstermeye çalışmıyorum bas git
Musluman mi olur? diye sorgularsan bende seni sorgularim kocum bilmem kafan basti mi...
Eli sknde olanlar gelmis muslumanlik tasliyor.
Irkçılığa çağıran bizden değildir. Irkçılık için savaşan bizden değildir. Irkçılık üzere ölen de bizden (Müslümanlardan) değildir.
[Hz. Muhammed] S. A. V
sanki kürtler türklere bayılıyoda biz onları eziyomuşuz gibi sacma sapan konusmayın gidin bi" kürde sorun bakalım türkler onun gözünde nasıl? ben kürtleri sevmıyorum bukadar basit !
Ağzına sağlık
Ben bir kürdüm. En yakın dostlarım arkadaşlarım kürt. Neyse canım by..
Ben bir Türküm ama Türk-Kürt ayrımı yapmamalıyız. Çok iyileri var onların da. Sadece şerefsizleri ayırmalıyız.
“İlerde bir fitne olacak. O fitne içinde kişi mümin olarak sabahlayacak, kafir olarak akşamlayabilecek. Ancak Allah’ın ilimle kalbini dirilttiği kimseler hariç.” (1)
Diye bir ''HADİS'' vardır.
Adem soyundan geldik hepimiz yumurtayı dış rengi için mi yeriz yoksa içindeki için mi.. Beden bir kaptır. Irk diye bir şeyi kabul etmiyorum.
milliyetçi türkler haricinde diğer türkleri severim :d
Irkçılığa çağıran bizden değildir. Irkçılık için savaşan bizden değildir. Irkçılık üzere ölen de bizden (Müslümanlardan) değildir.
[Hz. Muhammed]
ben ne dinine ne mezhebine ne de ırkına göre ayrımcılık yapmam eziklemem hepsine saygı duyarım sadece bu vatanda yaşıyo olmalarına rağmen bu vatana ihanet edenlere karşı ayrımcılık yaparım
Hiçbir din hiçbir dinden üstün değildir. Herkesin inancı kendine. Kürtlere yapılan haksizlik çünkü hepsi pkkli değil pkk li olan insan olmadığından hayvan bile olamayacagindan yine ayrım yok.
Müslüman değilim. Sürekli sorun çıkarmaktan başka bir işe yaramayan eğitimsiz, kültürsüz bir toplumu sevmek zorunda da değilim.
Müslümanda, kürtte değilim. Ancak bu derece ön yargı yobazlık demektir. Doğuda eğitimsiz kültürsüz türkler yok mu? Veya kürtler arasında eğitimli, başarılı, kültürlü insanlar yok mu? Mesela benim ilkokuldan tanıdığım bir kürt arkadaşım, şu an koç üniversitesinde tam burslu tıp eğitimi almakta ve kendisi 3 dil biliyor. Senden çok çok daha kültürlü olduğu su geçirmez bir gerçek. Ona şüphe yok.
Genelin ne olduğunu herkes bal gibi biliyor. Benim neyden bahsettiğim de çok açık. Gazel okuma @annoyed
Saçma sapan yorum yapmak zorunda da değilsin!
Gazel mi okuyormuşum? Hani nerede mantıklı açıklaman. Sana mantıklı açıklama ile gelen birisini böyle mi savıyorsun başından? Evet herkes ırkçılık yapanların dar görüşlü ve boş insanlar olduklarından hemfikir :). Mesela einstein.
Aptallara göre insanlar; ırk, cinsiyet, milliyet, yaş, statü, renk, dil ve din başta olmak üzere sekizden fazla kategoriye ayrılır. Oysa olay bu kadar karmaşık değil. İnsanlar sadece ikiye ayrılırlar; iyi insanlar ve kötü insanlar.
Ya şimdi bana mantıktan dem vurma. Kaç mantık kitabı okudun? Daha doğru düzgün yazı yazmasını bilmiyorsun. Facebook'tan gördüğün kilişe cevaplarla "başörtülü bacılarımız" diye slogan atanların yaptığı fakir edebiyatını yapıyorsun resmen. Einstein'ın kaç kitabını okudun? Kürtler hakkımdaki fikrim bu, batıyorsa sizin sorununuz. Ortada bir gerçek var, bunu değiştiremezsiniz. Ancak kendilerini düzeltirlerse fikrim değişir. Azınlık olanların yaptıkları iyi şeyler, çoğunluğun böyle olduğu gerçeğini değiştirmez.
Eksilerin bu kadar fazla olması normal. Kontrolsüz üremekten ve vasıfsız insan yetiştirmekten (aslında yetiştirmek bile denmez ona ama neyse) başka bir şey bilmedikleri için sayıları da çok haliyle :D
Kaç tane mantık kitabı okudun nedir ya? Mantıklı konuşabilmek için mantık kitabı mı okumak gerekiyor? Öner bana bir kaç tane mantık kitabı. Almanya vatandaşı gelipte sana türklerden dem vursa susacaksın o zaman. Sizlerin boyu kısa, gözleri renksiz, tembelsiniz, işe yaramazsınız, fakirsiniz. Sence bu durum böyle mi? Bir ırkın başka ırklara karşı üstünlük kurması yaratılış ile mi ilgili yoksa eğitim ve maddiyat ile mi. Sen bir kürt olarak doğabilirdin. O zaman bu yazıyı okuyup üzülecektin haline. Muhtemelen bu karaktersizlikle intihar falan ederdin. Kıçının üzerine oturduğun yerden sağa sola nefret saçmak yerine, arada bir beynini kullanmanı önerebilirim sana. Pişman olmazsın.
Irkçı ve homofobik insandan müslüman da olmaz insan da olmaz :)
Irktan, kandan bir meziyet doğmaz. Ama alevilik, sünnilik; ırk gibi babadan oğula geçen bir şey değildir. Sünnilik, alevilik bir inanç şeklidir. Sünni inancının bazı esasları vardır. Bu esaslara bildirildiği şekilde inanmayan sünni olamaz. Belki müslüman bile olamaz. Sünni inancına uymayan her inanç bozuktur, yanlıştır. Allah-ü Teala herkesin sünni inancında olmasını emrediyor.
İrkcilik yapan insanlarin IQ seviyelerinin normal insanlarrdan daha dusuk oldugu bilimsel olarak ispatlanmistir.
Tamam tüm ırklar ile kardeşim de ben kürtler ile kardeş olmam.
Bu görüştür yoldan 100 tane kürt çevir Türkleri seviyormusun de bakalım ne dicekler.
Hainlik yapmayan muhammedin ümmeti olan bir devletiz
Yalnız arkadaşının adını yazmıyorsun dikkatli kullan ismi
Irkçılık yapanlar bizden değil
Helal olsun
Helal olsun sana
6 kişiyiz keşke 94 kardeşim daha olsa kürdüm kürt olmaktanda gurur duyuyorum bazı köpekler konuşr boş boş kardeşim akıl yok ya sonuçta onun için ırkcılık yaptığını gördünmü birini hemen konuşmayı kes onunla çünkü boş sacma cahilce konuşuyorlar...
Bende Irkçıyım! Ama ! Bir İnsan Ya Haindir, Ya da Değildir. Haricinde Irkçılık Yapmam.
ırkcılık tarihimizin en büyük hastalıgı zaten..
Dinlerle alakası yok bunun gercekten hastalık
Din de bu ülkede ırkçılığın tutmadığı yerde kullanilan bir istepnedir bunu unutmamak lazim. Yani ırkçılık yapmak, ya da diger dine mensup olan bir insani aşağılamak hor görmek ya da inandığı degerleri yok saymak hepsi aynı degil mi bugün cem evleri ibadethane olarak görülmüyor bunun yanı sira aleviler dışlanıyor hem etnik köken olarak hem din olarak,
Irkçılık yapmak tabi günah ama bazıları varya gel bana ırkçılık yap diyo. Sadece Türkiye'yi sevmiyen herkese ırkçıyım
türkiye israildir rte ariel şarondur kürtler burada filistinliler gibi
Türkiyede herkes özgür lazlar dan çerkezlerden ahıskalılardan macirlerden hiç bir sorun görmedim ben. onlar ben bu ülkenin vatandaşıyım bu ülkeyide seviyorum diyip öyle yaşıyorlar
iyi kürtlerde var tabi ama bu ülkede sorun çıkaranlarda sadece kürtler benim düşüncem bu
onlar sorun yaşamaz çünkü onları asile yapmayı becerdiniz kürtleri asimile edemöediginiz için öfkeniz bize biz türklügü kabul ettiremediginiz için öfkeniz bize
Hayır onlar bu ülke içinde yeni ülke kuralımda burası bizim olsun diye saçma sapan şeyler düşünmüyor Laz insanı varya bitane onlar bizim canımız soydaşımız
Bu ülkede yaşamak istemiyosanız gidebilirsinizde sizi kimse burada zorla tutmuyo başka bir ülkeye gidin mesela oralardada olay çıkarın bakalım size nasıl davranıyorlar burası Türkiye özgürlüğün sınırı var ABD ye gidin orda dilinizi konuşun
Irkçılık yapmam yapana da sinir olurum. Neticede hangi ırktan doğacağımızı biz seçmiyoruz. Kürtlere değil vatan hainlerine gıcığım, nefret ediyorum. Elhamdülillah Müslümanım.
Bize düşman olana düşman olduğumuz için kimse bizi ayıplayamaz - Hüseyin Nihal ATSIZ
Atsız atamın dediği bu sözü bütün Türkçüler kendine destur edinmiştir. Bin yıllar boyunca onlarca devlet, imparatorluk kurmuş, papaya diz çöktürtmüş, Avrupaya korku salmış, Çine baskınlar yapmış yüce bir ırk ile tek bir devlet bile kuramamış etnik süprüntüler tabi ki bir olmaz.
Var olsun!
Gereksiz merhamet vatana ihanettir.. Hümanist tavrınız midemi bulandırıyor. Hak eden cezasını çekecek.
bu faşitlere laf anlatılırmı yok türk kürt kardeşligi kürt milletini kabul etmeyene nasıl kardeş dersin anayasasına türkiyede yaşayan herkez türktür koyanlara nasıl kardeş dersin kürtçe eğitimi kabul etmeyene nasıl türkler kardeşimizdir dersin kürtlerin yoğun yaşadıgı yerdeki dağlara kocaman ne mutlu türküm diyene nasıl kardeşim dersin kürtlerde türk milleti deyip kürt milletini yok sayana nasıl kardeşim dersin bunlar Allaha şirk koşuyor şirk koşanlara nasıl kardeşim dersin
Kardeşim diyen kalleştir kes traşı
Kürtlerle aynı ülkede yaşamam onları benim kardeşim yapmaz benim bu özgür düşüncemde beni ırkçı yapmaz çünkü sebeblerim bir hayli çok
Bravo kendimiz mezherler göre yargılanı iyi biliyoruz. Sizde bu vatan tek bir türklerlerimi kurturtarıldı, çanakkale savaşına bütün yurttaki erkekler gitme dimi orta türk, kürk, alevi, süni deye ayrırmadılar. Vatanı yabancı ülkelerin eline bırakmamak için savaştılar, bizler ise birbirmize ırkçılık yapmaya başladık. Kendi sorunlarımıza kafa yoru camıza başka konular ilgilensek daha iyi degil mi amaçları bizi bölmek işte kardeş ülke birbirlerine düşürüp içinden fetihte menin peşindeler...
Trol olmaya çalışan embesil beyanlarıdır hepsi. İtinayla cevap vermiyorum.
Elhamdülillah Müslümanım
ne demek ogren bence :D
bu bile bizden olmayani hor goruruz demek 😂😅
İnsanı elinde olmayan şeylerden dolayı yargılamam. Bende onlardan biri olabilirdim. Herkese saygım vardır yaratılanı severim yaratandan ötürü.
vatana hainlik edenin yeri yoktur bizim buralarda, bilmem bilirmisin. ırkçılık, ayrımcılık, bölücük yapmam. fakat hainlik yapanada müsahama göstermem.
ah ah bu milletimiz bu ırk ayrımı biterse dünyanın süper gücü olur valla bu ülke çok yazık müslüman müslümana aynı toprak üstünde bu lafları kullanma
Bilemem. Irkçılık yapmayıp tecavüz edenden, Küfür edenden, zina yapandan, alkol alandan müslüman olurmu diye sorular da çıkar bunun altından. ortalık karışır
Buna biz Türkiyede ırkcılık degilde vatana ihanet edenleri sevmiyoruz diyelim ırkciliga bende karsiyim.
Irkçıların çoğunluğu inançsız olanlar. en azindan benim tespitlerim o yönde.
insanlari iki ırka ayiririm iyiler ve kötüler diye. Zaten insan olan bunu yapar. :)
Diyorum ki ırkcılık yapmayım yapmayım gelmiş kürdün biri askerlerimizin sehitolmasına sevinmiş verdim lafını ONLAR BİZİM İÇİN CANLARINI VERİYOR KİMSE LAF SAHİBİ OLAMAZ olursa lafını alır
Irk ayrımcılığı yapan insanları elinde olsa bir kaşık suda boğarım
müslümanlıkta nefret ve kin içeren görüşlere yer olmaz
Kardeşim seni alnından öpmek istiyorum...
VALLAHİ HELAL OLSUN!
Allah razı olsun
ırkcılık yapandan değil müslüman insan bile olamaz... kendinden aciz yaratıklar akıllarınca siyaset yapıyor...
ırkcı=domuz b*ku
Kürtler neden bu kadar çok çocuk doğurur lafına katılıyorum. Ben ülkemde faydalanmadığım şeyleri onlar alıyor. Hem kırıp dökuyorlar bu ülkenin mallarını hemde benden çok hakları oluyor. Benim bu zamna kadar bu ülkeden faydanadigim bir dikili agıcım bile yok. Hepinize kinliyim tüm kürtlerden. Çünkü siz bu ülkede bizden daha fazla hakka sahipsiniz biz değiliz çünkü o kadar yüzsuz olamadık!
Bana bak! Sen ve kimse Kürtler neden çok çocuk yapıyor diye düşünür fakat sorgu Sual yapamazsın anlıyor musun beni?
Eğer Irkçılık yapmaya, sorgu sual yapmaya bu kadar meraklı ve cesaretliysen Hz. Muhammed s. av den başla, peygamberimizin de çok çocuğu vardı hadi onu geçtim o zamanda tüm herkes çok çocukluydu hadi şimdi dalga geç onlarla cesaretin varsa
Zaman farklılığı var o zamanlar devlet ne kadar çocuğu varsa o kadar para vermiyordu. Adamlar kendi paralariyla bakiyorlardi cocuklarina. Ben dalga gecmiyorum ben sizin gibi bu ülkede vergi kaçırıp edemediğiniz elektriğin parasini kayıp bilmem ne bedeli diyip namusuyla para kazanan insanlara odetmiyorum. Biz vergilerimizi veriyoruz siz bu ülkede kaçak beslenerek yasiyorsunuz. Ben bu ulkede hakkımız olani istiyorum. Bu ülkede hem besleniyorsunuz hemde bu ülkeye teroristlik yapıyorsunuz. Konuyu carpitip habeye H. Z Muhammed'e getirmeyin. Dinimizi taciz etmeyin. Siz bu ülkede bizden daha rahatsiniz hırsızlar tacizciler sizi. Pislikler sizi.
Edebinle konuş bacım, hakaret etmek zorunda bırakma beni... Senin devletin diyor ki sen bana vergini her ay düzenli olarak bana ver bende sana elektrik su doğalgaz verelim demiyor mu? Niye hem vergisini veriyoruz hemde ay sonu elektrik su doğalgaz faturası geliyor , Faşist bir devlette yaşıyorsun bir boktan haberin yok anca kendinizi aslan sanıp gürlersiniz boş boş
Böyle bir ülkede yasiyoruz diye size ayrıcalık mı tanıyalım? Biz nasıl yasiyorsak sizde aynısını yasayacaksiniz. Benim teyzem hollandada yaşıyor adamlar hem vergi veriyorlar hemde elektirik su doğalgaz faturası oduyorlar. Sen asıl bir boktan cakmiyorsun. Her ülkede bu böyledir parasini odeyeceksiniz. Ayrıcalık yok kusura bakmayın. İşinize gelirse gelmiyorsa gidin kuzey Irak Kürtleriyle yaşayın.
İşte faşist bir ülkede yaşıyorsun haberin yok, benim türkiye de yaşadığımı nerden biliyorsun ahmak
Ben gördüğümu bilirim ben ülkede yaşayan pislik Kürtleri bilirim. Yaşadığımı bilirim senden bana ne mal!
Ya tamam bas git :D
Aleviyim diye demediğini bırakmıyolar. Çokta umrumda 😏😅
Irkçılık Aptalların İşidir.
https://i.hizliresim.com/6kng59.jpg
burada kürtleri sevmem onlar böyle onlar şöyle diyen yazan arkadaşlar siz böyle yaptıkça kürtler sizden daha da uzaklaşıyor sonu Allah korusun bölünmedir.
Dinden soyutlarsak sorunu irkcilik yapandan insan olmaz ki dini olsun.
olmaz. müslüman olmak için islamın 5 şartını yerine getirmek ve kalbinle yapmak gerekir diye biliyorum
Katılıyorum sana. Dini biter mezhebi başlar o biter rengi başlar o biter dili başlar.. Yani başlarda başlar.. Bu insanlar böyle..
Vatan haini hiç bir kürt benim dostum değildir. Dışlamaya ve sevmemeye devam edicem. Türk ün Türk ten başka dostu yoktur
++++++
Doğarken, seçim yapma şansımız olmadığı için, kimseyi yargılama hakkına sahip değiliz. Tabi insan kendini de geliştirmeli, her açıdan.
Ben karşıyım ırkçılığın her türlüsünü müslümanlar kardeştir.
gerçekleri eksileyemezsiniz hahahah :F
İslamın temelinde zaten ırkçılık vardır. Kılıç ve zorlamayla yayılmıştır ve günümüzde TC dışında laik bir ülke göremezsiniz.
Arap olarak hakli buldum bra senin gibilerinin oldugu yerde barista huzurda olur senin gibilerinin cogalmasi dilegiyle.
Ben Aleviyim gizlenerek yazıyorum sonra bana laf ediyorlar bıktık artık sünniler hep ön planda türbanlılar ön planda eşcinseller Aleviler ezilen türkler kürtler hepsi arka planda yeter artık !
Asla olmaz en tiksindiğim canlı türü PKK sevilmez Tabiki ama Kürt diye ayırmak nedir ya Kürt Dediğin topluluk Türkiye'nin bir parçası kesinlikle her türlü ırkçılığa karşıyım
Soran kardesimiz hic Kuran okumamis ve Kuranin inanmayanlara yaptigi hakaretlerin farkinda degil.
Hayır kuran okuyum ama sonda ne dediniz anlamadım?
Kuranda, Gayrimüslümanlara bircok hakaret var.
1. soru çok haklı
2. soru biraz haklı
3. soru epey haklı
Bir laz olarak söylüyorum ki türk milletinden hiç bir zaman ırkçılık görmedim.
Ne güzel at gözlüklerin var senin 😄
Bence ne iğrenç yüzleriniz var sizin
Allah'ın yarattığı yüze iğrenç demeye hakkın yok
fiziki yüzden bahsetmedim 2 yüzlülüğünüzden
Kim iki yüzlü ben mi?
Katranı kaynatsan olur mu şeker?
Cinsi tükürdüğüm cinsine çeker.
Soyu bozuk olanın genel olarak kendisi de bozuktur.