zengin olmak gerçekten güzel bir şey değildir. insanlar bir hedef belirlerler. onu almak için çalışır para biriktirirler. oysa ki zenginler istediği her şeyi çok kısa bir zamanda elde edebiliyorlar. çok para insanı değiştirir. yüzsüz olurlar. bencil ve cimri olurlar. durumun iyi olsun yeter. çünkü insanı değiştirebilecek şeylerden biri de paradır. bu zamanda hangi zenginin büyük bir bağış yaptığı duyulmuş. zengin olursun eli açık ve sevecen olursan o zaman zenginliğin sana bir zararı dokunmaz. tek kardeş olmak da kötüdür. şımarık ve bencil yetişiyorlar. kardeş can demektir. sıkıldığında arkadaş başımız sıkıştığında kurtarıcı melek. DEDİKLERİM İÇİN SAKIN ALINMA OLUR MU? SANA HİTAP ETMEDİM. GENEL BAKIŞ. ZATEN HAYATINDAN ŞİKAYET EDİYORSUN. ANLADIM Kİ İSTEDİĞİN HAYATI YAŞAYAMIYORSUN. BENDEN TAVSİYE ÇOK YARDIMSEVER OL. :D :)
Merak etme öyleyim zaten inan bunu tüm kalbimle söylüyorum ailemde öyledir.. Ve o kadar güzel anlatmışssın ki hayran oldum çok teşekkür ederim emek sarfedip düşüncelerini buraya yazdığın için..:)
üzülme. her zaman hayata olumlu bak. biliyor musn benimde bir kardeşim var ama çok kavga ederiz hatta bazen neden benim kardeşimsin ki bile diyebiliyorum. fakat kardeşimin değerini şimdi anlıyorum. teşekkürler :D
evet öyle ama kardeşim benime dertleşecek kadar büyük değil. çabuk büyümesini istiyorum. sende üzülme günlük tut bütün dertlerini ona yaz. inan ki çok iyi geliyor. :D
Çok teşekkür ederim inan çok iyi geldi yazdıkların ayrıca yaşına göre gerçekten çok olgun düşüncelere sahip birisin çok takdir ettim seni inan bir sorunun filan olursa hiç çekinme olur mu kendine çok iyi bak :)
Aslında evet bırakmasından korkuyorum ben jetset bir yaşam sitilinde yapamam deyip durmasından aslında alakası yok bende sade yaşamayı seven biriyim kalabalık ortamlardan hoşlanmam sessiz sakin bir yaşamı tercih ederim..
Bizim şartlarımızda yaşasaydın böyle söylemezsdin. sağlıksız beslenme düzensiz yaşam. tatile gidememe istediğini yiyememe. kalitesiz eğitim alma potansiyelin yüksek olduğu halde. kötü giyinme vs... BİTMEZZ
Her şey dışardan çok güzel görünür her şeyi var istediğini alabiliyor ne güzel diye ama mutlu değilse özgürce hareket edemedikten sonra en basiti en yakın arkadaşının doğum gününe ya da en basiti alışverişe çıkarken yanında birilerinin olması gerektiği ne demek istediğimi sanırım anlamışınızdır :(
En İyi Cevaplar