Ailenin tek çocuğu olmak nasıl bir duygu ?

Aranızda ailenin tek çocuğu olan var mı? İnsanın kardeşinin olmaması nasıl bir duygu? Tek çocuk olunca gerçekten zor mu oluyor kardeş özlemi çekiliyor mu ve tek çocuk olanlar ilerde anne babaya öfke duyarlar mı? Tek kaldıkları için
Güncellemeler
+1 yıl
Biz altı kardeşiz etrafımda da ailenin tek çocuğu olan kimse yok. Kızım tek çocuğum olduğu için kardeşi olmazsa ilerde çok zorluk çekeceğini söylüyorlar hep kafam çok karışık kızımı yanlızlığa mı itiyorum kardeşi olsa iletişimi daha mı güçlü olur bilemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Benim algıladığım kardeş her halükarda güzeldir bende çok kardeşli bir ailede olduğum için bunun da faydasını gördüğüm için kardeş fikrine sıcak bakıcam ama öncelikle maddi manevi şartlarımı uygun seviyeyeye getirebilirsem.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de şu sonucu da çıkarttım ben kızıma kardeş olsun diye düşünürsem ve erkek olursa onu da memnun etmeli yim :))) çünkü bu seferde erkek çocukların niye erkek kardeşim yok dediklerini görüyorum eşitlik olsun diye iki kız iki erkek çocuğa kadar gider bu buna da asla gücüm yetmeyeceğine göre çocuğu kızım için değil şartlarımı düzelttiğimde ailenin genişlemesi için yapıcam :)))
Ailenin tek çocuğu olmak nasıl bir duygu ?