AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
Bu devletin sucudur en basta
Ne yani mini etek giyenlerin hicmi sucu yok?
mini etegi nerde giydigibne baglı
Taciz edenin suçu.
bu ülkede rahat giyinemeyecek mi
yaw her ortamda giyilmezki ama
Her ikisinin de suçu var derim.
Giyeninde sucu vardir sonucta tahrik var ortada
afedersinde sen hayvanmisn bizde açık insan görünce üstüne mi arliyoruz
Tahrik edilmememli insan diyorum mal misin sen soyle dusun ac olan kopegin onune surekli yemek koyuyorsun ama yemek yasak diyorsun sonunda kopek dahada aziginlasiyor nasil ki bir bayan benim ciplak dolasma hakkim var diyorsa benimde o kadini ciplak gormeme hakkim var benim nefsimi tarik etmeye kimin hakki var sirf millet got bas acik gezcek diye ben tahrik olamam kimsenin buna hakkı yok karsilikli saygi cercevesinde olsun insanlar orta bir yolu olmali ustune atlamiyorsun ama evet dogru atlama hakkinda yok zaten ama tahrik olmuyorum diyemezsin surekli tahrik tahrik ee sonra allah muafaza nefsine yenik dusebilirsin
sorman bile salakça
Edep herkese lazım😪
taciz eden
Taciz edenin.
tabiki taciz edenin.
taciz edenin
2sinde de suç var.
Giyenin suçu nedir, merakla bekliyorum cevabı
tahrik edici unsur olarak düşünmüş arkadaşımız sanırım.
Giyenin ne suçu mu var? Erkeklerin cinsel olarak haz duyduğu bölgeleri açarak güzelleşmek zeka suçudur beyfendi
@karpcarpintisi Hayvanların ne suçu var onlarda mı açtı sizin gibi sık kafalılara
giyenin suçudur
İkisi de sapık işte
tacız eden.
her iki tarafın
Soruyu soranın aklına tü...
Bende senin aklına tü
Karşı Tarafın
Giyenin
Taciz edenin
Ikisinin de
her ikisininde
Giyenin.
Ne alaka?
Giyen tahrik etse adamın sucu ne?
benide basortu tahrik ediyor
hatta okaar ileri gidi, yorum ki kafan da ki seyi fantezi aracı oalrak kullniyorum
Ne kadar yobazca bir düşünce :) başını açta beynine oksijen girsin
sen kız mısın allahın orumcek kaffalısı tacizciyi savunuyor kendin giyemiyorsun diye kıskançlıgından çatyla boyle
Allah kadına mini etegi yasaklamıştır sebebiyse
Erkek nefsinin daha düşük olmasıdır. Kadın bunu bildigi halde mini etek giyiyosa amacı erkegi tahrik etmesidir ötesi yok. Ben de bir ara acıktım fakat mini etek lugatımda yoktu..
Hem bu benim görüşüm soran, asıl sen sorarken bu secenegi sunmasaydın.
Burada tacizciyi savunmuyorum, kadın illa mini etek giymek zorunda mı?
uzun etek giyip taciz edilse suc adamdadır derim fakat mini etek diyoruz.
Canım benim Allah kapanıcaksın ve üstünede yüzünü boya kutusu gibi yapıcaksın diye bişeyde demişmi? l*n insanlar başını erkeklerin dikattini çekmemek için kapatır sen makyajınla zaten mini etek boyutunda dikkat çekiyosun kızım ne bu ben dindarım havaları namusluyum havaları?
üstü minare yüzü kerhane
Bak soran makyaj yapmam benim günahım bunu sen sorgulayamazsın ben demiyorum mini etek giyilmesin sadece erkek ortamında niye giyiliyor..
Bacak erkegi tahrik eder, makyaj degil amacın ne senin?
Kızım sen makyaj yapınca ne anlaşılır erkeklere güzel görünmek anlaşılır madem kendini satışa sunuyosun makyajınla. ALLAH İÇİN KAPANIN ALLAH İÇİN KAPANIN. g*t KORKUNUZDAN VEYA MECBUR KALDIĞINIZ İÇİN DEĞİL. SEN ALLAH İÇİN KAPANAN BİR İNSAN OLSAYDIN KISKANÇLIK YAPIP GİYENİ DEĞİLDE ALLAH KATINDA YERİ OLMAYAN TACİZ EDENİ SUÇLU BULURDUN
türban takıp makyaj yapan beni daha çok tahrik ediyo bunu ciddi diyorum ama. ben mini etek giyene bakmıyorum ama türban takıp makyaj yapana bakıyorum beni tahrik ediyo çünkü. bunu tüm samimiyetimle söylüyorum.
Ben mini etek giyeni niye kıskanayım ailem beni mini elbiseler giymem icin cok zorlardı ailenin tek kızı oldugum icin ama giymedim.
Makyaja gelirsek ben 1 günah isliyorum sen 2, belki zamanla makyaj yapmaktan vazgecerim ama sen ne makyajdan nede açık giyinmekten vazgecersin.
Erkekleri etkileme gibi bir amacım yok. Zaten simam cok güzel makyaj yapmadan da cok şükür..
Etkileme gibi bir amacım olsa mini etek giyerdim.
Bu görüş altnda yorum atan herkesi engelledim.
l*n baana bak sen kapalısın namuslusun ben açığım namussuzum diye birşey yok ben açık falan giyinmiyorum tamammı sadece özel günlerde giyerim elbisemi ama onun haricinde öyle mini etek giydiğim yoktur ayrıca senin yaptığın makyaj gibi makyajda yapmıyorum allaha şükür zina mina yaptığımda yok ben kendimi biliyorum sen kendine yan bebeğim
Benim makyaj değil efekt bu 1, mayajda sadce göz makyajı yaparm bu 2.
Bu soruyu kendine yönelik soruyosan ben diye konu başlıgna giricen.!
acık giyinene lafm yok, mini etek giyene lafm var madem erkek ortamında giymiyosan niye gocunuyosun? Hayr anlamadgm bunu secenek olarak sunan sensin. Bu kadar tepki göstermen niye?
Resmen havlıyorsun.
Klasik müslüman.