Hala böyle düşünenler var bu ülkede.. Mesela diz üstü etek elbise falan giyse bile, bence hak etmez. Hiç kimse hak etmez ne kadın ne de çocuk.
Cevabın nedir?
Açık giyinmekden bahsedince neden sadece kadınlardan söz ediyoruz çok merak ediyorum.. Bir erkek bedensel bölgelerini belli edecek bir elbise giydiği zaman veya açık giydiği zaman nasıl kadınlar o erkeğe taciz anlamında yaklaşmıyorsa, erkeklerinde aynı şekilde kadınlara yaklaşmaması gerek.
Ayrıca Bir kadın kendini bile bile teşhir etmeyi seçiyorsa, kendisine bakılmasından şikayet etmemeli çünkü bu bana samimi gelmez. Bakan insanları engelleyemezsiniz ama taciz engellenebilir ve engellenmelide..133 Yorumla- +1 yıl
Ben ne adamlar gördüm karısını çarşafla dolaştırıp, kendisi kısacık şort giyiyordu. Kimse oooo bacak gördümm diye bakmıyor, veya ooo bu bana davet diye de yaklaşmıyor. Bu kadının teşhir etmesiyle alakalı değil. Karşıdakinin düşüncesiyle ilgili. Bacak hepimizde olan bir uzuv değil mi? Şort, mini etek giyerek rahat eden kimseye niye yemek gibi bakarsın? Yürümeye yarayan bu uzuv sende de var bende de. Kendi bacağınada bakma o zaman
- +1 yıl
Anlıyorum, bazıları onlara da itiraz ediyor, düşüncemi bırakmış oldum, belki bizim gibi düşünmeyen biri okur düşüncesi değişir...
En İyi Cevaplar
+1 yılAçık giyenen kadınlar tacizi hak etmez. Taciz körelmiş zihniyetin ürünü hastalıklı bir durumdur. Tacizin fiziksel olması gerekmiyor. Sözle taciz ve bakışlarla taciz de aynı kategoridedir. Bunu hiç bir haklı nedeni olamaz. Tahrik unsuru bu durumda geçerli değildir.
72 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel yazmışsın yine de erkekler dislike atmış. Her giyene bakmayı marifet sanıyolar.
Evet. Hayvanlar da çıplak mesela kesinlikle hak ediyolar. dişi köpeklerin memelerine sütyen takmaları lazım çok tahrik edici. (!)
Kız çocuklarıda koşarken düşüyorlar mesela etekleri açılıyor.. (!)
Damacana şeffaf mesela insanın içi gıcıklanır şeffaf yapılır mı o? Hele o deliği. off insanın içi gidiyor. (!)31 Yorumla- +1 yıl
:DDD
+1 yılHak etmek nedir? Ben ne giyersem giyeyim benim istediğim dışında kimsenin bana müdahale etme sözle veya fiziksel hakkı yok.
41 YorumlaKeşke herkes boyle dusunebilse
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
101Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
+1 yılEtmez gadasi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın sustu, adına sinsi dediniz
Sanki siz melektiniz.
Kadın güldü, hafif dediniz
Sanki siz ahlakınızı kiloya vurmuştunuz.
Kadın konuştu, geveze dediniz
Sanki siz çok oturaklıydınız.
Kadın giyindi, tahrik etti dediniz
Sanki siz çarşaf giyen kadına tecavüz etmediniz.
Kadın baktı, kaşı gözü oynak dediniz
Sanki her gördüğü kadına dansöz gibi oynayan siz değilsiniz.
Kadın evet dedi, çantada keklik dediniz
Kadın hayır dedi, kendini beğenmiş dediniz
Kadın sevişti, namusun kirlendi dediniz
Erkek sevişti, elinin kiri yıka geçer dediniz
Diye diye kadının ömrünü yediniz !.
Ve ne yazıkki sizi doğuranda o kadındı,
Bunu hiç bir zaman anlamak istemediniz...90 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 543 cevap paylaştı.
+1 yılhaketmez fakat erkek bıreyın cınsel uyaranlara karsı fıtratını koruması zordur ama bu demek degılkı herkes aynı zaafiyette veya kuvvetlı bır ıradeye sahıp olacak. ımtıhan orada baslıyor asıl.. karısık bır konu yanı. ıcınde sapıklık olan carsaflıya da asılır ouww ruzgar esıyor etekler sekıl aldı dıye ıcınde sapıklık olmayan adam kendını korumak adına kafayı cevırır gecer. kısısellıge baglı olarak degısen seyler bu baglamda uyarıcı ve uyarnların cınsellık verme algısı da kısıden kısıye degısebılıyor umarım anlatabılmısımdır.
10 Yorumla
+1 yılHayır tabiki de bence bu soruları sürekli gündeme getirmeyip, özgürlüklerimizi korumak için adım atmaya çalışmalıyız. Çünlü lafla peynir gemisi yürümüyor. Eleştirim hepimize. Nerede sağlanması gereken can, mal, namus güvenliği? Şu an böyle şeylerle uğraşmak zorunda kalmayıp bilim sanat teknolojiye zaman harcasaydık zaten ne ekonomik sorunumuz olurdu ya da böyle sorunlar. İnsanların akılca belli bir refah seviyesine, eğitime ulaşması lazım. Tabiki de açık giyinen kadına taciz hakkı diye bir şey yok. Nasıl bir zihniyetten çıkıyor bunlar? Hastalıklı olduğu kesin.
10 YorumlaTacizi ne gerektirir bilmem.. ama Etik olmayan şeyleri giyip abartı makyaj yapana sorunca.. Kendisini güzel hissettigi için kıçını göğsünü açtığını idda eden... ama kendinden başka her kadını tepeden aşağı her detayını inceleyen ego ve kişilik bozukluğu arasında kalan kadının iticiliği dayağı hakediyor.
Sebebi
istisnasız... sosyal toplumumuzda diger kadınları etkilediği için.
Bu sizin sevgiliniz eşiniz annenizde olabilir.
Yorumu mu Eksileme den önce ideamı Tartışabilecek yigit varsa görüşü yorumlayabilir.10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabi ki hak etmez,
Ama bir kadının açık giyinerek bir erkeği tahrik etmesi de gerekmez,
tecavüz eden elbette ki kötü bir insan ama buna sebep olabilecek her duruma yol açan da kötü bir insandır.
Unutmamalı ki sadece günahı işlemek değil, ona zemin oluşturmak, ona karşı sessiz kalmakta günaha ortak olmak demektir.
Her insan iradesine Hz. Yusuf a. s. kadar sahip çıkamayabilir. Bu sebeple bayanların açıklıkta aşırıya kaçmaları ve kendilerini bir obje olarak göstermeleri hiç te iyi değil.
Bu sadece bir bayan için değil aynı şekilde bir erkek içinde geçerli.
Çok yakışıklı ve ya güzel bir vücuda sahip olmak onu sergileyerek insanları tahrik etmek iyi bir durum değildir.20 Yorumla
+1 yılBence abartılı şeyler giyilmemesi gerekiyor tabi giyildiği zaman da böyle birşey yapılsın demiyorum. Mesela ben erkek olarak vücut hatlarımı aşırı derecede belli edecek bir pantolon giysem eminim meydan dayağı yerim kadınlar sapık gözüyle bakar. Ki ayrıca burası özgür bir ülke diye haykırıyorlar ya göz zevkimi bozmaması gerekiyor özgürlüğün başkalarına rahatsızlık verdiğinde başlar. Göz zevkin bozuluyorsa bakma diyeceksense ben neden bakmıyorum o böyle giyinmesin sonuçta eşitiz beni rahatsız etmesin istediğini yapsın.
10 Yorumla
+1 yılKimse özgürlüğüne müdahale ettirmez. heleki taciz tecavüz icin hiçbir bahane yoktur. Fakat bilinen de bir gerçek ve evrensel olan bir şey var. Ateş olmayan evin bacasindan duman çıkmaz.
Insan kendini bilmeli önce. bildigi halde yapıyorsa yaptığıni kabullenmeli. bahane sadece taciz edenlerde değil. Mahkemeye çıkildiginda hakim tetigi cekene de azmettirenede eşit cezayi verir. Çünkü ortada bir suç veya hata varsa bu tek olmaz.
Ben öyle giyinen makyajiyla kimliğini degistirenlerin yaptığı bu görüntü algisina saygı duymuyorum ama insandır saygi duyarım oda insanligi için. Mesafe nettir. Diğer türlü hangi nedenle olursa olsun taciz tecavüzu tasvipte etmiyorum.62 Yorumla- +1 yıl
Eleştiri ağır bir yüktür. Keşke detayda bunu da belirtseydin. Şahsen ne dislake attim nede beğeni yaptım herkes gibi olmazsa bana uygun fikrimi paylaştim. Ve den kalkip bu çıkışınla onlardsn biri olduğunu gosterdin
@ksBence
@KızlarSoruyor
bunu görmeli. . buraya fikir ve sorulsra görüş ve yorum atmak icin geliyoruz insanların egolarini tatmin etmeye değil.
- +1 yıl
ne diyosun kardes ben dislike atanlara diyorum bir git sie
+1 yılDamacana, küçücük çocuklara , hayvanlara hallenen midesiz iğrenç k*hpeler varken bu ülkede öyle düşünen ya*şaklarda vardır. Milletin beyni uckurunda geziyor ya
71 Yorumla- +1 yıl
İki tane dislike var, beyninize koyayım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşısındaki erkeği tahrik eden kadın tacizi hak eder
Linç yemeden yobazlara hemen açıklayayım
Gerçi yine de linç yiyeceğim çünkü erkekler haksızdır ama neyse
Tahrik etmek kelimesinden kastım kadının erkeği deli etmesi
Halk arasında gösterip elletmeyen olarak bilinir bunlar
Alın size yaşayan kanlı canlı bir kanıt
Erkeği tahrik etmenin yolları nelerdir? ↗
Bu sadece bu sitedendi
Kim bilir dışarıda kaç tane var!20 YorumlaBir hayat kadını bile asla tecavüze uğramayı hak etmez insanların giyim tarzı dini dili ırkı kendinden başka kimseyi ilgilendirmez ülkemizde önyargılı biçok insan var ve bu önyargıları bir an önce yıkmamız gerek yoksa gidişatımız hiç iç açıcı değil
30 Yorumla
+1 yılbenim onlara lafım yok özgür bir ülkedeyiz fakat kız totosunun çizgisi gözüken şort+askılı içinde iç çamaşırı olmayan badi giyinip sokağa çıkıyor bilerek kıvıra kıvıra yürüyor benim önümde oldu bu ya kız resmen al bak diye kıvıra kıvıra yürüyordu sonra direkt solladım onu daha fazla dikkatimi çekmesin diye böyle zihniyette özgürlük zannediyorlarsa yanılıyorlar böyle özgürlük olmaz olmamalı.
20 Yorumlabizim erkeklerde öyle bir algı var ki o giyinen kişinin ya arandığını ya da kendine giyindiğini zannediyor böyle saçma sapan düşündükleri içinde ülkede taciz tecavüz vakaları hiçbir zaman bitmez bitmeyecektir. anlamadıkları nokta şu bir kadın isterse çıplak dolaşsın bu ona dokunma hakkını kimseye vermez. bakabilirsin ama rahatsızlık veremezsin.
10 Yorumla
+1 yılEşi dışında alımlı yerlerini açmak nasıl yanlış ise eşi dışında başka birinin.. bakmak veya ilişkiye girmekde yanlış...
(yani açanda taciz edende yanlış yapıyor haketme gibi durum söz konusu değil ama kadınlar korunmak alımlı yerlerini gizlemeli bu durum onlar için daha güvenli olur)
Durumla ilgili ayet (hatırladığım kadarıyla anlatmaya çalıştığı şeyşuydu): bunu anlatıyordu açıp okuyun bir kuranı...10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. arkadaş isterse çıplak dolaşır sizene mılleetten bu sana ona taciz etme fırsatımı sunuyor onu azgın birisimi yapıyor hadi o açık giyindigi için yaptınız 1 yaşındaki bebeye ne ıcın cıplak dogdugu ıcınmı 3 yaşındaki bebe ne icin di sokakta tek basına oldugu ıcınmı
10 Yorumla
+1 yılBakirim, hiç kız arkadaşım olmadı, olmayacak ve hiç bir kadın hiç bir şekilde hiç bir kıyafetle hiçbir tacizi haketmez. Ancak efendi adamın merhaba deyince pis sapık olduğu ancak kötü çocuğun naber bebeğim dediği an sosyal erkek sayıldığı dünyada kadınların taciz tanımını da revize etmesi gerektiğini düşünüyorum...
12 Yorumla- +1 yıl
tespit muazzam
- +1 yıl
@serhatbalcı teşekkürler...
Aile & Toplum konusunda 381 cevap paylaştı. Taciz iyi bir şey değil tabiki
Fakat edep yerlerinizi de insanin gözüne sokmayin yani 🤔
Erkek o şekilde giyinirse sapik diyorsunuz ama iş kadınlara gelince özgürlük vs.
Altını çiziyorum kimseye karışmıyorum herkes istediğini yapabilir. hosuma gitmezse kafamı ceviririm. herkes herkesi beğenmek zorunda değil 😃00 YorumlaAile & Toplum konusunda 994 cevap paylaştı. İsterse bikini giysin. Bu kimseyi ilgilendirmez ve kimsenin fiili olarak taciz etmesine sebep olamaz.
Sadece bu görüntü illa ki dikkat çektiği için gözler kayacaktır ilgili kişiye. Ve yaşanılan yerde normalden daha cüretkar giyen kadınların daha kolay olacağı düşüncesiyle sohbet etmek isteyenler illa olacaktır.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkesinlikle etmez. ama jartiyerini, göğüslerini gösteren, kilodunu hatta külodunun arasından sarkan a. mcığı belli oluyorsa, g. ötünün %60 ı belli oluyorsa buna açıklık denmez teşhircilik denir. ve teşhircilerde tacizi haketmeselerde teşvik edicidirler.
40 YorumlaHak etmez ama böyle pis bir ülkede yaşadığımız için kızların giyimine biraz dikkat etmesi gerekiyor. Maalesef bazı pislikler kızlar açık giyinince taciz edilmek istediğini zannediyor.
20 Yorumla
+1 yılEtmez bu pislik insanlar yuzunden hayatim kisitlaniyor ailemdende nefret ediyorum kimsenin hayatina karisilmasina kimsenin hakki yok. Ben kimsenin kuklasi olmucam
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimse tacizi haketmez herkesin bedeni özeldir. Kimsenin izni olmadan dokunulamaz ama bakmak? K. çına kadar iç çamaşırı gibi mini etek giy arka tarafın yarı yarıya gozuksun neredeyse sonra biri bakınca sapık de ona. Yolda çıplak gezen adam görseler sapık diye linç edilir kadın mahremini gösterince medeniyet özgürlük oluyor. Efendi gibi giyin hala bakan oluyorsa sapıktır ona gereken yapılır merak etmeyin.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen dışarıda açık görünen birini gördüğümde kafamı çeviriyorum ama mecbur değilim kafam önde yürümeye. Benim dikkat ettiğim kadar onun dikkat etmesi lazım. Toplumun ahlak kuralları var belli bir çizgiyi aşmadan giyinmesi lazım giymek zorunda değil ama giyiyorsa da dizinin çok çok üstünde giyip neden bakıyorlar diye burda soru sormasın dikkat çekiyor çünkü mahrem bölgen orası. Erkek bacağı kadına tahrik edici gelmez ama erkekler için öyle değil doğasında bu var.
Dünya da sadece İnsanların yaşamadığını yaratıkların da var olduğunu ne zaman anlayacaksınız bilemiyorum. Ama insanlarda nefis diye bir hayvan var biliyorsunuz
İnsan bu nefsini terbiye edemez ise insanı , nefsi hayvandan beter duruma düşürüyor.
Size soruyorum çevrenizdeki kaç yakınınız nefsini eğitmiş kişiler var. Bütün mesele insan olabilmek
Ama “bazı bayanlar” herkesi insan yerine koyuyor.10 Yorumla
+1 yılÖyle düşünen herkesin zihniyetini ben taciz edeyim.
50 Yorumla
+1 yılTabiki kimse haketmez açtıysa eğer kendine yapıyor yapan gunahı kendıne ne senin bakmaya ne de taciz etmeye rahatsız etmeye hakkın var.
40 YorumlaÇıplakta olsa tacizi hak ettiğini düşünmüyorum, ama hani ne biliyim illki karşı cinsi bir şekilde tahrik etme ihitamali oluyor o yüzden açıklığında dozunu kaçırmama taraftarıyım.
10 YorumlaKb ama ben kapalı biri olarak önce ki gün resmen tacize uğradım.
11 Yorumla- +1 yıl
niye kusura bakayim canım çok normal kendine hakim olamiolar ki Allah herkesin yardimcisi olsun :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinselliği özgür yaşayamayan ve kadınları cinsel nesne olarak görmek anlayışını bırakamayan toplumların söylediğin ideale ulaşmaları mümkün değildir. Temel ve evrensel insan hakları değerlerini öğrenememiş bireylerin ne kadın haklarına, ne hayvan haklarına, ne lgbt haklarına sağduyulu yaklaşamamalarına şaşırmamak gerekiyor. Ben eğitimin her kademesinde seviyesine göre insan hakları dersinin tedrisat içerisinde bulundurulması gerektiğini düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılhiç bir zaman kimsenin giyiniş tarzını yargılamadım. herkez özgürdür istediği gibi giyinebilir. açık giyinen kadın hoşuma gidersede bakarım :)) her kadına açık giyinmek yakışmıyor...
112 Yorumla- +1 yıl
@Melemir kadın giyinmesi gerektiği gibi tarzı olmalı. kıyafetler kadının tarzıdır. sadece açık giyinerek kadın ilgi çekmez karakterini yansıtır ve baktırır.
- +1 yıl
@Melemir kadın kıyafeti ile karakterini belli eder. tebrikler size.
- +1 yıl
@Melemir karakteri güzele herkez bakar mevzu açık giyinmek değil. güzel her türlü güzeldir.
- +1 yıl
@Melemir çevrendeki arkadaşlarına bunu sorman lazım
- +1 yıl
@Melemir deli derler :)))
Böyle bir soru dahi olmamalı. Kadın da insan ve iradesiyle özgür bir varlık. Dilediğini yapabilir özgürce giyebilir gülebilir yaşayabilir. Önce insanlar insan olmayı öğrenmeli.
10 Yorumla
+1 yılHak etmez tabi bu nasıl soru herkes istediğini giymekte özgürdür isteyen çarşaf isteyen süper mini giysin kimse kimseyi yargılayamaz
21 Yorumla"Açık giyinen kadın tacizi hak eder" diyen kişi potansiyel sapıktır, net.
30 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayir tabiki boyke sacma dusuncelerden arinin
20 YorumlaTabii ki hak etmez. Ama toplumu rahatsız edici şekilde de giymemek gerekiyor. Nasıl ki kıyafetlerle denize girilmiyorsa, normal dışarıda bulunduğumuzda da özgürlük adı altında et göstermeye gerek yok.
20 Yorumla
+1 yıletmez. örtünmenin amacı tacizleri engellemek değil durduk yere diğer insanları tahrik etmemektir, insan sapıksa her şekilde örtülüde olsa taciz eder. her ne şekilde olursa olsun tacizin haklı yönü yok İslam a göre
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHak etmez cünkü istedğğini giyer buna kimse karısamaz eğer rahatsızsan bakma
50 YorumlaYaaa ne alaka insanın zihni bozuksa sapık bir ruha sahipse 70 lik bayana bile yükseliyor
30 Yorumla
+1 yılKızlar bile öyle bikiniyle gezen kızlar diz üstü etek giyen kızlara laf ediyor kiskanclik sadece kişi önce kendine dönüp bakmali
11 Yorumla- +1 yıl
Böyle insanlar yüzünden giymiyorum ben giyince daha çok canım sıkılıyor her an biri alf atacak birşey diyecek dedikodu çıkacak düşüncesi
+1 yılErkekler, ne zamandan beri hak gözetir oldu? O kadın, sana haram dokunamazsın ! ne kadar zor bir şey di mi uçkura sahip çıkmak
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. hak etmez tabi ki o nasıl bir düşünce. Ama tecavüzcüyü kendi üzerine çekeceğide bir gerçek bence açık bayanlar bu açıdan dikkatli olmalılar ruh hastası çok.
10 Yorumla
+1 yılHaketmez tabi ki. Sadece bakmayacaksın öyle açık birini görünce.
10 YorumlaHaketmiyor ama neden giyiyor peki amacı dikkat çekmek için değil mi tüm gözleri üstüne çekmek değilmi sonrada yok taciz ediyorlar yok oramı elledi burama dürttü diyosunuz haketmeyen kadın giymez
12 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılasla böyle düşünenler temiz bir linci hakediyor bence
10 Yorumla Herkesin hayatına hiç kimse karışamaz. Şu şöyle giyinir, bu böyle giyinir, sen öyle giyinirsin.
Şaka bir yana hiçbir şey tacizi haklı duruma getiremez.00 YorumlaAsla. İsteyen kişi istediği şekilde giyinir, istediğini sürer, saat kaç olursa olsun istediği şeyi yapar ve gider. Bu yalnızca onu ilgilendirir. Kadın, çocuk, erkek. Hiçbiri. LGBT bireyleri de öyle. Ne yazık ki insanlara karşı çok büyük nefretleri var. BIRAKIN İNSANLAR İSTEDİKLERİ GİBİ YAŞASIN.
00 Yorumla
+1 yılHayır tabii ki de. Hiçbir kimse hak etmez bunu. O kadın istediğini giymekte özgür. Ama o adam uçkuruna sahip çıkmak ZORUNDA!!
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu devirde dışarda sapık insanların ve bir çok olaya şahit olduğu halde giyiyorsa. Hak ediyor. Çünkü kodumun devleti bir bok yapmıyor ertesi gün salıyor adamları sapiklari. Bunu bile bile giyip sokağa çıkan kadın kendi kendini ateşe atıyor
30 YorumlaTacizi haketmez ama insanlar kendilerini tutamıyor herkes sizin gibi düşünemiyor her ülkede böyledir açıldıkça talep çok oluyor salça olan çok oluyor. Kalıplaşmış artık bu.
00 Yorumla
+1 yılHak etmez. Ama kadın kendini korumak için giydiklerine dikkat etmelidir. Tabi bunu kadın/ kız kendisi düşünebilmeli...
10 Yorumla
+1 yılEtmez
Sadece o biçim giyinip hanımefendi muamelesi isteyenleri çok ikiyüzlü buluyorum.20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence hak etmez ama realitede bu yok malesef. İnsanlar acık giyinen kıza meyilli olarak bakıyorlar. Yinede giyinmemek lazım. Neme lazım demek lazım
00 Yorumla
+1 yılBence böyle düşünen zihniyetsiztler hakediyor tacizi.
10 Yorumla
+1 yılKimse kimseye karışamaz bu ülkede özgürlük denen bir şey var açık giyiniyor diye kimin taciz etmeye hakkı var
11 Yorumla- +1 yıl
O eksileyen arkadaşa selamlar
+1 yıltacizi hak etmezde, bence Kendisine ve ailesine saygi duyan kadin oyle giyinmez.
30 Yorumla
+1 yılAçtım ise sana mi açtım o. rospu çocuğu dicen.
35 Yorumla- +1 yıl
Gitmesi gelir açık sever ne bileyim
- +1 yıl
@Prensisli lan sie avratini s iktigim
- +1 yıl
Ahaha 😂😂😂
@Daglarundumanli boşver kız aman - +1 yıl
aynen cahiller ya 😂
Bu ne saçma bir soru ya biz erkeklerin giyimine karışıyor muyuz saygı bekliyoruz biraz sadece kadınlar olarak
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGiyim nedeniyle hiç kimse Tacize Maruz kalmamalı ve de hakediyor diye bir kelime kullanılamaz.
Kapalı kızlara taciz olmuyor mu zannediyorsunuz. Bunları söyleyenler sadece bahane bulanlar ve...10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılHayır hak etmez. Kafasını çevirip bakmasın Allah allah
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hic bir sekilde hak etmez ama malesef. Sapik insanlar var herseyden tahrik olup seytana uyp taciz ediyorlar
00 YorumlaHaketmez ama bakarım, ona hakkım var. Bol bol bakarım ama rahatsız etmem rahatsızlık vermeden bakarım ve sonra en fazla eve dönünce hayal kurarım şeyederken.
11 Yorumla- Devamını Gör (86)
Devamını Gör(131)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem