Bu haberi az önce gördüm bir bayan otobüste maske takmak istemiyor ve arabada ki dingilller polis çağırıyor. Anayasadan bihaber polis ise kadını sanki cinayet işlemiş gibi yaka paça otobüsten indiriyor. Polis bu hakkı nerden alıyor? Anayasanın hangi maddesinde maske zorunlulugu var? İnsanları maske veya deneysel sıvılara zorlamak anayasal suçtur. Kişinin bedenine rızası dışında müdahale edilemez. Neyse ki polis hakkında yasal işlem başlatılmış umarım en ağır cezayı alır. Suriyeli maske takmazken kendi vatandaşını otobüsten atan bir polis müsveddesi ne insan olabilir nede türk?
Maske takmadığı için bir kadına yapılan büyük saygısızlık?
Merhaba,Salgın gerçek olsaydı polise hak verirdim uyarması konusunda ancak gerek yolcuların gerekse polislerin tavrı hoş değil, salgın da gerçek olmadığı için haksız buluyorum.
Diğer ülkelerde insanları zorla tutup aşı yaptırıyorlar ya! Bir değil, on değil on binlerce insanın ölümüne sebep olmanın yanında bu hiçbir şey...
》Herkes maskeye mesafeye uysa 3 haftada biter. 》Herkes tedbirlere uysa yaza kadar biter. 》18 gün tam kapanma olsa biter. 》Aşı bulunsun (en az 4 yıl gerekirdi) herkes olsun biter. 》Aşı karşıtları uyandı süreci zorluyor çünkü her şeyin farkındalar. 》Herkesi bir an önce aşılamak istiyorlar çünkü grip ve zatürre dönemi yaklaşıyor; aşısız insanlar daha sağlıklı olacağı için bunun anlaşılmaması için herkesin aşılanması gerekir. 》Herkes 2 doz olsun biter. 》Herkes 3 doz olsun biter. 》Herkes 4 doz olsun biter. 》Aşı oldunuz ama yine maske takın. 》MEB' in açıklamasında çocukların hareketleri bile kısıtlanmış ya istediği gibi oynayamamak nedir?
》》Sonu gelmeyen yalanlar serisi insanlık tam anlamıyla ne zaman uyanır o zaman biter.《《
Kusura bakmayın artık polis devletin değil cemaatin polisi o nedenle nezaket beklemeyin...Çingeneye beylik vermişler önce babasını asmış.. Elbette maske takmayan uyarılmalı ama bu şekilde değil.
Maskenin hiçbir faydasının olmadığını salak milletimiz bi anlamadı basit bi gribi bu kadar abartacağınıza gidip biraz araştırın datalara bakın bu kadar cahil koyun olmayın
Ortada oldurucu bir virus olmadigi konusunda ben de hemfikirim, en bastan beri. Kadina otobuste polisin ne yaptigi umrumda degil. Sadece polisin bazi durumlarda nasil davranacagi konusunda bilincsiz oldugunu soylemeye calistim.
Anayasada yok ama kanunda var. Toplu taşımada maske takmalı. Ayrıca başkalarını hastalandırmama borcu anayasadan önce insanlık görevi. Kimse ona bilmediği aşıyı vurdur demiyor maske takacak sadece
Kadının bir hastalığı yoksa takması lazım bütün herkes canım mı takıyor. Maskenin amacı karşı tarafa hastalık geçmesin diye o kadın orada kimseyi düşünmüyor. Birde takmayacagim diye diretiyor. Son derece doğru bir yaklaşımda bulunmuş polis. Herkes haddini bilecek böyle cahil kadınlar veya erkekler olduğu sürece bu toplum zor gelişir.
Evet TV de gördüğü herşeyi sorgulamadan Kabul eden insanlar olduğu sürece bırak gelişmeyi geriye gider. 2005 kuş gribinde de aynı tiyatro oynandı. Virüs var deyip bir sürü organik tavuk telef edildi amaçlarına ulaşınca pardon yanıldık virüs insana bulaşmıyor dediler. Diyeceklerim bu kadar
Şikayet eden vatandaş da polis de sonuna kadar haklı. Ortafa bir salgın hastalık var. Maske takmak zorundasın, bitti. Bi' de anayasaya madde mi eklesinler maske takmak zorunlu diye.
Ya bırak. İnandırmak zorunda değilsin evet ama yalan söylediğin belli. Aylardır tv de izledik kaç erkeğe polis tarafından ters kelepçe takıldı tartaklandı maske takmıyor diye.. kimse bunları konuşmadı. Ne kadar şımardınız böyle kendinizi nasıl da üstün dokunulmaz görüyorsunuz.
Orda kadın olması mesele değil haksızlığa uğraması mesele ben sosyal medya hesaplarımda bu tür haksızlığa uğrayan erkek- kadın paylaşıyorum zaten. Hala meselenin cinsiyet yönüne bakıyorsunuz pes
Arkadaş maske takacaksin toplumssl alanlarda bunu herkes söylüyor televizyonlar baş bas bağırıyor kadın bunu bile bile takmiyorsa hak etmiş bu davranışı maske takmak istemeyen araba alsın takmasin arabasında
Sen maske takıp korunuyorsan. neyden korkuyon? TV baş bas bağırıyormuş peh. Zaten cahil ve bilinçsiz toplumlar medya ile daha kolay yönetilir. TV bir zamanlar Zeytinyağı zararlı diye bas bas bağırdı aynı şekilde anne sütü bile zararlı dedi. Akıldan yoksun olanlar ise gerçek sandı sorgulamadan sonra ise yanıldık dediler 😃 Yarın virüs çocuklardan bulaşıyor deseler bizim saf millet gider çocuğunu katleder. O derece. Size bor tavsiyem TV deki herşeyi gerçek sanmayın hatta TV yi kapatıp biraz kitap okuyun emin olun hayatınız çok değişecek
Virüs havadan da bulaşıyor insana tek bende maske olduğu zaman koruyor tamam ama %50 . karşıdaki insanda da olmalı ki %100 korusun her sene grip olan ben maske taktigimizdan beri grip olmuyorum maske koruyor
Ah sana çok şey anlatmak isterdim ama boş çünkü duvara konuşuyor gibi oluyorum. Maskenin korumadıgı bilimsel bir gerçekken üstelik içinde petrol ve grafen olduğunu düşünürsek ve buna rağmen maske koruyor demek? Neyse sorgulamak ve düşünmek her insana nasip olmuyor demekki napalım🙃
Dalga mı geçiyorsun sen? Şu durumda herkes maske takmak zorunda kimse senin yüzünden hasta olmak zorunda değil. İyi olmuş bu cinsiyet meselesi değil boşuna primde yapma
Tarihin kaderini veya yönünü değiştirenler hep sorgulayan, sürü psikolojisine uymayanlardan çıkmıştır emin ol. Örnek Martin luther dünya yuvarlak dedi başta kilise olmak üzere birçok insan ona saldırdı ama adam sonuna kadar haklıydı. Aynı şekilde Mahatma Gandhi vb. Eğer Martin luther sürü psikolojisine uysaydı şu an adı tarih kitaplarında yer almazdı şimdi ne alaka deme çünkü, tarih tekerrürden ibarettir.
Ya sen neyin kafasını yaşıyorsun jkdks tv ne alaka kitap ne alaka :D yakında sen virüse yakalanırsın milletide hasta edersin ama sende gram vicdan azabı olmaz. Kimse uyanmadı 19-20 yaşındaki bir ergen mi uyandı jfdkld
Çünkü kitap okuyan insanlar daha bilinçli olduğu için TV de gördüğü her saçmalığa inanmaz. Sorgular. Gerçi kitap okuma alışkanlığın yoksa nerden bileceksin ki ne demek istediğimi. Sen TV izlemeye devam et. hatta herşeyi bağnazca, sorgusuz sualsiz kabul et ve uygula hayatına👍
Evet gördüm sokakta takmak zorunda değil zaten orası kapalı alan boş yapma bende takmıyorum ama toplu taşımada başka insanlara saygı duymak zorunda en azından uyarılınca takabilir bu kadar basit ne bela insanalrısnız siz
2 yıl sonra zaten gerçekler ortaya çıkacak emin ol , çünkü yalancının mumu yatsıya kadar yanar diye boşa dememişler. O zaman yüzüne tüküreceğim insanları iyi biliyorum ben merak etme
Zaten bu ülkenin başına ne geliyorsa senin gibi sorgulamayan, akletmeyen TV de gördüğü herşeyi gerçek zannedenler yüzünden geliyor. Kuş gribinde de sorgulamayan insanlar yüzünden Bir sürü organik tavuk itlaf edildi.
Bak abicim anayasa genel bir çerçeve çizer her şey anayasada yazmaz ama anayasa der ki genel sağlığın korunması için kişi hürriyetleri kısıtlanabilir bu da genelgelerle kanunlarla olur ülkede şu an genelge kapsamında kapalı ve açık alanda maske takmak zorunlu illa anayasada geçmesine gerek yok bunları öğren cahil cahil yorum yapma bi daha saygılı ol büyüklerine karşı