Ya arkadaş maske kısıtlaması bazı yerde serbest bırakıldı ama beyaz maskelerin aksine bu siyah maske bazı kadınları acayip güzel gösteriyor. Siyah maske taktığı halde güzel değilim diyen var mı :D :D?
Siyah maske taktığı halde yakıştığını düşünmeyen kadın var mı?
Siyah maske güzel duruyor ama ben siyah maske de özellikle yazın havalar sıcakken çok bunalıyorum yani kullanım olarak pek sevmemiştim ama şimdi havalar soğuk olduğu için öyle bir dert yok ama en başta şöyle bir sıkıntı var maskeler gözlük kullananlar için pek iyi değil çünkü nefes verdikçe gözlük camları buğlanıyor.
Güzellikte bir alakası yok ama tabii ki Siyah-beyaz birazcık sanki böyle hastane havası veriyor ya da başka renkler ama siyah olanı öyle değil siyah takıyorum ben de zaten genelde çıkışı göstermek değil de hani sanki yüzünde maske değil daha farklı bir şey taşıyor muş gibi bir hava veriyor ama güzel gösterdiğini değil ya sanki daha çok bunu takmak zorundayız ya beyaz takmaktansa bunu takmak daha iyi
Bana siyah maske yakışmıyor diye düşünüyorum. Çünkü saç rengimde siyah, gözlerim de siyah, tenimde buğday olunca basıyor çok, ama yine de siyah maske takıyorum.