Arkadaşlar bu günlerde mini etek giyen kızı suçlayanları çok görüyorum ama hiç taciz edeni suçlayanı görmedim sizce bu giyenin suçu mu taciz edenin mi?
Giyenin
Taciz edenin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tamamen tacizcinin suçu, lakin isteyen istediğini yapar kafasına gidilirse, taciz edende istediğini taciz eder olur. Genel ahlaki kurallara uygun ve tahrik edici olmadıktan sonra istenilen kıyafet giyilebilir. Bu noktada kadınların anlayışına ihtiyaç var!
Eğer bir toplum içinde yaşayacaksanız o toplumun örf, adet, gelenek ve ahlak kurallarına uymak zorundasınız. Bugün dünyanın hiç bir ülkesinde dileyen dilediğini giyer hatta isterse çıplak gezer mantığı yoktur. Bu mantıkta olan embesiller Türkiyede ne ara türedi anlamadım.
İsterse çıplak gezer , kimsenin taciz etmeye hakkı yok.
Ama erkekleri değiştiremezsiniz bu yüzden dikkat edin kendiniz için.
Teşekkürler ^^
Demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Ve giyinme özgürlüğümüz var. İstediğimiz şekilde giyiniriz. Ben mini etek giydim diye tacize uğrayacak ve tecavüze uğrayacak isem. Erkeklerde şort giydi diye tacize uğrayıp tecavüze uğrasınlar o zaman. Onlarda kendilerini teşhir etmiş olmuyorlar mı? Oralarını buralarını göstermiş olmuyorlar mı? Sadece erkekler mi kadınlardan etkileniyor? Kadınlar erkeklerden etkilenmiyor mu? Tamam bende şort giyen erkekleri taciz edeceğim bundan sonra hadi hodri meydan...
Tacizci nin sapikligi, tahrik olan ve içi kötü adam her kadına o nazarla bakıyor, benim cantamin kirmizisindan bile etkileniyor ise, ne giyersem giyeyim ben ona zerre kadar kur yapmamış ken birkaç metre ileriden yuruyorken gözlerini dike dike bakiyorsa kadınların yapacagi bir şey yok,
Cevap
109Cevap
hiçbir mazeret tacizi meşru kılmaz
Şöyle sorayım bir tarafta 600 derece sıcakta bir cisim var
Aynı cisimden bir adet daha var ama soğuk
Şimdi soru şu hangisini alırdın çıplak el ile?
Mini etek giyen kıza tecavüz eden insanlar 600 derecelik cisimi almış oluyor lar
Halbuki soğuk cisimi seçen kişi aslında evlenmeyi seçmiş demek tir
bir bayan istediği gibi giyinebilir. hatanın kimde olduğu bellidir. bazı erkek modelleri kabaca 'abaza' modunda oldukları için. herşeyi cinsel obje olarak görürler. kendi annelerine, kız kardeşlerine laf getirmezken, millete laf etmek delikanlılık oluyor. artık gerisini sen düşün.
Erkeğin, kızlar mini etek giydi diye taciz etme hakkı yok. Tahrik oldum bahanesini bıraksınlar.
Yalnız kızlarda dikkat etsin. Tedavi edilmesi gereken erkeklerin sayısı az değil.
Yalnız şimdiden itiraz edenlere şunu yazayım. İnanan erkek ve kadınlar için Kur'an-ı Kerîm deki ayetlerde yazdığı gibi " Örtülerine dikkat etsinler " ve " Namuslarını korusunlar "
arkadaşlar taciz etme hakkı yok tabiki ama insanlarda giyim ve kuşamlarına dikkat etmek zorunda. toplumda beraber yaşıyorsak cok dekolteli elbiseler giymek bence biraz iyi degil. taciz vakaları oldugunda bile tahrik indirimi uygulanıyor bu tarz durumlarda cogu zaman.
Gerçekçi olalım baylar bayanlar. Mini etek sadece ferahlamak amaçlı giyilmiyor günümüzde. Asla ve kat'a kimsenin namusuna dil uzatmaya haddim yok tabii. Fakat genel amacın teşhir olduğunu iyi biliyoruz. Baktıracak kadar (diz üstü 4cm) mini giyen bir bayan söz konusuysa , giyen arkadaşım şüphesiz suçludur.
Dipnot: Bakan haklı. Madem bu kadar kısa bakarım arkadaş. Fakat taciz boyutuna taşıyıp rahatsız edecek kadar bakmakda ayılıktır vesselam.
gözünüzü seveyim saçmalamayın insan isterse çıplak gezsin yolda. yahu birisi deli de olabilir manyak da olabilir. ha bakmaktan bahsetmiyorum çok düzgün giyinmiş ama ilgi çekici bir kıza da bakabilirsin ama bakarsın kafanı çevirirsin. taciz etmek nedir onu taciz edince elinize bişey de geçmiyor sizle sevişmiyor o anda. sevgiliniz falan da olmuyo. ne gerek var boş yere rahatsızlık vermeye. kadınları sindirmeye çalışmayın bırakın herkes istediğini giysin sorumluluğu kendisinindir.
kimse suçlu diyemiycem şimdi mini etek giymek var giymek var kimi var çok ağır dururuyor taşıyabiliyor değil taciz etmek laf atmaya bile cesaret edemez ama bazı tipler var ki kıçı başı ayrı oynuyor tabi isteriz ki hiç olmasın böyle şeyler ama oluyor maalesef :(
Bakıyorumda bütün erkekler tacizciyi suçlamış. Demek ki kızlar kızları taciz ediyor. Yoksa bizim erkeğimiz öyle bişey yapmaz...
Ahahah :D
Mantık olarak tacizi yapanın suçudur isteyen istedigini istedigi sekilde hareket etme özgürlüğüne sahiptir sadece mini geydi diye taciz edilmezki insan içinde pislik varsa insanın kap kapalıykende tacize ugrar tacizi yapan kişide klasik agır pisikolojik sorunludur bence
Kadına sorarlar, NEDEN MİNİ GİYDİN?
Cevabı ne olacak merak konusu? Kapalı giyinemezmiydi? Sıcak mı basıyor, ince eşofmanları var lescon'un Adidas'ın.
Mini giyinen kız namusu düşük kızdır. Cinselliğe düşkünlüğü yüksek kızdır. Erkeklere bir nevi yetki verir kısa ve net !
Annende mini giysin bende ona pat pat tecavüz edeyim nasıl fikir
Annende mini giyse hak eder sonuçta tecavüzü kendi annene torpil mi geçeceksin?
Giyenin ve ya ikisinin de suçu var diyenler kimler biliyor musunuz? Ben kendime hakim olamıyorum, beynim ta*şaklarımda diyemeyen kekolar. İşte onlar kadının eli dışında hiçbiryer görünmeyecek yoksa zikeruk diyenler. Kadınlara farklı bir bakış açısı mümkündür. Bunu bilmeyen de ortaçağ kafalı yobazın önde gidenidir.
Tamamen tek tip insan yaratma çabasında olanların yaptığı terbiyesizlik bu. Senin ailen giymiyo diye başkasını hayatına karışamazsın. Tabi bakıyo o kıza giydiği şey yakışmış benim ailemdeki kızlarda ister diye taciz yoluyla baskı kurarak engellemeye çalışıyo.
Bence taciz eden suclu bizim burada kızlar mayoyla geziyor ama taciz eden yok demekki herşey farklı banane cehennemde yanacak o ben degilim ne giyinirse giyinsinsin
EİG de arkadaşın belirttiği gibi isterse çıplak gezer, hiçbir kişi ona taciz etme hakkına sahip değildir.
-Bakıyorum da ankette '' Giyenin '' diyen bir sürü aptal , yobaz sürüsü varmış.
isteyen istedigini giyer
ancak öyle giyindigi için onu taciz eden ve bunu hakli gören kendince suçludur bana göre
Bu tamamen erkeğin görgüsüzlüğü, pisliği, açlığı sebebiyle ilgilidir. Sonuçta kadınlar çıplak gezmiyor, dolayısıyla istedikleri gibi giyinirler. Yeter ki erkek bir hayvan edasıyla aklı ile değil de içgüdüleriyle hareket etmesin.
Yıl olmuş 2015 ama biz giyime takılıyoruz.
Benim inancımda kadının kendisini koruması gerekiyo sakınması yani. Ama aynı zamanda benim inancımda erkeğin açık bile olsa kadına 2. defa bakması bile çok günah. Kaldı ki taciz etsin. burada asıl suçlu erkektir tabiki.
evet erkekler bir gerçek açıklıyorum şuanda bizim yaptığımız her hareket siz bizi seksi bulun diye nefes alışımız bile sizin için çok bir boksunuz çünkü
Kendi ırkım adına çok büyük aydınlatma yaşattın gerçekten bak.
taciz etmek suçtur fakat kadınların da bilumum muhtelif yerlerini halka açması erkeklere karşı bir nevi taciz olduğundan o da suçtur. istediğim gibi açarım diyemezsin yani. açacaksan evde aç.
bu şuna benziyor. birine silahla ateş ettiğinde ve o öldüğünde "ben öldürmedim kurşun öldürdü. ben sadece ateş ettim" gibi bişey.
sen bacaklarını açarsan hepsi bakmasa da erkeklerin bir kısmı bakar. elleyen de olur.
Şu giyenleri suçlu gören insanları merak ediyorum doğrusu. Sizi bence bir araya toplayıp, uzaklara götürsünler.
tacizden kasıt bakmaksa suç karşılıklı
fiziki bir eylemse yapanın suçu
Az önce rüyamda gördüm; Aynı olay başıma geldi. Normalde böyle bisey yapmam. Diyorum ben nasıl yaptim boyle bisey, kız gitti , annesine soyledi dugun yeriydi rezil etti beni, hemn uzaklastim. sora hocami gonderdi bana. Telefonda kizin annesiyle konusuyoruz. Yalanliyorum. Evime geliyorlar. utanc verici bir durum ruyada olsa.
Tabiki taciz edenin ya. Giyenine oy veren kızları kınıyorum. Yazık.
Bir kız neden açık saçık giyinir erkekler beyensin diye erkek bakar beğenir ve sonra her hangi bir teklifte bulunur erkek sapık olmaz
AMA dokunursa orasını burasini ellerse erkek suçludur kesin ve net
o eteği nerde nasıl giydiğine de bağlı. 1 numralı suçlu tabi ki taciz edendir. ama gözüne sokacak bir mini giyip tahtik edici davranışlarda bulunuyorsa kadında suçludur
Tabiki taciz eden suçlu ama afedersinde kadında tahrik edito. Götü başı açop geziyo bizimde hormsnlarımız harekete geçiyo. Kendim olarak söyliyim asla laf falan atmam ama tahrik oluyorm yinede
%90 mini giyen suçludur. Kardeşim o kadar kıyafet varken illa g. tünün tepesinde giyinip abazaları kudurtmanin alemi nedir?
Taciz edenin kesinlikle. O herif pezevenkse zaten ota boka bahane bulur. Çocuk tecavüzcülerini ele alalım, ya da hayvan. Bunlar nasıl tahrik edebilir ki? Kim bir çocuktan ya da hayvandan tahrik olur
ilami kurallara göre başkasının helaline bakılmaz onu açıkça söyleyim isterse çıplak gezsin bu mümin bir insana bakma hakkı vermez. yazma sebebim öküz gibi bakana bide müslüman olacak diyim müslümanlığı karalamamanız gerektiğindendir
yani bak giyebilir giyebilirde kusura bakma kıçını açarsa yani erkek değil kadın bile taciz eder öyle diyim o yüzden hem kadının dikkat etmesi lazım hem erkeklerin biraz kendine hakim olması gerek diyorum ben :)
bir kıza nasıl giyinileceğini değil oğluna tecavüz etmemeyi öğretmeli aileler.
Haha damacanadan hallelen, sokak arasinda kopege yuruyen milletiz biz! Mini etekli mi? Vay o bacimin haline
Şimdi erkekleri tahrik etmek için mini giyen kadınlarda kendine böyle bir haraket yapılınca en namuslu insan kesilir...
Şimdi kim suçlu kim suçsuz bilmek yüzde 0,00001 oranında güç bence...
O yüzden olayı akışına bırakacan.
Taciz eden o. ç'nundur. Ve bir dip not, "giyenin" diyenlerde en az onun kadar o. ç'dur.
Aynen.
Mini etek giymesi onun suçu değildir fakat günümüz ortamı belli ona göre hareket etmek lazım çok açmak isteyen varsa sevdiğine açsın.
insan kıyafeti kendisi tercihleri için seçer.. bunda kusur şuç aramak mantıksızlıktır.. ahlaksızlığı yapan bellidir...
Karşılıklı bir etkileşim söz konusu..
Giyen de de kabahat, taciz edende de.
Oran olarak giyen %30 Taciz %130
Giyenin suçu diyenler nasıl bir mideye sahip acaba.
Erkeklerde donsuz gezsin hoşnut olur musunuz kadin milleti olarak?
Mini etek giymekle donsuz gezmek bir mi ha sen istersen donsuz gez ben yinede tahrik olmam beyni sikinde olanlar belki tahrik olur ama
Davet eden kadar,
Davete icabet eden de suçlu...
İkisi de masum değil.
Istedigimi giyerim diyen ile istedigime ellerim diyen, aynı karakterin insanlari...
O zaman annene tecavüz edeyim senin annen popo baş açık geziyor ya?
erkekleri geçtim kızlar da sapık olmaya başladı kız ne diye giyiyo miniyi adam akıllı bir şey giysin
Suçun yarısı giyenin olur bu durumda. , hatta mahkeme bile daha az ceza veriyor bu durumda.
Ayrıca yere bakarak yürümek zorundamiyim ben. ?
Özgürlük demek başkasının yaşama alanını kısıtlamak değildir.
Giyenin diyenler en yakın köprüden atlayabilir mi? Bişey denicem.
taciz edenin
tabiki
kimse kimsenın nasşil giyindigine karısmaz
Tabi ki taciz edenin. O tipler kendilerini kadınlardan üstün sanıp giymeseydi o da bahanesine sığınır hep ne yazık ki.
nasıl bir mantık isterse çıplk gezer kimse bri şsey diyememz bu turk halkının ne kadar aptal oldugunu gösterir
Normalde taciz edenin suçu. Ama kendi kendini illa o kıvama getirmek için uğraşanlar gerçekten ne yapılsa hskedio gibi
Adam olan elin karısına kızına yan gözle bakmaz. Edepli olan da g*tünü başını açmaz.
Not: G*tünü başını açıp edepli olduğunu iddia eden kızlar buyurun. Saldırıp eksileyebilirsiniz.
Bu soru şuna benzedi. Bankanın kasasını açık bırakıp güvenlik önlemlerini almayıp bankayı soydurup kim suçlu demek gibi birşey bence. Tabiki hırsız suçlu ama banka kasası da açık bırakılmaz dimi?
Oylayan ℅32 bin ne derece pislik ve tecavüz yanlisi insan olduğunu gördüm.
resmen inanın özgürlüğüne tecavüz bu ne istiyorsa giyer
şimdi turabi striptiz yaparken ona birinin taciz ettiğini düşün. hangisi suçlu sence? sdfgdfgfd
www.jeyyu.com/.../...striptiz-sov-izle-300x250.jpg
Turabiyi karıştırma şimdi :D
Ayrıca bu direk dans bilmiyorsan araştır her direkte dönen striptiz olmuyo D:
e aynı şey yani :D
turabi'ye slip çok yakışmış, gay klüp dfgdfgdfgdfg
Şampiyon kim sen ona bak onaaa :))
aynen yav survivor'ın akp'si. kimse sevmiyor ama hep kazanıyor dfgdfg
Profilime baksana sne bir :D
niye 2. defa bakayım dgdfsfs
Yani turabiyi seven çok insan var :D
bu ülke akparti yi turabiyi de hak ediyor, güzelim ülkem <<33
taciz edenin ama acık giyinmesi normal degil taciz edinmek istemeyen bu hatalara düşmez zaten
Mini etek topuklu ayakkabı gibidir giyildiğinde nasıl hareket edilmesini bilmek gerekiyor
taciz eden suçludur tabi ama kız da sebep veriyor karşıya bu da doğru değil bence tacizi savunmuyorum asla yani
Kız mini etek giydi diye taciz mi edilmesi gerekiyo kızın hiçbir suçu yok.. Bazı kapalilarin ruhu mini etek giyenlerden daha o*
Taciz eden suçlu
Ama yüzde olarak hesaplarsak %90 taciz eden %10 kadın
Kusura bakmasınlar biz de erkeğiz ama mini etekli kadını taciz etmiyoruz
Her türlü taciz eden suçlu
Tabiki taciz edenin sucu ama kizida msum gisteremeyiz kendini teshir urunu gibi gosterenler var bunca olaylardan sonra bile kiyafet ozgurlugu var ama edept denilen biseyde var
Taciz edenin de suçu vardır ama giyenin de suçu olur az da olsa
Biraz Freud falan okuyun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar