Bunlarin babasi annesi kocasi nerde? Hic mi utanmiyorlar giyerken? Herseyleri ortada. Siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
evet sahilde zaten bütün erkekler dizilmiş mayolu bikinili kızlar gelse de kalçasına memesine baksak diye bekliyorlar, kadınlar elbise ile mi denize girsin ya da hiç girmesin mi güneşin verdiği vitaminleri enerjiyi vücutlarına almasınlar mı allah güneşi denizi yoksa erkekler girsin enerjisini alsın diye mi yarattı, herkesin havuzlu yazlığı yok eşini alıp oraya götürsün kimse görmesin ama eşi güneşlensin haşema ile denize girmek çıplak girenden bile daha seksi görüntü yapar bunu unutmayın, adamın içinde hayal kurmak geçerse ister pantolon etek gömlek hatta çarşaf üzerinden bile fantezi yapabiliyor, bunun özgürlük ile alakası yok eşitlik durumu bu benim yapabildiğim her şeyi karşı cinsiyette olanlarda yapabilmeli dinde ayrımcılık olmaz din erkekler için olan bir kavram değil, nefsine hakim olamayan kişi her yerde aynıdır, ben sahile gittiğim zaman neredeyse kimseyi incelemem dikkat çekecek bir durumu yok çünkü orada herkes aynı şekilde neyse bu mantıkta olduktan sonra ne söylersem söyleyeyim kendinizi haklı çıkartacak bir şey bulursunuz son olarak göze perde çekemezsin o istediğini istediği şekilde hayal eder kimse denize girdiği için namussuzluk yapmıyor bu şekilde düşünerek fesatlık yapıyor günaha giriyorsunuz o kişilerin haklarını nasıl ödeyeceksiniz bakalım öbür tarafta
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHerkesin yaptığı giydiği kendine.. milletin ne yaptığı sizi hiç ilgilendirmez. Her başı kapalı cennetlik müslüman olamacagi gibi her açık insanra cehennemlik olmaz. iman sorgusu yapma giyinise göre. Bütün herkesi genelleyecek kadarda yobaz ve sığ düşüncen var , kendine aklın yok millete laf ediyorsun.
355 Yorumla- +1 yıl
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
- +1 yıl
ersnbslrr senin kadar zihniyet yoksunu cahil insanlar gerçekten sinirlerimi bozuyor.
Erkeklerin tesettürüde göz kapaklarıdır~hz ali siz düşünüyorsunuz ki kız açık giyip taciz edilince günahı ona geçecek. Yok öyle birşey. Sizde en ağır şekilde cezalandırılıcaksınız hem bu hem öteki dünyada :]
Aile & Toplum konusunda 492 cevap paylaştı. Sen kimsin de insanlari elestiriyorsun? Madem bu kadar inancli müslümansin baskasinin hakkinda konusmak elestirmek dislamanin da Kul Hakkina girdigini bilmen lazim... Her acik cehennemlik günahkar mi? Sen İstanbul Gülhane Parkina gitsene bir orada Türbanli kardesler neler yapiyorlar... Bir onlari git gör izlee sonra milleti kiyafetleriyle elestir..
Haa ben Denize gitmiyorum... Fakat milletin giyimi kusami yasantisi beni sizi kimseyi alakadar etmez... Her kapali nasil masum degil cenettlik degilse, her acikta öyle günahkar cehennemlik degil... insanlar güzel hayirli bir sevap islemislerdir... Allah katinda günahlari o hayirli sevapla silinebilir... Insanlardan hesap soracak varsa oda sadece Allahtir..
Ona bakarsak artik Türk gelenek göreneklerine göre giyinen örtünen yok, hepsi de süslüman Rahibe türbani yapan kisiler... imama karisi olupta kocasini aldatanlar var... Onun icin hic insanlari giyimi kusami ile yargilamaya kalkmayin... Oturun kendi günahlariniza kafa yorun.. Ona bakarsak seninde şu an internette gezinmemen lazim.. Gidip ibadet yapman lazim... Anladin mi sekerim.82 Yorumla
bu iğrenç durumun adına özgürlük diyenler, kimse karışamaz özeli diyenler var, işte saçma sapan, masum gibi görünen cümlelerle savunanlar var ya işte onlara yazık diyorum.
ulan bu nasıl bir karakterdir, hiç mi nefis yok.
hadi onu da geçtim özelse git özel yerde yap ya da yaptır, neden topluma açık yerlerde özelini sergiliyorsun. bunun adı özgürlük de olamaz. çünkü özgürlük başka. ki bu durumun, benden çok seni rahatsız etmesi gerekir, sen bu karını teşhirciliğe itiyorsun.. apaçık yanacaksin deniliyor ayette bir koca eşini nasıl kötülüğe iter anlamiyorum...
Aslında karısının göğüslerini kalçalarını millete seyri alem yaptırmak isteyen erkektir. bazılarına normal gelmesini anlamak pekte zor değil. karısını vitrin niyetine alanlar sırf ben çağdaşım işte görüyorsunuz her yerimden modernlik akıyor diye namusunu ortaya koyanlar... Diyecek laf yok. yazık...1811 Yorumla- +1 yıl
Bırakın ya bikinili kız gorunce de dibiniz düşer. Asıl mesele erkeklerin bakış açısı siz erkekler yüzünden özgürlüğümüz hayat boyu kısıtlı kalacak. Erkekler nefislerşne hakim olmayı becerebilse kadın bikini giymiş normal elbise giymiş farketmez anladınız mı burada boyle konuşmayla olmuyor
- +1 yıl
Kara Carsafli kadina bile süzüm süzüm süzen erkekler var.. Birakin artik kadinlarin üzerinden prim yapmayi!!! Hayvan tecavüzünde 2. ülkeyiz!!! Hayvanlarda mi Bikini giyiyor? Kisa etek acik dolaniyor!!! Onun icin mi onca hayvan tecavüze ugruyor!!! Karsli 10 yasinda ki erkek cocugu bikini giydigi icin mi tecavüze ugrayip öldürüldü!!! Ya İzmir deki 1,5 aylik bebek 3 kisi tarafindan birisi 47 yasinda olan bir herif tararindan bikini giydi diye mi tecavüze ugradi!! Ya Afyon Karahisarda ki 3 yasinda ki Erkek bebek acik oldgu bikini giydigi icin mi tecavüze ugradi!!! Senin zekaniza tüküreyim!!! Kadinin üzerinden prim yapan terbiyesizler!!! Erkeklerin pisliklerini ancak böyle savunursunuz!!! Rabbim hepinizi islah etsin... Cocuk kadin hayvan tecavüzlerine ses cikarmayan insanlar baskalarinin kiyafetiyla kafayi bozuyorlar!!! Kusura bakmayin hic samimi degilsiniz!!! islam kadinin kiyafetinden ibaret degil!!!
- +1 yıl
Pardon izmirde ki 15 aylik bebek olacakti onu düzelteyim ve kadinlarin üzerinden prim yapan yine ezik kadinlar ne aci!!! Birakin insanlarin kiyafetlerini oturun kendi günahlarinizi düsünün.! Benim tanidigim imam karisi var.. internetten buldugu erkeklerle kocasini boynuzluyr... Tabi Özgürlük degil mi... ;) Boynuzlar cünkü Rahibe türbani yapiyor...
- +1 yıl
Gerçekten bunun savunulur bir yanı yok, başı açık olsun kapalı olsun orasında değilim.
Bildiğin iç çamaşırı ile uluorta geziyorlar ve yanlarında eşleri var, tabiki karışamazsın, kendi eşi ama nasıl kıskanıyor anlamıyorum.
Plajda bakılmaz falan diyorsunuz ama yanlış düşünüyorlar.
Yanlış anlaşılmasın, kınamıyorum ama anlayamıyorum
Bunun cevabı kadında güneşlenecek, sen de bakma, orada kimse bakmaz ile verilecek bir şey değil
- +1 yıl
@Erdbeere Sapıklar, sapkınlar ile normal insanları ayırmak lazım. O bahsettikleriniz sapık. Sağlıklı bir erkek veya kadının karşı cinsten etkilenmesi, ilgi duyması onun fıtratı gereğidir.
Bizi biz yapan, hayvandan ayıran irademizdir. Bakınız arkadaşlık uygulamalarına, gençlerin arasında dönen muhabbetlere! Toplum olarak ahlaki bir çöküntü içindeyiz, insanlar evlatlarını güvenip verdikleri yurtlar, kurslar bile ne haldeler?
İradeli olmalıyız, kadın erkek haddimizi bilmeliyiz
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
75
Cevap
83Cevap
Ömrün boyunca üzerinde hep bir baskıyla büyüdüğün için ve diğer kızların senin içten içe arzuladığın şeyleri özgürce yapabildikleri için onlara bu kadar öfkeleniyor ve çıldırıyorsun. Onlar bikinileriyle bütün gözleri üzerlerine çekerken sen yanlarında sönük kalıyorsun. Bir de sen kendini sırf bikini giymediğin için namuslu sanıp, asıl erkeklerin senin peşinden koşmaları gerektiğini düşünürken, onların bikinili kızların peşinden koşmaları seni delirtiyor. Sen aslında o kaşar gibi yansıtmaya çalıştığın kızlardan daha adi bir peynir türüsün. Alın size kadın bilinçaltı hakkında bilgiler.
104 Yorumla
Soran+1 yılHıı namussuzluguni felsefenle ört bakalim
- +1 yıl
Waaoooww işte bu :)
- +1 yıl
Namussuzluk denize bikiniyle girmek değildir. Namussuzluk gizli gizli her türlü b*ku yiyip, ortalarda "ben namusluyum" diye dolaşmaktır. Hatta namussuzluk sadece bedenen yapılan şeylerle sınırlı da değildir. Mesela senin burada gelipte onun bunun kızına o*ospu damgasını yapıştırmaya çalışıyor olman da namussuzluktur. Senin amacın diğer kızları kötüleyerek kendi değerini arttırmak (alın size bir kadın bilinçaltı bilgisi daha)
Ayrıca iftira da atma. Allah bilir senden daha namusluyumdur.
Hem müslümanlıkta bu tarz kötü sözler sarfetmen de doğru değil. - +1 yıl
Mükemmel özet
Çocuklarını şöyle yetiştiren anne babalara sinir oluyorum benim annem başörtülü kapalı dinine bağlı bir kadın ve bugüne kadar birkez bile giyimime karışmadı şu an 21 yaşındayım ergenlik dönemimden bugüne annem sürekli yanıma gelip konuşur derdi ki "büyüyorsun kendi ayakların üzerinde durabilirsin herşey senin tercihin hayat senin hayatın ben veya baban ikimizde sana karışamayız ve eğer birgün evleniceksen eşinde sana karışmamalı giyimine davranışlarına vs çünkü sen kendin ne yapacağını biliyorsun istediğin gibi davran kim ne düşünür aldırış etme" diyerek büyüttü beni siz neden bu kadar sığ görüşlüsünüz denizde napalım başötüsüyle mi girelim veya çarşafla? üzgünüm lütfen artık şu yobaz zihniyetinizden kurtulun kimin ne yaptığı ne giydiği sizi ilgilendirmez herkesin günahı kendine iyi günler
60 Yorumla
+1 yılhayir hic utanmiyoruz mübarek, millet anasi babasi kocasiyla geliyor havuza zaten.
tabii yasadigin ülkeye ahlak kültür seviyesine göre degisir durum.
senin gibi kadinlarin yetistirdigi abazanlarin cogunlukta oldugu bir ülkede denize havuza gitmek de sikinti olabiliyor.
millet yüzmek icin gider sizin gibilerin yetistirdigi abazanlar meme g*t bacak seyretmeye gider.198 Yorumla- +1 yıl
Eig.. Adeta bizi bize anlttın.. Türkiye senden nefret ediyor :))
- +1 yıl
Bize bizi anlattın :)) bu ne ya tekerleme gibi.. Doğrusu bu..
- +1 yıl
tanisalar severler diyesim geldi ahaggsfj.
hakkimi yiyorlar @Bir_Acayip_Adam - +1 yıl
Bu zihniyet tanımasın seni bir zahmet..
- +1 yıl
İşte bu haklısın yaşının getirdiği tecrube olsa gerek teyze bu yüzden kendi kafalarıda bmyle işliyo kaçıcam zaten trden
- +1 yıl
senin gibiler havuza denize gelmese sorun kalmayacak da iste gel de anlat.
- +1 yıl
Okadar rahatsızsan kardeş karışık olmayan islamı oteller var plajı ayrı havuzu ayrı oraya neden gitmiyorsunuz ozmn istediniz kadar bikini giyin kadınlar arasında zaten kimse bakmaz hadi bakalım rahatsız olan her türlü çare bulur ve baktırmaz kendine burda rahatsız oluyorum diyoruz başka yerde mememin yalanmasindan hoşlanırım diyonuz bu sitede bırakın yalani
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar istediğini giyer. Sanane? Ahirette görüşecekmiş? Hayırdır onların günahlarını sana mı yazacaklar? Sırat köprüsünden sen mi geçireceksin onları? Senin ahiretin seni ilgilendirir, onunki onu? Neyin hesabını soracaksın sen onlara ahirette? Birşey mi çaldılar senden, hakkını mı yediler? Bunun hesabını verecek olan onlar sen değilsin? O yüzden kimseye o sarfettiğin cümleleri kullanmaya hakkın yok.
91 Yorumla herkesin giydiği günahı herşeyi kendine mesela siz bikini giymeye uzaksınızdır aileniz öyle yetiştirmiştir kimi giyer ailesi rahat bırakmıştır bunlar farklı şeyler kişiye göre değişir bu zamanda insanlar hiç garipsemiyor ve utanmıyor tatil yerlerinde gayet normal
30 Yorumla
+1 yılKadınların üstünden gündem yapmayın yeter. Neden herkes kadınların ne giydiğini ne içtiğini sorguluyor bu kadar. Erkekler ne giyiyor peki? Üstleri çıplak altta mayo bazıları slip tercih ediyor. Hadi bunu tartışın biraz da. Ama erkektir ayıp olmaz değil mi. Bir bayan olarak hemcinsine saygın yok senin. Saygı da göremeyeceksin.
69 Yorumla- +1 yıl
@ersnbslrr neyin haksızlığı bu pardon mayo giymek kadar doğal bir şey yoktur heralde. Size din öyle emrediyor öyle mi. Peki din olmasa da sen bunu savunur muydun. Yahu denize neyle girebilirim mont kazak pantolon? Mayo uygun sanırım zaten bu yüzden icat edilmiş. Renk model de sizlere kalmış. Sanaldan klavye babalığı yapacağınıza gidin sahilde insanlara bikini giymenin yasak olduğunu saygısız ve terbiyesiz olduklarını söyleyin buyrun. Hadi protesto edin bunu. ben kendime bakıyorum efenim gayet de iyi bakıyorum :) asıl sizi bana değil kendinize bakmayı öneriyorum.
- +1 yıl
Onlar denize kotpantalon gömlekle giriyo
- +1 yıl
@sezginkara sanırım verecek cevabı yok zaten. Cidden böyle her şeyde namus kitap diyen.. işlerine geleni yapıp işlerine gelmediklerinde affetsin diyen sözde müslüman olan gerici faşist yaklaşımlı insanlara tahammül edemiyorum. Saygı göstermeyip saygı bekliyorlar.
- +1 yıl
aynen öyleya sanırsan kendileri kusursuzlar herşeyi bildiklerini sanırlar bidediyolar burası türkiye batılılaşmayın siniroluyorum böyle insanlardan kaçmak için terk etcem zaten ülkeyi
- +1 yıl
@sezginkara nereye gitmeyi düşünüyorsun :)
- +1 yıl
hollanda
amerika
ikisinden birini tercih etcem :)
sendemi gitmeyi planlıyorsun :D - +1 yıl
@sezginkara ameriika! :)
- +1 yıl
ençok istediğim yer özellikle batısı california felan :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılZerre kadar allah inanci varsa icinizde zerre kadar ahiret imani varsa icinizde bari bu mubarek ayda oranizi buranizi acip milleti guha sokmayin. Şimdi sorsam benden daha iyi müslüman oldugunu savunursun rabbim bu mubarek ayda insanlari senin yolundan ali yokayan bu kadinlarin azaplarini dahada şiddetlendir rabbim biz inandik iman ettik bunlar gibi dillerinde inandik deyipte bizleri aldatan insanlari zel helak eyle rabbim iki cihanda da sikintilarini eksik etme mahserde herkesin hesap verecegi gunde rabbim ben bu kulundan sikayetciyim genclerimize kotu ornek oldu onlari acilmaya tesvik etti cehennemde azablarini arttir rabbim.
10 Yorumla
+1 yılMayo giysinler utaniyorlarsa :D
Bes vakt namaz kilarim butun ibadetlerimi de gerceklestirirm ama kusura bakma giyip giymememe laf edemezsin bu hak sana dusmez yargiliyor olman da Allahin gücüne gider.. Bana cevap verme istemiyorum nefret ederim senin gibilerden !28 Yorumla- +1 yıl
Sen girdiginde bakiyorsun onlara göz zinasi olmuyor mu? At gözlügü kullan o halde ne bakiyorsun?
Ben 2 yildir gitmiyorum cok konusma @patron85 - +1 yıl
Öyle bişey mi dedi @patron85 ?
- +1 yıl
@ersnbslrr Kaşar dediklerine ağzın açık salyalarını ama bakıyorsun
giyen giymeyen beni alakadar etmez de bikiniyi gözlerde "en normal deniz kıyafeti" olarak gösterip geri kalana ıyy yobaz felan denmesi bana komik geliyor. yani kime göre neye göre normal? kim belirlemiş bu standardı. biri don sütyen girmiş denize bikini akımı çıkmış. sonra da delinin attığı taşı 1000 akıllı çıkaramamış. yani normalde giymediğin bir şeyi deniz kenarına inince normal olduğunu düşünmek komik geliyor bana. sanki başka bir boyuta geçiyorlar.
10 Yorumla
+1 yılYa siz hâlâ milletin neresinde açıkta kalmış ona takacaginiza gidin daha büyük meseleleri sorgulayin. Neyle girelim denize? 😂Yaz sıcağında normal bir şeymis gibi kat kat uzun kıyafetleri giyen sizler, açık giyiniyo diye milleti eleştiren sizler? Örnek alın da siz de giyin. Evet özgürlük! Vücudun gorunmus gorunmemis ne ifade eder sende ar namus olmadığı sürece? Üstü minare altı kerane olanda var kara çarşaf giyip edepsizlik yapanda. Geçin bunları geçiiin.
44 Yorumla- +1 yıl
Ne normali ya saçma sapan sıcakta erkekler giysin kısa kollu gömlek kadınlar terden pişmiş kokusmus halde gezsin yok öyle dünya biraz açık görüşlü olun gözünüzun önündeki perde kalksın artık! !
- +1 yıl
@patron85 ağzını topla GERIZEKALI diyerek aslında kendi "GERIZEKALILIGINI" göstermişsin. Ben Musluman bile değilim bilip bilmeden konuşma. Kimseye laf söylemiyorum siz de bana soyleyemezsiniz BANA GÖRE bir yerleri kapatarak değil ar namus sahibi olunarak insan iffetine sahip çıkar. Geri kafalı insan olmaya gerek yok. Benim görüşüm saygı duy
Şalarla mı suya girsinler? Bunda utanılacak ne var? Yobazlık başa bela. Bu sorudan utandığın için mi gizli kullanıcısın yoksa, yobaz olmak utanılacak bir şey mi?
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen ve senın gibiler hiç denize havuza gitti mi ya da sahil kasabasında yaşadı mı hiç merak ediyorum oturduğunuz yerden mılletın gıydıgını laf edıyonuz sanane be senin için fesat bir kere çarşaflara bulansan hiç bir şey paklamaz seni
91 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsenin haşeman üzerine yapışırken hatların ortadayken utanıyonmu sen
+1 yılNeden utansın ki şehrin göbeğinde giyinmiyor ki sadece plajda orda herkes giyiniyor kimse onun orasına bakmıo emin orda onu görmüyorsun bile be uzun süre beach clubda çalıştım üstsüz güneşlenen kızlar oluyordu emin ol görmüyorsun bile hatta bazı turistlere krem sürüyordum yerli yabancı göğüsler ortada görüyorum hani el ayak gibi bişi gibi geliyordu bana oralar hep böle herkes öyle olduğu için sıradan bişi gibi
11 Yorumla- +1 yıl
onu boşverde bence onların amacı teşhir değil amaç denize girmek güneşin faydalı ışınlarından faydalanmak sadece cinsel amaçlı değil ks de nasılım diye orasını burasını paylaşanlara ne dicen
Kot pantolon ve t-shirt ile girmeliler denize evet.
220 YorumlaAile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. sonuçta çarşıda öyle gezmiyorlar.. herksin giydiği bir ortamda giyiyorlar
123 YorumlaKusura bakmayında çarşaflı olup ne haltlar yiyen kızlar da var abartılı olmadığı sürece bırakın isteyen istediği gibi giyinsin. Bizim ülke insanı öküz oldukça kafasını öne eğip yürüyen kıza bile yelteniliyor namus kıyafet bacak arasında değildir kafadadır örümcek kafalılar
52 YorumlaHaklisin kardesimde sorgulamak kimseye dusmez. ustelik burada evet kot pantolon tisortlemi girsinler bilmem ne diyenler veya kimsenin giyimini sorgulamak kimseye dusmez diyenler , kapali bir bayan denize acik girse veya azcik binyeri gozukse birakin kiyafeti bir bakisi yanlis olsa sevgilisi olsa ya hayatindaki her anin sorguluyorsunuz , elstrip kotu bakiyosunuz simdi bikinili kizlar elestrilincemi boyle" iman sorgusu yapmayinlar" havada ucusuyor anlayamiyorum?
010 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama biz bir erkekle istemeden gozgoze gelsek aaa suna bak guya kapali veya boymumuz acilsa hemen bide bize solerlee kendilerine dikkat etmiyo oluruz ama onlar vucutlaeini sergileyip gelip muslumaniz diyince Ozgurluk bu , kimse kimseye karisama imanimin bekcisimisin derler. sen namussuzsuz desek imansizsin desek dunyalari yikarlar.. Yazik gercekten ya kendinize karisilmasindan bukadar rahatsizsaniz ne baskalarina ne de kapali birilerine karismayin sizin dediginiz gibi herkesin İmanida Namusuda kendine ha eger karisiyosaniz bizahmet alinip. tepki gostermeyin size imansiz namussuz karisini pazarlar gibi giydirmis diyince
- +1 yıl
ya bunlar hıkaye ya ozgurluk adı altında her boku yıyolar yıyısıyolar sevısıyolar bu mudur muslumanlık gecsınler bu ıslerı ya bı de en nefret ettıgım sey ne bılıyo musun acıklara bısı soledıgın zaman topu hemen kapalılara atmaları mesela kapalılar acıklardan daha namussuz falan dıyolar ben delı oluyorum o zaman kendı namussuzluklarını kapalılar uzerınden ortbas etmeye calısıyolar bu kadar serefsızce davranıs olmaz ya
Kim demiş Avrupa insanı medeni?
Ne edep var ne hayâ çırılçıplak bedeni!
Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
Desenize hayvanlar bizden daha medeni!
♥ Mehmet Akif Ersoy ♥
aynı şairin yazdığı istiklal marşını gururla okuyup bu şiirine karşı söven ahmağa işte gerçek yobaz ve yozlaşmış denir10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız olarak böyle yobaz ve iğrenç düşünmekten sen utanmıyor musun bikini giymek kadar doğal bir şey yok
123 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen sizin gibi şeytanlar da cennete gidecekti zaten
- +1 yıl
İşte cehenneme kimin gideceğibe bile karar veriyo bunlar sanki kusursuzlar herşeyi bildikkerini doğru olanı yapıyoruz sanıyorlar
- Aile & Toplum konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılNeden utansınlar onda olan diğer tüm kadınlarda da var. Erkek görmek isterse her türlü görür zaten hayal dünyaları çok geniştir erkekleri. Ayak topuklarınızı görsünler tüm vücudunuzu hayal ederler ve insanlar en çok göremedikleri şeyleri merak ederler.
20 Yorumla
+1 yılarkadaşım işinize mi gelmiyor ÖZGÜRLÜK VAR
isteyen istediğini giyer giymez
TÜRBAN özgürlük ama açmak yasak
oruç özgürlük ama tutmamak dayak nedeni
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
SIKTINIZ ARTIK80 Yorumla
+1 yılNeden insanları eleştiriyorsun. Eleştirmek için önce mükemmel olmak gerekmez mi?
Herkesin günahı kendine ve hesaplarınıda kendileri verecek. Onların utanıp utamaması bizi neden ilgilendirsin ki. Herkes kendi seçimini yapaar ve o seçimin sonuçları ile yaşarlar.20 Yorumla
+1 yılUlan cogu erkegin yorumuna baktim terbiyesizler utanmazlar diyo. diyo ama onunden gecen kot pabtolonlu kiza bile bakiyo * yazik.
120 Yorumla
+1 yılAfedersin de bundan sanane?
İsteyen istediğini giyer.100 Yorumla
+1 yılNeden utansınlar? Erkekler baktıkları için utanmaları lazım, kadınlar utanılacak hiçbir şey yapmadılar. Erkekler gözlerini bağlayamadıkları için kadını kapadılar. Bikiniyi isteyen giysin, isteyen haşema giysin. Beni sorguluyorsun bikini giyerken utanmıyor musun diyerek, sen haşemayla denize girerken hadi onu da geçtim bu soruyu buraya yazarken utanmıyor musun?
32 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz konuşurken kafamızla düşünüp, konuştuğumuz kadının gözlerine bakıyoruz, sizin gibi bacak aramızla düşünüp göğüslerine bakmıyoruz. Cinselliğini doyuramayıp 10 un üzerinde kadınla evlenen ve 4 kadin alabilirsiniz diyen Muhammedin müritlerinden ancak böyle fikirler çıkar.
43 Yorumla- +1 yıl
bikini konusunda sana hak veriyorum ama insanların inançlarına laf atııyosun hz. muhammed bir peygamberde çok evlilik yapmasının sebepleri vardı islamı yaymak gibi sırf dünya zevki için olsaydı 25 yaşına kadar bekleyip kendinden 15yaş biriyle evlenmezdi herkes istediğine giyer doğru ama kimsenin dinine laf atma
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. dayı cevaplamış :)
https://www.youtube.com/watch?v=zhmI3r44D9Q70 Yorumla
+1 yılKiz rahatsiz oluyo bidaha denize bikiniyle girmeyin
71 Yorumla
Soran+1 yılDalga gecme
+1 yılmilletin babası annesi yanlarında deniz keyfi yapıyo herkes senin gibi pc başında yobazlık mı yapıyo sanıyosun :) sen giy çarşafını medresene git hadi : )
52 Yorumla- +1 yıl
ne örtüsü nan yürü git hadi bebe çarşaf sadece senin gibi çakma müslümanların örtüsüdür mübarek aylarda küfür edilemeyeceğini dahi bilmeyen boş adamların :)
- +1 yıl
hı hı hepiniz akıllısınız anasını satayım ben gerizekalıyım :D Allah akıl fikir versin size. d
+1 yılİstersem çıplak girerim sanane
Yasa mı var kime ne?90 Yorumla
+1 yılSaçma sapan salak saçma sorular sorma be bağnaz zihniyetinden vazgeç
60 YorumlaAile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı. size ne a. q size girip çıkan ney, sana zorla götünü aç diyen yok, ne zaman sizden başkasının yaşam tarzına saygı duymayı öğreneceksiniz.
30 YorumlaKimden cekinicem. Yigidin mali meydandadir😝
Bu arada kimseyi bikini giyiyo diye yargilamak hic mi utanmiyor demek sana kalmadi. Hosuna gitmiyo olabilir ama saygi gostermek zorundasin.24 Yorumla- +1 yıl
sen giyer misin :D
- +1 yıl
mayo vb şeyler de varya nerede il olarak
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende giy kıskanma koca popon o bikiniye sığmaz belkide ondan giymiyorsun sende haklısın dostum :D
83 Yorumla
Soran+1 yılYoooo zayifim
Cevap sahibi+1 yılgiyen giysin ya rahatsız olma o düşünsün :D
Giremediğin içinmi bu soruyu sordun senana bunlarda kapanmayı marifet sanıyo
80 Yorumla
+1 yılSanane milletin namus ölçüsünü senmi koycaksın kezban. Allah bilir senin şehrinde deniz bile yoktur.
70 YorumlaSize ne?
Sen hiç utanmıyor musun insanların yaşam tarzına müdahale etmeye?70 Yorumla
+1 yılCanim herkesin gorusu farklı. Senin ayipladigin sey onlar icin cok normal. Açıkçası sudyen kilotla disari cikmak gibi. Ama yaz olunca nedense cok normal oluyor oyle giyinmek.
00 Yorumla
+1 yılAynen. Ben utanıyorum. Anca kadınlara ait havuzlar olur öyle bir yerde giyersin ama denizde bikini giymem. Başkasının vücuduma inceleyerek şekilde bakmasına rahatsız olurum.
02 Yorumla- +1 yıl
hiç denize girmez misin
- +1 yıl
Giriyorum. Ama yarım kollu mayo giyiyorum. Diz altı ve kısa kollu şeklinde olanlar çıktı.
Yani. Ahlaksizliga bak sunlardaki. Halbuki denize yorganla girilir.
62 Yorumla- +1 yıl
Hayııır kara çarşafla giriyo onlar
+1 yılşu sığ zihniyetli yobazlari siteden atalim lütfen 😑
80 YorumlaNe alakası var rahat ediyorlar işte insanımızda bakmasın ya da baksın nolcak baktığı ile kalır akşamda hayal eder budur yani :D
30 Yorumla
+1 yılNeden utanalım? Utanılacak bir şey yok ki burada isteyen istediğini giyer öyle girer denize kimse de bunu yargılayamaz
15 Yorumla- +1 yıl
tamam sakin ol :)
- +1 yıl
:) :D
- +1 yıl
Nerde giriyosun denize :)
- +1 yıl
Bu sene antalya da yerini tam bilmiyorum :)
- +1 yıl
Hmm tam isinamadi havalar bu yil ama :)
+1 yılBen giymiyorum giyilmesini de dogru bulmuyorum. Ama isteyen de giyer beni ilgilendirmez
60 Yorumla
+1 yılsen ortaçağ beyni ile uzay çağında yaşarken hiç utanıyor musun?
80 Yorumlaneden utansın esımde yanımda gıyebılır cagdas modern ınsanlarız sonucta
90 Yorumlavalla bende utandığım için kısa şortla ve kısa atletle giriyorum vee büyük konuşuyırum 27 yaşındayım su yaşıma kadar giymedim ve aslada giymem net.. !
23 Yorumla- +1 yıl
Helal sana evli misin
- +1 yıl
Ahah belki kocan giydirmiyodur dicektim :)
utanılacak bir şey yok bence biz nasıl kara çarşafla denize girenlere karışmıyorsak onlarda bikini ile girenlere karışmasın
60 Yorumla
+1 yılhayir utanmiyoruz. bizi objelestirenler utansin.
102 Yorumla
Soran+1 yılKimse objelestirmiyo
- +1 yıl
kimse objelestirmiyor mu hahahhahahahahah :D guldurdugun icin sagol
Aile & Toplum konusunda 6,3b cevap paylaştı. Ne alaka ya herkes öyle denizde göze batmaz.. Biraz aşın şunları
30 Yorumla
+1 yılUtanılacak bir şey olmadığını anladığın zaman gel tekrar konuşalım
40 Yorumlasana ne diye düşünüyorum , kendine güvenmiş giymiş gerisi seni beni alakadar etmez
50 YorumlaHaklısın ama haya perdesi birkere yırtılmaya görsün. Normal geliyor ne varki.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Utanmiyan utanmasin sen kendinle ilgilenmelisin bence...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir zamanlar sizin başörtünüze karışanlara siz şimdi niye bunu yapıyorsunuz? Yakışıyormu? Özgürlük sizin içinmi sadece? Yapmayın. Kim neye inanıyor bilmeden ne konuşuyorsun? Yapmayın...😪
10 Yorumla Valla kimin ne giydi beni ilgilendirmez proplem yok nasılki ben kızların bikini giydine karışmıyosam kimsede benim bakışlarıma karışamaz bakarımda ederimde gözüme körebe oynar gibi tülbent bağlicak deilim
20 YorumlaKeşke sen de giyseydin de; burada bu konuyu açıp böyle konuşmasaydın 😔
20 Yorumlaİnsanların ne yaptığı neden bizi bu kadar ilgilendiriyor?
20 Yorumla
+1 yılyani edepli bir bikini ise neden utanayım ki kardesim :)
40 Yorumlaişte senin gibi ziyniyeti bozuk bilinçaaltı pislik dolu insan oldukça napsınlar sizin gibilerden utanıyolar.
40 Yorumla- Devamını Gör (98)
Devamını Gör(143)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem