iç çamaşırının üstüne t-shirt giymişse iç çamaşırının görünmesinden rahatsız olunabilir. İç çamaşırının üstüne bir şey giymemiş olsaydı zaten rahatsız olmazdı yani t-shirt giydiyse altındaki yerlerin gözükmesini istemiyor olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte o zaman görünmesini istemiyoken iş plaja gelince herkesin her yeri görünüyo benimki de görünse nolur deyip nerdeyse çıplak bir hale gelmek saçma değil mi. Madem normalde bir tarafları görünsün istemiyorum o zaman plajda da mayo, haşema gibi şeyleri tercih etmesi daha mantıklı değil mi yani öyle de yüzebilir öyle de
- +1 yıl
Burda olay göğüslerinin görünmesinden rahatsız olmak değil. Hangi ortamda göründüğünden rahatsız olmak. Plajda herkes bikinili olduğundan giyen kişi rahatsız olmaz herkes bikinili olmasa bile rahatsız olmayabilir , doğaldır. Günlük hayatta eğer göğüslerini kapatacak bir şey giydiyse açılmasından rahatsız olur. Açılmasını istese kapatmazdı çünkü. Plajda da açılmasından rahatsız olmuyor ki kapatmıyor. Şöyle düşün dekolte giyen biri dekoltesini kapatmaya çalışmaz. Kapatırsa zaten dekolte girmesinin bir anlamı olmaz. Dekolte olmayan bir şey giydiğinde frikik verirse kapatır. Rahatsız edici bir görüntü oluyor çünkü
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet buna bende anlam veremiyorum. Kızım ama bikini giymedim kapalı bir şekilde giyerdim mayo falan daha üsturupli şekilde.
16 Yorumla
Soran+1 yılİşte ya yine denize girilir normal bişey de Neden normal bir şekilde girmek varken çıplak girip herşeyini gösterirsin dimi yani😄
- +1 yıl
O ar damarı çatlayanların yapacağı iş 😏
Soran+1 yılAma sayıları çok fazla işte 😄
- +1 yıl
Zaten cehennemin %90 ı kadinlardan olusacak sasirmamak lazim 😏
- +1 yıl
Teşekkürler :)
Soran+1 yılRica ederim😄
+1 yılÇok güzel soru. Çıplaklığı seviyorlar yapacak bir şey yok. Göstermeyi huy edinmişler. Sorsan modernlik derler cahiliye döneminden kalmalar.
13 Yorumla
Soran+1 yılModernleşme ayağına ilkelleşiyoruz resmen😄
- +1 yıl
Aynen. Umarım düzeliriz.
Soran+1 yılİnşallahta bu kafayla gidilirse zor
+1 yılKadınları bu kadar yargılayacağımıza biraz da şu erkek egemen vahşi sistemi sorgulayalaım kadınlara gelene dek neler var neler
19 Yorumla
Soran+1 yılErkek egemen topluma bende karşıyım merak etme ama kadında çıplaklıkta saçma
- +1 yıl
Çıplaklık karşısın peki eyvallah da bu kadını sömüren çıplaklığını kullananan sisteme iki laf da ona etsene sana inanalım
Soran+1 yılKadının seks objesi olarak görülmesinden her zaman nefret ettim. Erkekler kadınları sadece bir seks objesi olarak gördüğü sürece kadınlarda kendini göstermek için soyunduğu sürece bu dünya ilkelleşmeye devam eder
- +1 yıl
Katılıyorum kardeşim hemfikiriz
Soran+1 yılİnsanlar çıplakken çağ ilerledikçe giyinmeye başlamış şimdi herkes yeniden soyunuyo ve buna çağdaşlık diyorlar peki o zaman bunun geçmişteki ilkellikten ne farkı var
- +1 yıl
Katılıyorum kardeşim kesinlikle üstelikde bir sömürü ie gerçekleşiyor bugün kadın demek vajiannna olduysa neden bu sistem alçaklık
Soran+1 yılSistem kadınları soymaya odaklandı resmen. Kadınlarımızda kadın hakları diye koşturup duruyorlar ama sisteme uyup kendilerini soyarak asıl kendileri haksızlığın başrolü oluyolar
- +1 yıl
kesinlikle feminizm bile kapitalizm oyunudur haklısın
Soran+1 yılAh işte bu haksızlığı kendilerine de yapmasalar hiç bir sorun kalmaz da
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Giyme amaçları farklı çünkü? Ayrıca bikini kumaş olsun model olsun çok daha farklı hani iç çamaşırı daha basit olabiliyor rahatlık açısından falan alındığı için. Ama bikini alınırken 50 tane denenip en güzel duran alındığı için utanılıcak bir şey olmuyor acaba kötü mü durmuştur falan diye ve bikini zaten havuzda denizde giyilir anormal bir şey değil
15 Yorumla
Soran+1 yılİşte denize girmek için daha normal seçenekler varken neden en fazla çıplak gösteren seçiliyor neden böyle bir kendini gösterme çabası var
Soran+1 yılAynen işte bende onu diyorum hadi denize girmek için mayo ya da haşema giyilir anlatım ama bikini=iç çamaşır yahu😄Sadece kumaşı farklı😄
- +1 yıl
Kendini gosterme cabasi degil o gunesten yanipta her tarafin iz olmasin diye 😂 sahsen ben biyer acik biyer koyu hic sevmiyorum yakabldgm kadar yakmaya calsyrm vucudmu
- +1 yıl
@Deniz_kizi_ aynen öyle
Saol kardesim vallah bende anlam veremiyorum. Tek cevaplari "Ama bikini farkliii" olsa gerek. Nesi farkliysa...
11 Yorumla
Soran+1 yılAh bir mantıklı açıklama yapabilseler😄
Aynen tek anlamadiğim şey bu ha bikini ha iç çamaşir😂😂😂
22 Yorumla
Soran+1 yılCidden hiç bir farkları yok ya çıplaklık aynı çıplaklık
+1 yılÇünkü bikiniyi plajda giyiyoruz ve haliyle herkes bikinili oluyor. Ama normal bir ortamda iç çamaşırla bulunmak tabiki utanç sebebi olur. Yani ortamla alakalı.
30 Yorumla
+1 yılFikirleri okudum herkes giydigi icin normal cumlesi sacma neden 40 kişi aynı anda damdan aşşa atlasa bu mantıkta olanlar "Onlar atliyo bende atliyim" kafasindadirlar. Bence ne giyiceğine çoğunluk değil sen karar vermelisin.
10 YorumlaDenize girilebilecek en iyi secenegi o olarak goruyordur kardesim mesela mayo giyince kuruyana kadar karnimi agritiyor benim gerci hicbir nedeni olmasa dahi kimin neden utanip utanmadigi sorgulamak sacma yani. Herkes mayo haseme giymek zorunda degil kendisine onu yakistiriyordur utanip utanmamasi da seni alakadar eden bir sey degil 😊
11 Yorumla
Soran+1 yılBen neden giyiyolar demiyorum iç çamaşırı ile çıplaklık aynı birinde kocasının karşısına bile ilk çıkışlarında utandıkları halde bikini de herkesin karşısında utanmıyolar saçma olan bu
bu durum belkide kullanım amaçlarının farkından kaynaklanıyor olabilir.
bikini giyilen yerde herkes bikini mayo giyiyor. Ama soyunma kabininde birinin perdeyi açması hoş olmaz meselaa..03 Yorumla
Soran+1 yılHerkes giyiyoken de giymiyokende sonuçta çıplaklık derecesi aynı
Soran+1 yılZaten görünüşe göre bu dediğimi yapanlarda niye yaptığını bilmiyo😄
Adamın anlattığı mevzu farklııı verilen cevaplar farklı. ak.
11 Yorumla
Soran+1 yılAhaha😄Mantıklı açıklama bulamıyorlar zaten😄
Evet soruyorum bunu kendimede henuz bir cevap alamadim.
20 Yorumla
+1 yılçünkü bikiniyi sokakta değil denizde herkesle eşit şartlar altında giyiyorsun kimse oraya senin poponu memeni görmeye gelmiyor yüzmeye geliyor ( abazlar hariç)
01 Yorumla- +1 yıl
Yani ben acarim sorun yok bakan olursa abaza olur yoruma bak cay demle
Erkekler niçin minik etekli kadinlara salyalarini akitip plajlardaki bikinilere o kadar derin bakmiyorsa onun icin :/
10 YorumlaMesele kadinsa hele bir de sallak kadinsa mantik bile mantiksizdir..
10 Yorumla
+1 yılOrtam farkı var plajda diğer insanlarda öyle ve debize giriyoruz yani o yüzden sorun değil
111 Yorumla
Soran+1 yılÇıplaklık aynı çıplaklık😄
- +1 yıl
Evet orası öyle de herkesin giysi bir tek senin iç çamaşırı ile olduğun bir ortamda tabi ki utanırsın
Soran+1 yılHa herkes iç çamaşırıyla gezse o da mı sıkıntı değil yani çıplak görünmek hiç sorun değil
- +1 yıl
Hayır deniz olduğu için Denize giysiyle girersen üstüne yapışır ve bu rahatsız edici
Soran+1 yılİlla çıplak bir şekilde vücudu sergilemek gerekmiyo mesela normal hayatında açık biri olabilirsin bu gayet doğal ama denize girerken haşema gibi vücudu sergilemeyecek şeylerde giyebilirsiniz illa soyunmak gerekmiyo suya girmek için. ya da biraz daha normal duran mayo varken neden en çıplak yol olan bikini seçiliyo
- +1 yıl
Bunun sebebi kişiden kişiye göre değişir güneşlenmek istiyo olabilir o kişi ya da mayo da var mayo giyenler de var. Ayrıca denizde erkekler de böyle sokakta hepiniz üstsüz mü geziyosunuz
Soran+1 yılErkekler plajda da normal hayatlarda da kadınlardan daha giyinik. Ve erkek vücudu ile kadın vücudu arasında çok fark var. bir erkek sadece denize girmek için üstünü çıkarır bununda tek sebebi şort ile girmek erkeklerin için tüm dünyada genel bişey farklı bir seçenek yok. Ama kadınlar neden farklı giyim şekilleri varken hiç utanmadan en açık seçeneği seçiyolar ki. Kocasının karşısına iç çamaşırıyla ilk çıkışında utancından ölen kız bakıyosun başkalarının önünde aynı çıplaklıkla gezebiliyor çok saçma bir duygu değişimi
- +1 yıl
Evet bazı kişiler giyim konusunda abartıyo ve Olabilir senin görüşün saygı duyarım
Soran+1 yıl@BaMbinoO coştun ha😄Benim yerime cevabı verdin aynısını dicekti😄
Soran+1 yılDicektim😄
+1 yılSaçma sapan şeyler işte. Ortalığın çivisi çıkmış
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılBikini seksi gösteriyor iç çamaşırı kötü :) kızlar kötü gözükmek istemez :)
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Necolax boşwer neyi inceledigimin benim kızlara sor yorumumu begenmedinse
- Moda & Stil konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılBir tarafta herkes bikinili, mayolu. Diger tarafta birtek senin ic camasirin ortada.
04 Yorumla
Soran+1 yılBirinde sadece görünüyo bir anlık ama diğerinde resmen çıplak😄
- +1 yıl
Gogusler, vajinal bolge ve popo kapali. Zaten cogu erkek o bolgelerden tahrik olur.
Soran+1 yılO bölgeler de açık olsa zaten erkek utanıp bakmaz erkeklerin çoğuna öyle kapalı olması daha çekici geliyor. Ve birleştiren bir el bezi çıkmayacak kadar kumaş kapatsa kaç yazar
- +1 yıl
Herkes oyle giyinince ilgilenmiyorsun zaten super bir sey olmadikca.
+1 yılNorm meselesi , plajda herkes benzer durumda ve olması gerek o suya girmek için.
02 Yorumla
Soran+1 yılSuya gitmek için bahane değil mayoylada girilir suya o kadar soyunması gerekmez
- +1 yıl
Herkesin kendi hayatı , ne kadar açar ne kadar kapatır bireysel tercihidir. Gereklilik miktarı bizim karar vereceğimiz bir durum olamaz. Bunun kuralı , limiti yok , düşünceye göre çıplak Yüzen de haklı elbise ile Yüzen de haklı asla millet bakarken denize girmem diyen de haklı
Gizli Üye(36-45)+1 yılCünkü bıkını aynı etkıyı yapmıyo iç camasırı daha seksı
02 Yorumla
Soran+1 yılÇıplaklık aynı çıplaklık
Cevap sahibi+1 yılBence deıl benım için oyle en azından
Ortam farkli. Ayni kefeye koymak mantiksiz. Tek duze bakiş açisi..
00 Yorumla
+1 yılOrtam farkli kumda denizde sicak diye o amacla giyeriz
12 Yorumla- +1 yıl
Bende anlamadım o kızları garip bir ironi
20 Yorumla
+1 yılİste bende bilmiyorum onu ben utanmiyorum
10 YorumlaKızlar böyle dengesizler işte
10 YorumlaCunku tatilde herkez bikinili
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes de giyse tek 2,3 kişide olsa çıplaklık aynı çıplaklık😄
+1 yılher kiyafetin giyilme yeri var dimi.
01 Yorumla- +1 yıl
Kilot kiyafet mi?
+1 yılBunu araştırmak sana mı düştü?
215 Yorumla- +1 yıl
Wuhuu :D
- +1 yıl
@DelininBiriii Pist pist :D
- +1 yıl
Takip ediyorum devam et sen :D :D
- +1 yıl
@DelininBiriii sıkıldım :D
- +1 yıl
sıkıl sıkıl normaldir de niye burdan yazıyoruz mesaj at döverim seni :D
- +1 yıl
@DelininBiriii sende bir dayaktır tutturdun gidiyorsun ninjutsun batsın :D :D
Soran+1 yılCanım istedi sordum yasak mı var😕Siz hayırdır ninjutsu filan Naruto mu izliyosunuz😄
- +1 yıl
Bazıları izler bazıları yapar.
Soran+1 yılHadi bir rasen shuriken yapında görelim madem😄
- +1 yıl
shuriken yapılmaz. Atılır.
Soran+1 yılRasenshuriken yapılmadan atılmıyo be😄
- +1 yıl
shuriken yap diyorsun!! yapmayı nereden biliyim ben demirci miyim.
Kullanmayı bilirim ben yapmayı değil.
Soran+1 yılSen Naruto izlemedin belliki Naruto rasenshurikeni kendi yapıyo rüzgar elementiyle bildiğin jutsu yani klasik demirden yapılan shuriken değil😄
- +1 yıl
ya git arkadaşım dalga mı geçiyorsun. Hayal dünyasına kaptırmışsın kendini.
Soran+1 yılSiz normal ninja filmlerinden bahsediyosunuz ben ayrı bir ninjalıktan bahsediyorum normalde shurikenin demirden yapıldığını iyi Biliyorum merak etme sadece aynı konuya farklı yönden yaklaştık olay bu
+1 yılDegisikler kiz milletiknk
10 Yorumla
+1 yılTürk insanı soru sordu 😐
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet sordu😄
Soran+1 yılDemek isterdim ama türk değilim fazla ön yargılısın😄
- +1 yıl
Suriyeli detected😸
Soran+1 yılSen ne kadarda güzel tahmin yapıyorsun ya öyle keşke tutturabilsen😄
- +1 yıl
Çalışıyoruz😇
Soran+1 yılÖn yargılarını kır derim
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü plajda herkes bikinili
07 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de çıplak görünüyo öyle de
Cevap sahibi+1 yılçünkü herkes diyorum salak mısın herkes herkes. Dışarıda gördüğün herkes mi iç çamaşırlı ki
Soran+1 yılHerkes çıplak diye o zaman kadınlarda çıplak de sende sadece Kişot tarzı mayoyla gez madem dostum. Herkes çıplak deyip soyunmak mantıklı bişey değil
Cevap sahibi+1 yılyemin ederim malsın
Soran+1 yılLan öylede çıplak böylede ha herkes giymiş ha 2 kişi sensin mal herife bak lan ses etmeyelim dedin hakaret ediyo bide canım
Soran+1 yılcanım yazdım canım diye çevirmiş
Soran+1 yılBak ya grizekalı yazdım
Gizli Üye(30-35)+1 yılçünkü plajda herkes çıplak zeki çocuk seni.
07 Yorumla
Soran+1 yılHerkes çıplak olabilir ama sonuç olarak sende çıplaksın
Soran+1 yılTabi bikini giyiyosan. Herkes çıplak diye çıplak gezen herkes 2x2=5 dese onada evet der o mantık saçma
Cevap sahibi+1 yıltoplumda açık kızların dikkat çekmesi kapalı kızlar yüzünden. hala oturmadımı mantığn
Soran+1 yılToplumda açık kızların dikkat çekmesinin sebebi açık saçık yarı çıplak gezmelerinden
Cevap sahibi+1 yıloff slakoo. tüm kadınlar açık gezseydi yinede açık gezen bir kadına dikkatli bakarmıydın
Soran+1 yılAçık gezen her zaman açıktır özellikle bakmasak bile sonuçta görceğimizi görüyoruz
- +1 yıl
Demekki dusardada soyunsa gostercen
bana bunu açıklayın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliç çamaşırı ile bikini aynı şey değil
01 Yorumla
Soran+1 yılFarkı ne sadece kumaşı farklı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende anlayamıyorum
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?