Merak etmeyin Angelina Jolie gibi ozene bezene yaratilip sonra tanriya nankörlük eden biri değilim. Çünkü ben hem fiziksel hem de ruhsal olarak b. k gibi yaratildim ve sevmemekle haklı olduğumu düşünüyorum. var mı benim gibi tanrıyı sevmeyenler?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılİmtihandasın bunu unutma ve sen çirkin olsugunu süşündügün için üzülüyorsun Allah bir kimseyi üzüntüye sokarsa o kulunun kendisine gelmesini ister kendisine dua etmesini ister ve o kulunu sevdigi için bunu yapar sen üzgün olabilirsin bu dünyada ama Rabbine sıgınsan onun ibadetlerini yapsam diger dünyada çok çok mutlu olucaksın ve belkide çirkin diye nitelendirgin o halin diger dünyada parlayacaktır bende sedef hastasıyım sen dogru yolu bulursan çok mutlu olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılAman canim hepsi zugurt tesellisi böyle hikayelere karnim tok
En İyi Cevaplar
+1 yıltanrı kim ben tnırıyı tnııyorum benm tanrım değil ALLAH 'IMvar bende senin gibi tanrıya inanmıyrum birtek o şefktli kitabına kurban olduğum Allahım var o yüzden tanrın senin olsun Allah bize yeter. :) ;)
30 Yorumla
+1 yılBöylesine adaletsiz bir yeryüzünde, insanların birbirini öldürdüğü, küçücük çocukların açlıktan öldüğü, küçük yaşta cinsel istismara maruz kaldığı vb. yüzlerce acı durumu bize yansıtan tanrıyı neden seveyim?
Ben ona değil, o bana şükretmeli. Çünkü ben ondan daha iyi bir varlığım. Tabi onun varlığı tartışılır da neyse.52 Yorumla
Soran+1 yılnickin olmasa ben yazdım derim bravo
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Allah'ın sevilecek bir yanı yok ama işte yakarım yıkarımla korkutuyo mecbur yalandanda olsa seviyoz işte. benim boyum niye 1.85 değilde 1.65 mesela? beni niye ayırıyor milletten. millete bakma sen. afrikada yaratılsalardı severlermiydi bakalım Allah'ı kitabı...
32 Yorumla
Soran+1 yılAğzına sağlık
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
57Cevap
bende sevmiyorum yaşadığım kaderden memnun değilim tamam bnden daha kötüleri var fakat bnden çok çok iyi iyi olanlarda var ama!! hadi imtihan dünyası falan diyorlar lakin kimse adil imtihan olmuyor. adaletsiz bir biçimde yaşıyoruz adaletsiz bir biçimde yargılanıyoruz bu kadar net bu ndenle
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle ama bu koyunlar anlamıyorlar işte
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Şu Allah neden kötüyü ve ezileni yarattı mantığı ile dinsiz olanlara cidden gülüyorum.
Yahu herkes dünyada iyi ve mukemmel olsaydı cennete kim girecekti?
Dunyada maksimum 100 yıl yaşıcaksın ama ahirette sonu olmayan bir hayata başlıcaksin.
Allah seni burada kötüyle sınıyor sende ona hala itaat edersen cennetine koyuyor düz mantik budur yani.
Birini mükemmel yarattığı vakit adam Allah a duami ediyor?
Zengin Allah a dua mı ediyor?
Peygamber Efendimiz ne buyur muş?
Cennete ilk girenler mazlumlar ve sesi cıkmayanlardır.
Birakin su ateistcilik oyununu artik ya yok efendim filistinde o kadar insan olurken Allah napıyor.
Cennetine alıyor cennetine sen de coca cola icmeki mermi yardiminda bulunma yahudiye.61 Yorumla
Soran+1 yılkaç kez cennte gittin? belki yok cennet nasıl bu kadar eminsin. o zaman gayrimüslimler hepten boku yemiş olmuyorlar mı onların sucu ne? sırf gayrimüslimler diye cennete gidemeyecekler. cennet masalıyla kimse avunmasın.
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl11:9 -Ve şayet insana tarafımızdan bir rahmet tattırır, sonra da onu kendisinden geri alırsak, şüphesiz o ümitsiz ve nankör bir kimse olur.
Seni yadırgamıyorum😪32 Yorumla
Soran+1 yılYani bu olanlar hep onlarin b*k yemeleri benim bir suçum yok rahat olun
- +1 yıl
Ne diyorsun baci?
al bir ateist daha sölüyecek o kadar çok şey var ki ama sana değmez eğer dünya gerçek olsaydı o zaman öbür taraf olmazdı hele ki sen hiç olmamış olurdun zatende neyse Allah akıl fikir versin sen böyle yaparak öbür tarafını karartıyorsun sadece nasrettin hocanın ya tutarsa dediği gibi ya öbür taraf varsa diyerek düşüneceksin ama zaten var öbür taraf kimse bu dünyada 4 4 lük değildir Allah hem alır hem verir sen Allah'tan iste ki o versin bir de güzellik dediğin nedir ki yaş 20 güzelsin 30 güzelsin 40tan sonra zaten yaşlanmya başlıyacan paranda yoktur zaten botoksda yaptıraman yaptırsanda o da elbet gidicek yine tipsiz bir şy olucaksın ama önemli olan kalp kalbin güzel olursa o zaman sen kazançlı olursun bu kafaylan hiç bir halt olamazsın sen imtihandasın unutma
01 Yorumla
Soran+1 yılkalbimin kötü olması da fıtratımla alakalı. dikkatini çekerim.
+1 yılBirileri çıkar kendi estetik anlayışı ile sınıflandırır. Birileri ideal boy kilo vücut ölçüleri belirler. Birileri saçınızdan tırnağınıza nasıl olmanız gerektiğini söyler. Sizi çirkin olarak kategorize eden insanoğlu masum, her kulumu farklı güzel yarattım diyen Allah suçlu öyle mi?
Bundan 50 yıl önce güzel olarak adlandırılan kadın profili ile bugün güzel olarak adlandırılan kadın profili arasında dağlar kadar fark var. Yani çirkini belirleyen Allah değil biz kulları...
Dün gece dünyanın en güzel hatunu diyerek bir soruda fotoğrafı olan hatun bence hiç güzel değildi mesela.12 Yorumla
Soran+1 yılher kul güzel öyle mi git bülent ersoy a bak ve fanteziler kur o zaman. madem herkesi güzel buluyorsun yap bunu. ayrıca türkan şoray ı da 50 yıldır güzel buluyorlar buna ne diyeceksin?
- +1 yıl
Beğenerek dinleyen milyonlar var... Heteroseksuel bir erkeğim, tercihim kadınlar. Ayrıca her kadını fantazi malzemesi olarak görüyor gibisin ve bu hiç hoş değil.
Verdiğin örnek konuya aykırı, sıradışı.
Ayrıca Bülent Ersoy'un yaptığı yaratılışına aykırı bir harekettir. Bu bile onun güzel olarak görülmemesine sebeptir. Kim bilir, cinsiyet değiştirmiş olmasa milyon tane kadın hayranı olurdu.
+1 yılEvet bende Tanrıyı sevmiyorum
lh5.googleusercontent.com/.../..._1319872364_n.jpg30 Yorumla
+1 yılSevmiyorum degil adaletsiz oldugunu düsünüyorum maalesef
14 Yorumla
Soran+1 yılBen de adaletsiz oldugu icin sevmiyorum sevmiycem de ona nah ibadet ederim de görür
- +1 yıl
Zaten senin ibadetine ihtiyaci oldugunu sanmiyorum :D boyle konusmadanda inanmamaya devam edebilirsin ama saygi lazim yani
Soran+1 yılO kadar ofkeliyim ki düşün yani
- +1 yıl
Biliyorum arada bende cok sinirleniyorum ama onun yerine dusunmuyorum biseye inanma zorunlulugum yok seninde yok sadece saygi duyuyorum
Eli ayağı olmayan napsın? ölümlü hastalıkla baş edenler napsın. Başın sıkıştığında allah demeyi iyi biliyonz hic inkar etme demem demem diye biliyoz canm :D
32 Yorumla
Soran+1 yılAllah o kadar kusursuz yaratiyorki adamin eli ayagi yok. Iyiki kusursuz yaratiyor be ya bide kusurlu yaratsaydi
Seni seven senden hoşlanan biri olursa geri mi seveceksin?
43 Yorumla
Soran+1 yılHic sanmıyorum
+1 yılBelkide güzel yaratılanı b. k gibi kullanıyorsun..
https://i.hizliresim.com/yPkEb0.png50 Yorumla
+1 yılUuuu soru çok sert
God bless us forever der uzaklaşırım...10 Yorumlasenin o b*k gibi dediğin yaratılışında bile binlerce düzen var. Yürürkenki kemik yapını yıl 2015 hala o eklemleri yapamiyorlar bırak gerisini artık
43 Yorumla
Soran+1 yılBen bencil degilim. Engellileri niye hic soylemiyonuz da hep normal olanlari soyluyonuz? Ayrica benim neyi kastettigimi anlafin laf ebeligi yapma.
- Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılSöylediğin şey son derece mantıksız üzerinde doğru düzgün düşünürsen sende haksız olduğunu görürsün her insana ne verildiyse sorumluluğu o kadardır ve sorumluluğu kadar sorguya çekilir. Böyle düşünme bir Afrikalının yerinde olmak istermiydin ya da bir Suriyeli belki bir Doğu Türkistanlı hayır mı? onlar içinde bulundukları durum ne ise kabul etmişler ve şükür ediyorlar daha kötü duruma düşmemek için sadece biraz düşün tek ihtiyacın olan bu
010 Yorumla
Soran+1 yılbenden iyi olanlar varken niye afrikalıları örnek alayım?
- +1 yıl
İşte demek istediğimde bu senden daha kötü olan insanlar var haline şükret diyorum. Ve ön yargılarını bana cömertçe kullanma pişman olursun
Soran+1 yılinsan her zaman kendisinden iyi olanı örnek alır ya da almalıdır bu kadar.
- +1 yıl
Evet almalıdır siz beni anlamak mı istemiyorsunuz nedir? evet senden daha iyi durumda olanı örnek alacaksın ama senden daha kötü durumda olanıda görerek şimdiki haline şükür edeceksin yani demek istediğim ben güzel değilim ben yakışıklı değilim demeyeceksin bu çok yanlıştır ve güzellik dediğimiz kavram görecelidir Mecnuna bir gün sorarlar Leynanın neresine aşık oldun güzel değil derler Mecnunda der ki siz onu bir de benim gözümden görün anladın mı sadece seni seven kişi seni güzel bulsun yeter yanlış düşüncelşere dalmışsın ve son olarak hiç bir zaman bir fikri anlamadan önce yargılama yoksa her zaman kaybedersin
Soran+1 yılben de 2 gündür şu leyla - mecnun örneğini kim verecek diye bekliyordum zaten. artık gam yemem. hahhahhahaha...
- +1 yıl
Sana iyi cahillikler sığ düşünmeye devam et ben kimseye duymak istediklerini söylemem ancak benim söyleyeceğim gerçeklerle örtüşüyorsa söylerim. Ve ön yargılarını kalın kafanı kullanmaya devam et daha çok yalnız kalırsın böyle acıyorum senin gibi ego peşinde koşan insanlara modern kölelersiniz yazık :D
Soran+1 yılkime karşı önyargılıyım pardon? ne kadar egoist olsam da sizin tanrınız kadar egoist olmadığım kesin.
- +1 yıl
Bak güzel kardeşim yazdıklarımı okumuyor musun sen yanlış düşünüyorsun bir soru sordun cevabını verdim. Oku lütfen inan bu yazdıklarımı kime göstersem çoğunluğu hak verir sen bunu neden anlamıyorsun ön yargılarını bir kenera bırak ve söylediklerimi anlamaya çalış
Soran+1 yılbence tanrının avukata ihtiyacı yok. o yüzden boşuna yorma kendini.
- +1 yıl
Sen yargıçlık yaparsan bende avukatlık yaparım seninle zaman kaybedemem ben elimden geleni yaptım sana iyi kaprisler. yanlış düşünmeye devam et yosun tutan beynini temizleme oldu mu?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah seni eli ayagi kolu olmayan bir sekilde yaratmaliymis o zaman degilmi ya da farkli bir ailede dogmaliydin internetten bile haberin olmamaliydi nasik bir cehalet bu sendeki nasil bir nankorluk yazik yedigin her lokmanin nankorusun sen saglikliyim acda acikta degilim diye sukretcegine su soyledigin sozlere bak. İste byle bir nesil yetisiyor sizden dogucak cocuklari dusunemiyorum bile
13 Yorumla
Soran+1 yılbana ihtiyacım olan hersey verildiğinde şükrederim. insan bile yaptığı iyiliği yarıda bırakmıyor tam yapıyor.
Cevap sahibi+1 yılİnsan kadar nonkor var mı su dubyada don bibakta kendine gel kedi ve kopek bile gecinmeyi ogrenirken kendi irkina ihanet eden tek canli insandir yazikki senin pek cok imkanin var olmamaliydi. sen sukretmeyi bilseydin eger bu dusunceleri aklina bole getirmezdin şu an bu sozleri yazabilicekk kadar nankorluk hakkini bile yaradana borclusun bu sozleri dusundugun icin çarpılmiyorsun nedenmi allah sana musaade veriyor sen ve senin gibilere acda bir kere olsun ilim öğren kuranda neler yaziyor oku. kuran bile oku emri ole baslar sende ac ve oku ve bin kere nefes aldigina bile sukur et sen kimsinki allahin karsisinda o bizleri bir kan pihtisindan yarayti sana topraktan beden giydordi ve senin gibileri bu dunyada cogaldikca kiyamet cok yakin..
Soran+1 yılkopsa da kurtulsak. ya da benim canımı alsa ama almıyor illa kendisine sövdürecek.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence senin beyin noronlarin yanmis. yaradilani yaradandan oturu sevmek yapilacak en dogru istir. karinca en kucuk canli yaratsana birtane? yaratamayacagini begenmemek kibirdir cirkinimin altina sakladigin sey aslinda senin gereksiz kibirin.. ruh sagligina gelince, beyin noronlarin yanik. diye ilk cumlede belirtmistim bunun da allahla alakasi yok. kendini bu hale sokan sensin.
13 Yorumla
Soran+1 yılKoyun olmami mi bekliyordun ben de boyleyim iste isyankarim
Cevap sahibi+1 yılergensin daha ablacim. yas ilerlesin hayat derdine dus hastalik ölüm yasa hele bir canin yansin, büyü. ozaman gorursun isyankarimi.
Soran+1 yılbunları görmediğimi kim söyledi pardon?
+1 yılAhireti verip dünya hayatını tercih zararlı bir değiştokuş.
Bkz Bakara Suresi 8602 Yorumla
Soran+1 yılDünya kesin var ama ahiretin kesinligi ne malum? onun olsun ahireti ben istemiyorum
- +1 yıl
Her nasıl ki dünyaya gelmeden evvel yaradılış nimetini istemeden haiz oldun ve imtihana çekiliyorsun, yine istemesen de diriltilecek ve her insan gibi hesaba çekileceksin. Tonla delilini ortaya koyabilirdim şu yazma işi olmasaydı da... İnancında özgürsün. Nfk güzel söylemiş;
Dinde zorlama yoktur
Herkes özgürdür elbette!
İsteyen bu dünyada pişer
İsteyen ahirette.
Bu dörtlüğü bir zahmet müslümanım diyen insanlar da okuyorsa senden çok dikkate alsın
Fiziksel o şekilde yaratıldıysan bilki o senin imtihanındı ruhsal çöküntüye düştüysen oda senin kendi hayatına yön verememendir.
Herkes birilerine göre iyi veya kötü çirkin veya güzel bunlar bu dünyanın cilvesi mühim olan amellerin hak yolunda attığın adımın. Bu adımlarla sen öteki dünya da belkide daha güzel bir mertebede olacaktın.12 Yorumla
Soran+1 yılSokmusum öteki dünyaya bu kadar
+1 yılVe ALLAH Rahman ismini sıfatıyla onu inkar edenlere , dinini karalayanlara ve diğer haketmeyenlere de sonsuz nimet verir dünya da.
Allah azabı gözlerinin donup kalacağı güne erteler.
Hayat bir imtihan dünyası ve sen sınıfta kalırsın boyle giderse.01 Yorumla
Soran+1 yılBen sinava minava inanmiyorum hepsi koyun gibi insanlarin teselli si sadece sirf susup otursunlar diye uydurmaca
Kardaş git Allah Aşkına biraz dinini öğren sapitma
Yaşadığın gibi inanmamiyi birak islam inancina göre yaşa.
Sen muslumansin ve cennet senin belki ayaklarinin altinda olacak anne olunca. Guzellik geçici dünyada. Ebedi bir guzelluk yeri var onu düşün.17 Yorumla
Soran+1 yılHepsi masal hicbirine inanmiyorum
- +1 yıl
Soylu bir milletin evladı böyle yapmamalı.
Kur an tefsirini sağlam kaynaktan güzel bir şekilde okursan inancın yerine gelir. Veys bir sohbete katıl mutlaka vardır cevrende sorularına yanıt ara. Allah insanin mantiğa ters bir şeyi istemez kulundan. Bilmedigimiz şeylerin dusmaniyiz öğrenelim. ..
Soran+1 yılher kafadan bir ses çıkıyor zaten. nihat hoca birşey diyor cübbeli ahmet hoca tersini savunuyor. hangisi doğru diye düşünmektense hiç inanmamak daha mantıklı.
- +1 yıl
. Güneş, dürüldüğü zaman,
2. Yıldızlar, bulanıp söndüğü zaman,
3. Dağlar, yürütüldüğü zaman,
4. Gebe develer salıverildiği zaman.
5. Yaban hayatı yaşayan (irili ufaklı) tüm canlılar toplandığı zaman,
6. Denizler kaynatıldığı zaman,
7. Ruhlar (bedenlerle) eşleştirildiği zaman.
8, 9. Diri diri gömülen kız çocuğunun, hangi günahtan ötürü öldürüldüğü sorulduğu zaman,
10. Amel defterleri açıldığı zaman,
11. Gökyüzü (yerinden) sıyrılıp koparıldığı zaman,
12. Cehennem alevlendirildiği zaman,
13. Cennet yaklaştırıldığı zaman,
14. Herkes önceden hazırlayıp getirdiği şeyleri bilecektir.
15, 16. Andolsun, bir görünüp bir sinenlere, akıp gidip kaybolanlara,
17. Andolsun, yöneldiği zaman geceye,
18. Andolsun, aydınlandığı zaman sabaha ki,
19, 20, 21. O (Kur'an), şüphesiz değerli, güçlü ve arşın sahibi katında itibarlı, orada (meleklerce) itaat edilen, güvenilir bir elçinin (Cebrail'in) getirdiği sözdür.
22. (Ey Kureyşliler!) Sizin arkadaşınız (Muhammed) bir deli değildir.
23. Andolsun o, Cebrâil'i apaçık ufukta gördü.
24. O, gayb hakkında cimri değildir.
25. Kur'an, kovulmuş şeytanın sözü değildir.
26. (Hal böyle iken) nereye gidiyorsunuz?
27, 28. O, âlemler için, içinizden dürüst olmak isteyenler için, ancak bir öğüttür.
29. Âlemlerin Rabbi olan Allah dilemedikçe siz dileyemezsiniz.
Soran+1 yılömer hayyam rubaileri bütün bunları çürütüyor benim nazarımda. hem de daha mantıklıdır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNah ibadet edermis haha Allahinda senin ibadetine ihtiyaci vardi zaten guzellik dedigin sey zaten kuaforden ve spor salonundan geciyo ruhsal olarak kotu hissedysan bu senin sucun adam gbi yasamayi ogrenseydin kucuk seylerden mutlu olabilseydin
20 Yorumla
+1 yılBen seni sevmedim sana verdiklerine sukredecegine dediğine bak sen kurban ol ALLAH'A
00 Yorumlaİnanıyor ama sevmiyorsun güzelmiş l*n ilk defa duydum farklı bir açı
10 Yorumla
+1 yıltanrı kelimesini ben de sevmem ben beni yaratan Allahu tealayı severim.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolmadığını düşündüğüm bişey için herhangi bir duygu besleyemem.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 985 cevap paylaştı. Ohooo o mantıkla düşünürsen herkesin bir eksiği var be gülüm. Yukarı bakma aşağı bak.
00 YorumlaSen onu hak etmissin demekki.(Tanrı)'da seni sevmiyor zaten sen sevsende bişey farketmez :D
00 Yorumla
+1 yılşükret sükret senden daha kötüler olduğuna yemin ederim
02 Yorumla
Soran+1 yılOnlar hepten boku yemisler zaten onlara da aciyorum
- +1 yıl
yazık bende sana acıyorum
Evet isyan. Sinavin bu senin ellerine sağlık gecememisin. Nasil karar verdin ruhsal olarak ta b. k gibi yaratıldığına? Çok çirkin bir soru. İnançlı bir insan boyle birşey diyemez bana gore
02 Yorumla
Soran+1 yılşimdi anlatamam ama öyleyim b*k gibiyim her yönden.
- +1 yıl
Hem inanipta Allahi sevmemek ne biliyim tuhaf. Kurani azcik biliyorsan cok yuce sonsuz tanridan bahsettiginide farketmisindir. Ve isyan etmenin gunahini falanda. Şükretmek yerine kufretmeyi tercih ediyosun ne diyelim prensip meselesi. Ama üzüldüm senin adına bence yapmamalisin her insanin bir güzelliği vardır. Kendindeki guzel olan yeri keşfetme misin dır belki de.
bence de tanrıyı sevme iyi yapıyosun cidden çünkü tanrı diye bişey yok tanrı nedir ya ALLAH var ALLAH!!!
06 Yorumla
Soran+1 yılAllah ya da tanrı her ne haltsa iste sevmiyorum diyorum
Soran+1 yılKur an i kitabim olarak kabul etmiyorum belki. Tevrat da pekala kitabim olabilirdi.
Belki de senin sınavın budur birde tabbim hiç bir yarattığını kötü veya çirkin yaratmamıştır şükret günaha girme bu dünya gelip geçici
01 Yorumla
Soran+1 yılHe yav he
Dogru yoldasin. Canim oku ve dinini öğren. Kuraani kerimi ac. Mealini anlamli oku. Zaten dogru yolu bulacaksin. Biz insanlari en mukemmel sekillde yarattik der. 2000 den fazla genetik hastalikli insan var. Guzel tassrim izlemelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle o kadar aciz ki özürlü insanlarda çıkıyor elinden fabrika hatası gibi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeverim kendisini, geçen hafta halı saha maçı yaptık. Bileklerine çok hakim.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbence de sen sevme zaten, aynen öyle yaradılmışsın hak verdim.
00 Yorumla
+1 yılSenin masumluğun , ruh güzelliğin aslında o güzel dediklerinden bin kat daha güzel. Emin ol böylesi daha iyi. Güzel olup da tipin için sevilmektense...
02 Yorumla
Soran+1 yılBen her yönden b*k gibi yaratildim diyorum sen ruh guzelligi diyosun bir git
- +1 yıl
Kendine kendi gözünle bakma
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen seviyorum ya ama dinlerdeki gibi korkunç bir tanrının olduğunu düşünmüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin tanrisi farkli sec begen al böyle sacmalik mi olur
+1 yılErgensin biraz kendinle barişik ol o starlarin hespi estetik annen babana çekicen ne yapalim oyle
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı. Tanrıyı sevmiyorum çünkü işe yaramazın teki
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de kukumav kusu gibi oturup dünyayı seyrediyordur ancak
bu kadında ne var özene bözene yaratılmış diyosunuz şu sitedeki nasılım diyenlerin birçoğu bile ondan daha güzel tabi güzellik göreceli bişey
00 Yorumla
+1 yılUFC sevilmez mi ya çarpar seni :( hemen bir bira ac ve tövbe et ufc seni affetsin ramen
00 Yorumla,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
00 YorumlaO sana obur tarafta gosterir sevgisini merak etme :D
00 Yorumla
+1 yılKendimi bildim bileli kavgalıyım kendisiyle :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de sevmiyorum kardeşim. yalnız değilsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılSen neden sevmiyorsun biraz anlatsana
Cevap sahibi+1 yıluzun hikaye şimdi başlasam sabah olur
Allahıma binlerce şükür olsun ki iki elim iki bacagim iki gozun iki kulagimda saglam sukretmek lazim guzellik hersey degil hanim bakma arada atiyor kurban oldugum sizin gibileri yeryüzüne.
14 Yorumla
Soran+1 yılSenin var ya olmayanlar ne yapsin onlara yazik degil mi yoksa allah iniz da mi fabrika hatalari yapiyor bazen
- +1 yıl
İşte o olmayan insanlat yaşamları boyunca oyle zorluklar cekiyolar ki ama hayata ve inandiklari her zaman onlarin yanin da olan allahlarına sitem etmiyorlar.
Ühü ühü ben korum ben sakatim niye boyle yaratildim diye sitem edenini gormedim. Neyse sen sızlanıp niye cirkinim seni sevmiyorum demeye devam et.
Soran+1 yılOnlar koyun iste ben en azından isyan ediyor kolay lokma olmadigimi kanitliyorum mutluyum
Aile & Toplum konusunda 336 cevap paylaştı. derhal geberıp gıder mısın sen ısıne geldıgın gıbı algılıyosun guzel olsan Allaha itaat mı edıceksın yanı kendı kaarına gore he? püüamna kodgum
23 Yorumla
Soran+1 yılSiktirgit l*n kicimin kenari
Soran+1 yılergen kız anasınıfına yollamak lazım seni
Bu şekilde düşünmeseniz. Yani tanrıyı sevmeyebilirsiniz ALLAH ı sevin. Sevinki oda sizi helâk etmesin. O na iman edin.
07 Yorumla
Soran+1 yılEtmiyorum var mı itirazı olan
Soran+1 yılBeni yaratırken bana mi sordu iman miman yok bende
Soran+1 yılBen uzayliyim oldu mu
Soran+1 yılSorduk mu sana adini facebook profilini hadi baska kapiya yürü
Dert etme ahirette çok güzel bir kadın yapıcak seni, ama önce onu sevmen lazım tabi :)
00 Yorumla
+1 yılALLAH'IN, Yarattığı Her İnsan Güzeldir! Azrail A. S. Göründüğü Vakit Tövbe Kapısı Kapanacaktır.
14 Yorumla
Soran+1 yılB. k güzeldir konusturma simdi beni
- +1 yıl
Konuşsana? Engellemeyeceksen Gel Düello Velet
- +1 yıl
Sen İste Yeter Bitanem..
+1 yılAllah'ı seviyorum tabiki Tanrı neymiş tövbe tövbe Allah-u Ekber
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah i kastettim ben zaten
- +1 yıl
neden sevmiosun ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılYürüyen ayağın,
Klavye kullanan elin,
Konuşan dilin,
Bakan gözün...
elinden birden ve aniden alınıverince,
İnanmaya başlarsın...
Sadece bir musibet, senin ihtiyacın olan şey..111 Yorumla
Soran+1 yılalsa da kurtulsam. en azından çalışmam devlet bana maas verir.
Cevap sahibi+1 yılZahmetsiz yaşamak isteyen,
Sadece sülüklerdir...
Soran+1 yılyasamak da istemiyorum aslında. bir canımı alsa da o da kurtulsa ben de.
Cevap sahibi+1 yılO'nun seninle bir zoru yok.
Senin O'nunla bir zorun var.
Bakış açını değiştir..
Soran+1 yıldeğişmez 70 yaşına gelsem de bu böyle.
Cevap sahibi+1 yılKolay gelsin o zaman.
Cehenneme kütük de lâzım.
Soran+1 yılallah ınız bağışlayıcıydı öyle mi? iyi ki bağışlayıcı yahu ya bir de bağışlayıcı olmasaydı neler olurdu. s. çayım böyle işe.
Cevap sahibi+1 yılHem edepsiz
hem de beyinsiz olmak nasıldır, sorusunun cevabısın.
Soran+1 yılne oldu sözün bittiği yerde misin yoksa
Cevap sahibi+1 yılHayır.
Bir beyinsiz ile muhatap olmanin faydasız olduğunu düşündüğüm yerdeyim..
Soran+1 yılsensin beyinsiz mal herif. bana beyinsiz demekle cenneti satın alırsın belki.
Sanki herkes dört dörtlük yaratildi bu nasil bir dusunce yapisidir ya bu kadar beyinsiz olmayin
03 Yorumla
Soran+1 yılSensiz beyinsiz birseye vakif degilsin konusma bari
Soran+1 yılbence de siz cahilsiniz. koyun olmaya devam edin cenneti satın alırsınız belki.
Herkesin var bir sınavı bunu geçemeyecek kadar aptal yaratılmadın galiba
15 Yorumla- +1 yıl
takma hacı bosver
Soran+1 yılNe l*n size ne istediğim gibi düşünürüm
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen de bazı eksiklikler olabilir. Ama bunları gidermek de senin de. Yaradan'a suç atmak yerine, bir kendine bak.
01 Yorumla
Soran+1 yılben bir yere kadar idame ederim. herşeyin sorumlusu odur. dövebilseydim 2 tokat çakardım ciddiyim.
+1 yılo seni seviyor ama hiç bir zaman unutma...
012 Yorumla
Soran+1 yılb*k seviyor hicbirseyi nadip etmefi bana ne sevgisi
- +1 yıl
nasip etmeyeceği anlamına gelmez ki bu (:
Soran+1 yıletmeyecek işte bende beklediğimle kalıcam
- +1 yıl
ön yargılı olma hiç bir zaman, bunu yaradan da ilgili söylemiyorum kesinlikle, her zaman özgüvene sahip ol, dış görünüşünden memnun değilsen ve eksik kaldığını düşünüyor seni üzüyorsa başka meziyetlerinle ön plana çıkmaya çalış, her insanda bir özellik mutlaka gizlidir...
Soran+1 yılhiçbir meziyetim yok her yönden b*k gibiyim. bende ona saygı duyup ibadet etmiycem işte eşek değilim sonuçta. verilen lütuflara karşılık iyilik ederim ben de.
- +1 yıl
hiç bir meziyetim yok demekle olan ya da olmayan bir şey değildir ki bu, aynı şeyi bin defa yaparsan on bin defa yaparsan iyi bir gitarist bile olabilirsin, doğru ve çok kitap okuyarak genel kültürünü geliştirebilirsin, üniversitede güzel bir bölüm bitirerek kendine ve çevrene faydalı kariyer sahibi birisi olabilirsin, ama hiç bir şey yapmadan ben b*k gibiyim bana bir şey vermemiş dersen bu nankörlük değil ama kolaydan kaçış yolu olur güzel kardeşim
Soran+1 yılsence kariyer herşey mi? benim de bir işim var ama sorun o değil. benim fiziksel ve ruhsal yapım.
- +1 yıl
ne açıdan baktığına göre evet derim ben sana, büyük bir holdingde yönetici olarak çalışıyorum, kimse kimsenin güzelliğine ya da çirkinliğine bakmıyor, bilgi ve becerinle yönlendiriliyorsun, belli bir esnadan sonra ise ekonomik durumun ön plana çıkıyor, ben sana tanrıyı sevdirmek için yazmıyorum bunları, illa sevecen ya da inanacan da demem, her koyun kendi bacağından asılır, insanlığa indirilen kutsal kitaplar var al eline okumaya başla derim doğru ya da yanlış olduğuna ya da var olup olmadığına öyle karar ver, ama ülkemizin bir çok ben inanıyorum ya da inanmıyorum diyen ama eline bir defa kutsal bir kitap alıp okumamış insanları gibi kulaktan duyma ya da olumsuzluklardan şüphe duyarak tanrıya yaklaşma derim...
Soran+1 yılherhalde sende ekonomik durumunla işi götürüyorsun. belki altına yatan bile olmuştur he?
- +1 yıl
bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya çalışırsan bunun adı ön yargı oluyor güzel kardeşim, sorduğun sorunun cevabı ne olsa mutlu olurdun?
Soran+1 yıldoğruyu mu söyleyecen sanki? neyse beni ilgilendirmez. madem tanrınız o kadar iyi hemen beni mutlu edecek birşey yapsın o zaman yeter canıma yetirdi.
- +1 yıl
halen ön yargılısın bırak sıkma kendini:))) doğruyu söyleyeceğim elbette neden sana yalan söylim, tanrımızdan senin için mutluluk diliyorum inşallah kalbinden geçenlere tez zamanda yanıt verir:) ama sen önce çaba göstermeye başla, bırakma hayatı...
Ben sevmemekten çok inanmıyorum.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yıltanrı angelinayı senden üstün yaratmadı
00 Yorumla
+1 yılacaba ne kusurunuz var öğrenebilirmiyim
00 YorumlaBu Tanrıyı ne kadarda küçük görüyorsun
00 Yorumlagüzel olanlar cokmu mutlu zannediyosun
00 YorumlaGeçmiş olsun. Uçmuşsun sen.
10 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi