Allaha inanıyorum ama sevmiyorum?

kadınların başlarının kapatılması, kadınların toplumda aşağılanması. bunlardan nefret ediyorum. ve bana göre tanrı asla sizin sandığınız gibi değil. allah çok merhametli diyorsunuz peki neden yarattığı varlığı cayır cayır yakıyor? ve bana göre bir tanrı asla yarattığı varlığı yakmaz ve şiddet uygulamaz çünkü o varlık özeldir... ve test edilmek için yaratıldık diyorsunuz. böyle saçma yaratılış olabilir mi? ve ben burada gizli kullanıcı seçeneğini seçmeyeceğim. isteyen mesajlarda küfür etsin. ben burada düşüncemi paylaştım. insanların küfür etmesi beni mutlu ediyor benim için ağızlarını bozuyorlar dinlerini kirletiyorlar. görüşleriniz nelerdir?
Güncellemeler
+1 yıl
80 yil ! hukumetlerin toplumun ve insanlarin yillarca kurdugu duzen. Ozgurce hareket etmek icin cok az yer var. Okul , is ya da kendiliginden olusan sacma ya da o duzen icin kurulmus ve yapilandirilmis isler.
Okadar karmasanin icinde neyin gercekten onemli oldugunu unutmak cok kolay. Gorunmez eller bizi toplumdan biri yapmak icin milyonlarca caba harcarken onlari harcadigimiz paralar ile destekliyoruz. Bizi kontrol eden gorunmez eller.
Güncellemeler
+1 yıl
etrafımda kapanan öcü gibi kadınlar, insanların nazar denen aptal aptal eşylere inanması, ayrımcılık yapmaları, kadınların şiddete uğraması, kadının değer görmemesi, birisine allahı sevmediğimi söyleyince saygısızlık yapıp yargılamaları, hayvanlara işkence yapmaları, eskideki putperesler, aptal aptal inançların olması nazar vb. herşeyi dine bağlayan insanlar, dindarlar, bu insanlar beni dinden soğuttu
Allaha inanıyorum ama sevmiyorum?