İsyan etmek gibi olmasın ama bilmiyorum sanki beni sevip duymuyor? Ne düşünüyorsunuz?
(Dalga geçip saçma sapan yorum yapmayın)
(Dalga geçip saçma sapan yorum yapmayın)
yanılıyorsunda seni sevmesi için Allah için sen ne yapıyorsun?
Allah illa bir şey yapanı mı sever? Ben dünyaya gelirken allaha sormadım ki sonuçta insanı olarak değeriz yok mu
sen kendine değer vermezsen kimse vermez. hem Allah için bir şey yapmıyorsun hemde beni mükemmel yapsın diyorsun ve bunun ahiretide var her şey bu dünya değil. sen burada gecicisin. bi kızı sevdiğinde beni sevsin diye o kız için bir şey yaparken Allah için illa demen mantıksız.
Allah var. Lakin çok zalim
Allah mı zalim
Evet.
Allah günah yazmasın ama biraz öyle gibi
Dünya avrupadan ibaret değil. yurt dışı görmedim batumdan başka😆🤣 kardeşim Turkiyedeki insanlar ruhen ağır hasta😎😆 yani bu insanları görünce. Şu gidişatı hayatı görünce ruhumun sevki merdan yanardağ Ayşenur Arslan gibi oluyor😆🤣 ama elden ne gelir. O. c mu olak yoksa intihar mı edek yoksa sürekli çilekeş olup sigara kahve mi İçel😆🤣 olacak gibi değil. Resmen zorluyor herşeye. Ben yapı olarak çok güçlü biriyim. Bana hicbisey olmaz. Ama çok kötü kainat. Hele bu coğrafya. Ben mesela ailemden dahi tiksiniyom😆🤣 itici cahil insanlar🤣 dün AVM'de 30 32 yaşlarında birisi lahmacun alamadı. Fiyatını sordu geri döndü 😎 tek lahmacun içecekle 100 lira. Millet zeki uyanık değil. Yemek sepetinde pidemin indirimi var. Ben 3 lahmacun kolaya 155 lira verdim. Normalde 3 lahmacun 260 TÖLE🤣 pidemde. 22 yaşında çocuk yolda bana tek sigaran var mı dedi. Kullanmiyom dedim. Sonra tekel bayi vardı. Acidim dedim 1 tane sigarasi bile yok dedim. Gel burdan alak dedim. Sen mi alacan abi dedi😆 alırım gel dedim. 5 lira verdim aldım verdim çocuğa. Halbuki TL para filan değil. Ortalık ne hallerde🤣😆 halbuki millet günlük faizden ne para kaldırıyor
Cevap
3Cevap
Bence öyle düşünme seviyordur tabi ki de
Neden böyle düşünüyorsun
Dualarım kabul olmuyor işlerim pek rast gitmiyor o yüzden
Ya haklısında ne bileyim aşk desen yok aile desen sıkıntı bi zorluk bi problem artık beni sevdiğine inanmamaya başladım bu kadar olmaz bence
Ondan mıdır acaba ya bilemedim
Bakış açın yanlış
Peki bakış açım nasıl olcak
Beklentilerini hayallerden gerçeklere taşı
Allah yardım eder mi ki napim tam olarak
Konu ne bilmiyorum
Allah sana fırsatlar çıkaracaktır
Ama sen bunları görmek için beklentilerini minimuma indir
Umarım dediğin gibi olur bilmiyorum artık
yanlış bence
Yess.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?