İsmim Yarra anlamı ise şelale damlası. Çocukluğumdan beri herkes dalga geçti halada geçiyolar. Ne yapayım sizce ismimi değiştireyim mi?
Cevabın nedir?
Yarra. K. Mi koyuyorlar sonuna :)
Aslnda boyle degisik isimler ilerde ünlü biri oluyor
Aydilge , nil karaibrahimgil vs gibi
İsme gelince hukuken isim resmi olarak kimlikte isim degistirme hakkı vardır. Nüfus müdürlügünde yardmcı olurlar..
Simdi bn sana kafana takma dicem ama. Olmuyor iste mutlaka kafanda yer buluyor...
İsim değiştirmeyi düşün sen01 Yorumla
Soran+1 yılaynen mutlaka değiştirmem lazım bencede
En İyi Cevaplar
ahuehaeuhauehauha yarıldım şu an dflkgjkd :D çabuk git o ismini yaren falan gibi isimlerle değiştir :D sevgilin sana iltifat edemez , düşünsene yarracım nasılsın falan diyo ahuehaua :D sokakta gören millet cocugun sana laf attıgını kufur ettiğini zanneder :d Neyse çok güldüm , git değiştir ciddiyim
144 Yorumla- +1 yıl
:D dfgsdfg
- +1 yıl
Senin yüzünden gülme krizi hsfjdjdhdhahsulanhahshdhdh
- +1 yıl
😄😄
Bence degistirme o sana haz bir isim dalga gecenlerede siz once kendi karekterinizle dalga gecin diyip cekil kosene hic bisey icinde skma canini birak ne halt yerlerse yesinlrr karektersiz insanlar iste
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle kolay olmuyo işte malesef
+1 yılSen seviyorsan, değiştirme. Rahatsız oluyorsan onları uyar. Sadece başkaları için bir şeyleri değiştirmeye kalksaydık işimiz zordu. Ama sen de memnun değilsen değiştirmende sakınca göremiyorum
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
92Cevap
insanlar çocuklarına isim verirken çok dikkat etmeleri gerekmekte, örneğin yarra, aşkım, okşan, satılmış, vs gibi hem çocukluğunda hemde yetişkinliğinde sıkıntı çekebileceği isimlerden kaçınmalılar. isim koyarken hem telaffuzu kolay isimler hemde çocuğun milletini, dinini, gibi temel özelliklerini belli edecek isimle tercih edilmeli. sonuç olarak sizde isminizden rahatsız iseniz kanuni olarak bir hakkınız olduğundan değiştirmede bir sakınca olmamalı..
30 Yorumlaİsminin anlamı çok berrak, duru bir isim.
Ne mutlu ki ailen sana bu ismi hediye etmiş.
Hiç üzülme bir kaypakça benzetme için.
Sen sadece gülümse hayata.
Sana o yakıştırmayı yapan erkek-kız eş-dost her ne olursa olsun acıma çıkar hayatından. Unutma sebepsiz yere hiç kimsenin hiç bir canlının seni üzme gibi bir hakkı da lüksüde yok.
Sakın üzülme sadece gülümse hayata.
Sağlıcakla02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim ama yapacak bir şey var mı berbat ötesi bir isim
+1 yıldegiştirme bence seni öyle oldugun için sevenlerin yanında ol ama hala rahatsız oluyosan isminin yaar oldugunu söyle arkadaşlarınada bunu açıkla rahatsız oluyorum de zaten aklı başında çocuk tavırlar sergilemeyen kişiler bunu anlar tamam der ve birdaha söylemez orda çocukları ayıklar ilişkini kesersin bu kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok rahatsızsın değiştir. Eğer alışamadıysan, mutsuz olacaksan yani. Bir yaştan sonra dalga geçenler giderek azalır. bir arkadaşımın arkadaşı da yarra adındaymış ve damarlı soyadında biriyle evlenme planı var demişti. Şaka değil. Seven seviyor ismini, sana kalmış yani
10 Yorumlaanlamı güzel olabilir ama insanlar sana ne anlama geldiğini sormayacaktır veya araştırmayacaktır o nedenle değiştirmen en mantıklısı bunca sene çok zor durumlara düşmüşsündür hadi anneanen bilmiyor annen bilmiyor diyelim ama babanın suçu çok o duymuştur bu ekli halini seni bu duruma düşürmemesi gerekirdi
20 Yorumla
+1 yılİsminin anlamı çok güzel, Şelale Damlası demektir anlamı. Ve şunu unutma insanlar anlamını bilmedikleri şeylerle dalga geçmeyi severler ama bu onların cahil olduklarının göstergesidir. Bir isme veya cisme yakıştırma yapmak onların fesatlığı.
02 Yorumla
Soran+1 yılama işte öyle olmuyor
- +1 yıl
İsmin oldukça güzel onu içi fesat olanlar düşünsün
+1 yılİsmini seviyorsan kalsın ancak sevmediğin bariz :D. Şüphesiz ki sonuna kadar haklısın, bizce de değiştir. Burası Türkiye, çok kötü aşağılanırsın. Yarra... :/ Anneni ve babanı merak ettim aslında amaçları ne imiş, onlar bilmiyor heralde? :D
00 YorumlaDiğer konusunda 492 cevap paylaştı. Ama düşünsene sevgilin sana Yarra'm diyor.😟
Bilemiyorum sana kalmış bir sey. Anlamı çok güzel aslında. Bir de isim zor ya değiştirmesi, alışması çok zor. Bence yeni bir isim ekletmek gibi olay varsa öyle yap tamamen sildirme.☺30 YorumlaDiğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ailen koruyucu bir psikoloji ile koymuş adını
kimse ileride "Yarra'ğı yedim oğlum dün gece" gibi cümleler kuramaz hakkında.10 Yorumla
+1 yılboşver ya anlamı çok güzel ailen ne diyor bu duruma?
18 Yorumla
Soran+1 yılonlar ne anlar isimden boşver diyolar
- +1 yıl
birşey söyliyim mi insanın fikri neyse zikri de o olur. boşver adını değiştirme bence. ancak nokta akıllılar alay eder benden söylemesi
Soran+1 yılbencede öyle şu zamana kadar kimsenin ismiyle alay etmedim ama kendimi çok kötü hissediyorum sırf bu yüzden adımı soranlara başka isim söylüyorum
- +1 yıl
bak sana troll yazan olmuş öyle misin değil misin bilmiyorum ama sana içten cevap veriyorum değiştirme alay edenlere acıyarak bak belki yüzlerine insanın fikri neyse zikri de o de sus onlar zaten morarır :)
Soran+1 yıltroll ne oluyo? bir o kalmıştı başıma gelmeyen zaten
- +1 yıl
yalandan soru soran gibi bişey
Soran+1 yılkeşke yalan olsaydı
- +1 yıl
çok rahatsızsan değiştir ama anlamı aynı olan bir isim bul derim
+1 yılfarklı bir isim
bu isimle dalga geçenler senin gerçek dostun sayılmazlar zaten hepsi art niyetlidir içleri fesattır
ayrıca isminin anlamı da güzelmiş
bence değiştirme01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim ama bence çok berbat
+1 yıl+İsmin ne?
-Yarra
+ iyi ben de" K" koyim de birseye benzesin :D
Şaka ya ama degis yasin tutuyorsa mahkemeyle.00 Yorumlaikinci ismin yok mu senin onu kullan yoksa değiştir o değil bu ismi kim koydu hangi kafaylan koydu ya anlamı güzelmiş ama isim olarak iyi değil
00 YorumlaNerde okuyorsun merak ettim arkadaşımın biri bahsetmişti yarra diye biri var okulda dalga geçiyoruz diye inanmamıştım anlamı güzelmiş boşver. :)
00 YorumlaDiğer konusunda 595 cevap paylaştı. oha ciddi olamazsın :D:D yılların esprisi naber l*n yarram. gercek oluyor desene :D:D
bencede değiştir.00 YorumlaDeğiştir anlamı güzel olsa da dalga geçilmeye müsait bir isim. Göbek adın falan varsa onu kullan
03 Yorumla
Soran+1 yılgöbek adım yok malesef ama ben soranlara hep başka isim söylüyorum
- +1 yıl
Baya rahatsız olmuşsun bu durumdan.. Değiştirmek en doğal hakkın bak mesela benim adıma Aişe nur koymak istemişler annemler Hz Aişe validemizin ismi olsun diye ama sonra ismimi yazacak akıl yoksunu şahıs iki ünlü yan yana gelmez demiş ayişe nur yazmış ve ben liseye geçene kadar o ismi öyle kullandım ve dalga geçtiler ismimi yanlış yazmışlar falan diye geçiştirdim ama baya rahatsız oluyordum annemler de farkındaydı bu durumun mahkemeye başvurdular sonra Ayşenur yaptırdık ve o günden beri hiç sıkıntı yaşamadım. Değiştirmelisin sıkıntı yaşamamak için yani benim fikrimce böyle baş harfi y olan ismine yakın bir isim seçmen daha iyi olacaktır
Soran+1 yılaynen banada bu lanet ismi babaannem koymuş bizimkilerde bir şey dememiş kabul etmişler. Öyle yaıcam büyük ihtimalle sende çok iyi yapmışsın teşekkürler
+1 yılyagmur yap hem anlam olarakta fazla degismemis olur
10 Yorumla
+1 yılDeğiştir. Bende 6-7 ay önce değiştirdim ismimi istersen işlemlerden bahsedebilirim tek tek.
02 Yorumla
Soran+1 yılbahsedersen sevinirim evet...
- +1 yıl
Bir forumda yazmıştım a dan z ye süreci ama ifşa etmek istemiyorum burada pm atarsan yollarım linki gayet kolay değiştirmesi.
Düşündüm de lisede arkadaşım olsaydın sınıfa gelince ilk sana salça olurdum.
"Günaydın la yarraaağğğğğ napıyon"00 Yorumla
1 yılŞelale koysunlar ozaman kardeşim neymiş tobe est
00 YorumlaBenimkide pevril hatta behlul aynı şey bendede var 😊 ama sorun etmiyorum ben
00 Yorumla
+1 yılNe gerek var isminle dalga geçenlerin yarra kadar yolu var.
00 Yorumla- Diğer konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılDeğiştirebilirsin tabi ayrıca çok fena şeyler geldi aklıma bence de değiştir. :D :D
00 Yorumla Avustralya'da ismi Yarram olan bir kasaba var. Aklıma o geldi.
00 Yorumla
+1 yılAkşam yemeğe çağırsalar ve gelmeden önce yiyip yemediğini sorsalar ciddi sorun yaşanabilir.
00 Yorumla
+1 yılAhahahhah :D :D kahkaha attım ya :D değiştir tabi o ne biçim isim, ne içmişler sana o ismi verirken
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılyarra çok yedin kızım
kilo alcan sonra136 Yorumla- +1 yıl
- Diğer konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yıl- tamam anne istersen mesaj atayım birazdan
+ At yarra bekliyorum...12 Yorumla- +1 yıl
Innovatif 😈
- +1 yıl
Azıcık öyle @GülünTikeni :)
yarraaa'm ne kanar ne kabuk bağlar:/
valla değiştir.10 Yorumla
+1 yılbu kızın kafasıda sevgiyle okşanmazki. kalkıp kalkıp durur.
21 Yorumla
+1 yıll*n çabuk değiştir o ismi AS:A:SDA:SDA:SD düşünsene sevgilin böyle yazıyor wp durumuna YARRAAAM <3 yazarsa bitti yani hayata küs
00 Yorumlayazık ya annen baban sana yapabılecegı en buyuk kotulugu yapmıs soranlara yaren falan de en kısa zamanda da degıstır ısmını bence
00 YorumlaUlan herkes paylaşmış soruyu ammada dikkat çekmiş yarra diye isim olur hem à. k yanlışlıkla dilin falan sürtse m harfi gelse onune çarşı karışır :-D :-D
00 YorumlaDiğer konusunda 418 cevap paylaştı. l*n yarrrrrrrrrrrrrrrra nerelerdesin kaç gündür seni arıyorum
gibisinden birşey diyen oldu mu hiç?02 Yorumla
Soran+1 yıldaha beterleri oldu...
senin bir de şarabın vardı sanırım...
https://i.hizliresim.com/n7Z5gR.jpg01 Yorumla
Soran+1 yılvar evet
+1 yılTövbe estağfurullah yani şimdi millet sevgilisine ayşem mervem diyecek.. Senin sevgilin sana resmen küfredecek. :D
00 Yorumlaahahaha annenler çok düşünmüşler mi bu ismi koyarken :D
02 Yorumla
Soran+1 yılbabaannem koymuş
- +1 yıl
sıkıntı babanede demekkı
+1 yılBakın bu dramdır degiştir tabi baban ne düsünmüş koyarken o ismi yarrra olsunmu demiş
02 Yorumla
Soran+1 yılbabaannem koymuş bu ismi bizimkilerde bir şey dememiş
- +1 yıl
Degiştirmelisin o ismi cocugunlada dalga gecerler
- Diğer konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılo ismi sana koyanın ben taa... öyle isimmi konulurmuş ya saçmalık düşünememişlermi gerizekalılar
10 Yorumla
+1 yılYarenle değiştirebilirsin. Annen baban ne diyip O ismi koymuslar acaba
00 Yorumlavalla sen bilirsin ismin senin karakterinle özdeşleşir yani ismini dğeiştirrsen karakterinde değişebilir.
10 YorumlaYeni yasaya gore kucuk dusurucu ya da yanlis anlam iceren isimler degistirilibilcek sikma canini nufusa basvurman yeterli
00 YorumlaJahshrhrhdhheendjjfjrjjsjfhfjdjdjejd of kotuymus be kanka
00 YorumlaRiskli bir isim... Toplumun da eğilimini dikkate alırsak hayatın boyunca zorlanacağın kesin.
00 Yorumla
+1 yılDeğiştir tabi. Burada bile millete eğlence çıktığına göre bu isimle yaşamak sana zulüm olur.
00 YorumlaBir insan kızına neden böyle bir zulüm yapar ki? Kesinlikle değiştirmelisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya bende anlamıyorum hiç takmıyolar bu durumu resmen
sıkıntılı bir durum ya allah kolaylık versin. ilk duyan için şaşkınlık ben bile iki kere okudum :)
00 Yorumla
+1 yılbence değiştir. zaten anlamıda aman aman çok güzel denecek bişey değil
00 Yorumla
+1 yılşimdi bir erkek sevgilisini ayşemmm fatmammm diye sever seni ne diye sevecek düşünemiyorum
00 Yorumla
+1 yılİsmi koyan kimse yine onun gonlu olsun , ona sor yeni bir isim işte ve değiştir.
00 Yorumla- Diğer konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılBaşvur deişmek için gerekÇe sunmana bile gerek yok direk değişir :)
10 Yorumla
+1 yılAcaba seni sevenler telefonuna seni nasıl kaydediyor :)
00 Yorumla
+1 yılYaracım yarram benim, fagahsjdlfçş 😜 ne bakisiz kızı sahiplenmektemi yasağhhhhh
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilinin sana seslendiğini düşünsene yarra'm bir bakar mısın?
10 Yorumlakızın yarra sına tuz basmayın arkadaşlar :)
00 Yorumla
+1 yılDeğiştir tabi o ne öyle töbe est :)
00 Yorumla
+1 yılAnnen Baban bu ismi koyarken ne düşündüler?
01 Yorumla
Soran+1 yılbabaannem koymuş
göbek adın yok mu? Yoksa bir göbek adı bul kendine
04 Yorumla
Soran+1 yılyok zaten ismimi soranlara hep başka bir isim söylüyorum
Soran+1 yılteşekkür ederim
Değişmelisin mutlaka.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaren desene insanlara
02 Yorumla
Soran+1 yılbaşka bir isim söylüyorum zaten ama hep öylede olmuyo tabi
Cevap sahibi+1 yılKimlikte de değiştirebilirsin, rahatsız oluyorsan bundan sonra ismin Yaren
Çok severim bu ismi :)
- Devamını Gör (67)
Devamını Gör(112)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem