Herkes ismim ile dalga geçiyor

Merhabalar, ismim Şirin. Annem ile babam seneler önce çok severek ve begenerek koymuslar bana bu ismi, ve açikçasi bende çok begenirim, ama malesef etrafimdaki herkes çok dalga geçiyor. Çok çocuksu ve eski ve 'cahilce' bir isim oldugunu söylüyor (artik cahilce bir isim nasil oluyorsa). Hatta amcamin kizi (kuzenim oluyor yani malesef) Şirin isminin Kezban isminden hiç bir farki olmadigini, hatta köylü ismi gibi oldugunu söyledi. Simdi ilk dedigi beni gerçekten çok kirdi (Kezban olayi), ama ikinci dedigi umrumda degil, hepimiz özünde köylüyüz sonuçta. Kendi ismi Fatma, ve ben bir kere olsun anneannesinin adini tasidig için onunla dalga geçmedim. Babam sikayet ettim onu, ve babamda benim ismimi kiskandigi için öyle davrandigini söylüyor. (Bu arada 13/14 yaslarinda degiliz, ben 20 o 22 yasinda). Sanirim çok sevdigim ismimi degistirecegim, herkes hakaret ediyor ismime. Bu dogru bir karar mi sizce? Isim degistirmek disinda ne yapabilirim? Peki sizce Şirin nasil bir isim? Dedikleri kadar var mi?
Herkes ismim ile dalga geçiyor