Annem namusuma laf etti o*ospu i*ne dedi bende namusuma düşkün insanım zoruma gitti kolunu sıktırdım komşulardan utanmasam polisi arıcam diyor bana bide evden git diyor teyzemi aradı şikayet etti sen onların kazancını yiyon o zaman sen git evden sen niye çalışmıyon var mı senin gibi çalışmayan biri dedi sanami kaldı teyze dedim bende o bana o*ospu diyo laf ediyo haklı oluyomu dedim sende dedittirme diyor ben onlarla tartışınca beni suçlamayı bekliyorlar ben bu insanları napiyim gidecek yerim olsa çoktan giderim bulup birini git diyolar ben kimseye güvenip kimseyle kaçamam kimsede yok konuştuğum bana akıl verin Allah aşkına
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
bence kendi evinize çıkın
biz neler neler duyduk annemizden ortada hicbirsey yokken bir bilsen
bos ver sende birsey yoksa ne kadar soylerse soylesin kulak ardi et
Bende bişey yok onlara saygısızlık yapıp kavga çıkarınca sinirlenip söylüyor bana bunu k*pek bile dedi yediğini içtiğini kim alıyor sana gözümden düştün iyice diyor
bunlar neki sen benim duyduklarimi duysan o zmaan intihar ederdin
bos ver
Sen suçlu değilsin: Yaşadığın durumun sorumlusu sen değilsin. Anne ve teyzenin sana söylediği sözler ve davranışları doğrulamıyor.
Değilim tabiki beni suçlu çıkarıcaklar aklınca evden gitsin diye yapıyolar bu annem olucak o*ospunun kolu kırıldı yediğini ictigini önüne ben getirdim o zaman olmasa napsrdim diyodu kolu komşuya suratına vurdum sen nankörsün diye bişey diyemedi ne çabuk unuttun o günleri dedim şimdide bana hakaret ediyo kimse arayıp sormadı kardeşlerinden
Ben yaptım hep insan böyle olur şimdi tabi dedim
Bu durumu tek başına çözmeye çalışmak yerine, güvendiğin bir aile üyesi, arkadaş veya bir uzmandan yardım isteyebilirsin. Onların sana destek olması ve bu durumu daha sağlıklı bir şekilde yönetmene yardımcı olmaları önemlidir.
Hiçbiri bana hak vermez onları tutar onların sülalesi böyle cahiller ve yobazlar maalesef arkadaşımda yok zaten
Aile ortamına bak tam Müge Anlı konusu. Daha neler neler var kimbilir. Ezdirme kendini bence.
Bunun dışında bişey yok ben kavga çıkarınca oluyor onun dışında hayatımız günlük güneşlik gibi bişey
Bi gün kavga edip ertesi gün hiçbişey olmamış gibi devam ediyoruz
Kavga baya büyük oluyor yani
Maalesef ailesini seçemiyor.. ama sizin bir suçunuz yok sorun anneni ve teyzenizde.. kızına böyle davranan anneye anne demem..
Gebersin kolu kırıldı yediğini içtiğini ben getirdim onun önüne ben birini buluyim kaçıp gidiyim diye dört gözle bekliyor sürekli bana Allah gün yüzü göstermesin kafanı ye diye tartışıyor psikolojin bozuk bak biri bunları yaptı öldü gitti diye teyzemin oğlunu örnek veriyorlar insallah o hale düşersin diyor
Onun uyuşturucu bağımlılığı vardı ailesine eziyet etti sonrada trafik kazası geçirdi öldü onun gibi oldun diyor bana her tartıştığımizda bugünde kolunu sıktırdım onamı benzedin bak başını yedi gitti anne babasına eziyet ede ede diyor
Anladım maalesef kötü oldu ya gerçekten seni düşünemiyorum.. yani tanidigin akraba falan yok mu destek olabilecek
Yok psikolojisi iyi değil zaten ama ben psikolojisi bozuk muamelesi görüyorum aksine her kavga ettiğimde bazen hakarete saldırmaya varıyor benim sinirim
Onlarda psikolojisi bozuk bunun diyolar birbirine utandım binadan her gün kavga kavga diyo bunların yanında psikoloji nasıl sağlam kalır
Kendilerininde psikolojisi bozuk
Sinirliler
Evet belli zaten normal insan olmadıklarını gösteriyor. Aslında bunları hastane yaturmalu deli hastanesini o derece
Bunlar cahil ve köylü insanlar o yüzden maalesef insan ailesini secemezmis bende istemezdim cahil ve yobaz bı aile
Anladım haklısın maalesef ailesini seçemiyor.. baban var mı yaşıyor mu yani
He var olmaz olsaydı zaten onun yüzünden oluyo bu kavgalar adam bişey yapmasa bile bana batıyor zsten ona bağırıyorum onla tartışıyorum durduk yere diye annem bana kızıyor o yüzden kavga ediyoruz
O olmasa kimse yüzümüze bakmaz ekmeğini önüne kim getiriyor sen niye böylesin diyo bana ama yine aynı değişen bişey yok bu aylardır var
Ama oda bununla aynı kafada ikiside aynı bugün annemi bana savunuyor kolunu sıktırdım diye kendiside sinirli birisi
Anladım baya ailenin durumu kötü içeri atmak lazım böyle bir ailenden ne anne olur nede baba
o.. spuyu anladim da i. ne nasil oluyor anlamadim neyse senin bir yanlisini gormus ki laf ediyor maalesef insan ailesini secemiyor bir anne kizina nasil bu sekilde hitap eder anlamis degilim
Ben bunlarla tartışıyorum babamla kavga ediyorum babam sinirimi bozuyor benim sebepsizce durduk yere çatıyorum oda ona sinirlenip bana çatıyor
Annemde sinirleniyor saygını yitirdinmi ne istedin de almadı bu adam diyor kavga büyüyor
zor durum uzuldum senin icin
Napıcam bunlar kendimi öldürünce mutlumu olucak ben bilmiyorum ama yaşlandıklarinda bakmicam onlara bunu onlarada söyledim
Yaşlandıklari zaman kime muhtaç kalıcaklar acaba
sen kendine iyi bak sakin oyle dusunme
Bide bana anne baba hakkı ödenmez Allah sana bu yaptıklarını sorucak diyolar onlara sormicakmi Allah söylermisin
soracak tabii
Onlar bunun farkında değiller işte bana sorucakmis sadece Allah öyle diyolar Allah sana sen nasıl davrandin öyle nasıl saygısızlık yaptın diye sormicakmi diyolar ertesi gün hiçbişey olmamış gibi devam ediyolar yavrum kızım diyolar çok garip bişey bir gün önce kavga ediyoruz ertesi gün hiçbişey olmamış gibi devam ediyoruz anlamadım
maalesef insanlar boyle
sen ne yaptın kı sana o lafı ettıler bıseyınımı gördüler
Annen ve teyzen ağır cahiller
Maalesef ne anlatsan anlamıyor bu tip insanlar
Paranızı yicem hiçbiyerede gitmiyorum de😂😂
Paralarını yicek kadar zenginde değiller beni böyle kendileri yaptılar hiç zorlarina gitmesin eden bulur benim şimdi çalışmak bile gelmiyor içimden çalış diye baskı yapmadılar rahata alistirdilar
Çalış sen yine de ekonomik olarak kuvvetlen sana davranışları değişir
Bunların o cahil yobaz köylü kafası ömrü billah değişmez
Olsun paranı kazan kaç
Nerde yasiyorsun eve cik
İşe gir kurtul kendi hayatın için
İş bulup çalişman lazım. O zaman sesleri çikmaz
İş bulup bide bunlara k*pek gibi paramı yediricem
Yok ekonomik özgürlüğünü eline alıp gideceksin
Nereye gidicem o özgüven maalesef yok Allah belasını versin bunların beni böyle yetiştirdiler
Bide aldıkları yedirdiklerini vuruyolar yüzüme ne dedinde almadik diyolar gebersinler
İş bulacaksın şehir dişinda mecburen gideceksin. Şu an okuyor musun
Okumuyorum bunlar yüzünden kafamı kalıyor sınav kazanicak 3 senedir kitap aliyolar sınav parasıni veriyorlar ben çalışmıyorum çalışmayınca iki yıllık bile tutmuyor
Bu senede giricem kim vericek o parayı yok bu sene dediler az önce
Bir part time işe gir en azından sınav paranı çikar bari
Ben çalışmaya alışkın değilimki bana çalış diye baskı yapmadılar hiç şimdide çalış diyolar
Az öncede ya akillancan ya evden gidicen dedi saygı gösterir insan anne babasına diyor utanmadan bende bu kadın ölücek diye korkuyorum her gün benim buna yaptığım insanlık çok bile
Artık çalişma dönemine giriyorsun çalışsan tepkileri de değişir. Maddi olarak destek görseler sesleri de çıkmaz. Sonra bir süre sonra ayrı eve de çıkarsın. Kaç yaşındasın şu an
Yapamam yapıcak güç yok beni böyle yetiştiren onlar onlara bakmicam yaşlandıklarinda ne halleri varsa görsünler evleride yok zaten Allah onlardan çıkarır bunları
Yaşlandıklari zaman bana muhtaç kalıcaklar
Bakmicam onlara
Öyle diyorsun ama onlar düştüğü zaman sende düşmüş oluyorsun işin olmadığı için sende muhtaç kalıyorsun. Güçlü olman için senin muhtaç kalmaman kendi ekonomik gücünü eline alman lazım.
Bi gün olucak elbet ama yaşlandıklarinda bi bardak su vermicem onlara aldıkları kıyafetleri eşyaları zamanı geldiğinde satip paralarini vericem kendi kazandigimla baştan kendime kıyafet alırım gözleri paraya doymuyor onların Allah ıslah etsin onları
Sen yine de dediklerini yapmak yerine iyilik yap da nasıl hata yaptıklarını görsünler. Sonuçta ailen bakmam etmem deme hayırsız evlat muamelesi görmekte koyar insana
Koysun banane benim namusuma laf eden insanlara az bile zamanını bekliyorum yaşlandıgi zamanı o zaman ben bunları hatırlatıcam şimdi bile grip hastalıktan yıkılıyor hak bile ona bunlar sana az bile dedim yaşlandığında bundan beter durumda olucan sen dedim
Yani zor bir durum senin için artık kurtulman gerekiyor. İş bulup ayrılacaksın ya da evleneceksin başka türlü gidişin yok
Kimseye güvenip evlenememki bide sürekli beddua ediyor bana etme boşuna diyorum anlamıyor bu yaptıklarına karşı gözümden düştün iyice diyor bana ya ben yapıyorsam çileden çıkarıyorlar beni hiçbişey yapmasa bile çileden çıkarıyor temel sorun babam öylece dursa bile gidip ona çatıyorum valla oda ona çattım diye bana kızıyor
Kavga burdan patlıyor zaten iyi sabır ediyo adam ben edemem vurmuyor etmiyor diyor
Önceden böyle değildim bilmiyorum
Uzun zamandır bu durum böyle
Nerelisiniz siz ya ailen çok katı tutucu
Ya boş ver bunların yobazligini ne sen bana sor ne ben sana söyleyeyim ama yaşlandıklarinda bakmicam onu söyledim zaten ne halt ederlerse etsinler calisicagim zaman 5 kurus bile vermicem çalıştığımdan o zaman isticekler ama ben bunlarıda hatırlaticam
Şimdiden söylüyorum bunları ben onlara onlarda biz seni bu zamana kadar büyüttük her dediğini aldık önüne istediğin geldi yedirdik icirdik sen vermezsin diyolar
Ama hak ediyorlar benden utanmadan para beklicekler bide
Zaten bi ev sahibi bile olmadılar şimdiye kadar benden bekliyorlar calista alalım diye umrumda değil onlara asla yardım etmicem o konuda
Yaşlandıklari zaman giderler o p*s köylerindeki evi yapar orada kalırlar ben çoktan evlenip barklanıcam
Onlara hak değilmi bunlar şimdi ütfen söylermisin bana ben haksizmiyim evet saygısız bi insanım sinirli agresif birisiyim ama karakterim bu napiyim
Ben şunu anlamadım sen ne yapıyorsun da böyle laflar hakaretler ediyorlar sana
Yahu ben babamla tartisiyorum durduk yere çünkü babam sorumsuz birisi benim sinirime dokunacak bi hareketi oluyor mutlaka öylece dursa bile sinirimi bozuyor ona bişey diyince bağırınca annemde bana kızıyor beni suçluyor ve kavga büyüyor annem bugün o*ospu dedi laf arasında kolunu sıktırdım işte oda bana sinirlendi vurdu kolumu acıttın diye e benim zoruma gitti o laf
Ve böyle işte o kolu kırılmıştı zamanında tam olarak iyileşmedi yıllar önce onu sıktırdım diye bana kızıyor
Ama isteyerek olmadı ben sinirlenince farketmiyorum önceden böyle dehildim
Bu uzun zamandır var bende psikologa git diyolar niye gidicemki ben istemiyorum gitmek
Bi ara bişeyler musallat oldu ondan dolayı muska yaptırdılar onuda takmadım evde duruyor iyiydi ama ben evvelden beri sinirliyim fakat bu vurma durumları kavga etme falan bu sene başladı
Senin tepkilerin çok aşırı sanki tamam evet zoruna gidebilir yaptıkları ama biraz daha sakin olsan belki buralara gelmez uzamaz. Ama dolmuşsun baya sabaha kadar anlatır gibisin sen şu an
Diyorum ya çok sinirli biriyim bu musallat durumu olmadan öncede böyleydi agresif birisiyim falan ama böyle kavga etme tartışma vurma durumları yoktu annemde diyor sen bu sene böyle oldun önceden böyle değildin sen diyor
Sinirlenince vuruyorum evet bazen tartışma esnasında anneme babama pek vuramıyorum
Olmaz annene babana şiddet göstermemen lazım. Her ne kadar hatalı olsalar da tepkilerin aşırı. Kendini kontrol etmeye çalış
Olmuyor ve psikolojisi bozuk muamelesi görüyorum bu yüzden sizin hiç bozuk değilmi diyorum bende karşılık vermeden duramıyorum karakterim böyle napabilirimki illaki biri laf söyledimi karşılık vericek
Hayatını değiştirmelisin başka yolu yok
Nasıl değiştireyim hayatı bosverdim iyice herşeyi bosverdim yaşıyormuyum belli değil bazen
Aylarca evdeki koltukta otursam hiç kimıldamasam bikmam öyle bi bosvermislik var
Aynı şeyleri düşünüp yaşadığım oldu. Sonra iş hayatına atılınca sorumluluklar yüklenince değişti hayatım
Bunu yapıcak güç yok içimde benimki bambaşka bi durum iş hayatına atılmak korkutucu geliyor
Ordaki insanlarla baş etmek zorunda kalmak her gün cins cins insanlarla muhatap olucaksın belki tartışıcaksın o kadar yorucuki
Bunu yapıcak ne cesaret ne güç var ama 24 yaşındayım
Hayatın gerçeği bu ama böyle olmamalısın. Bak bende 24 yaşındayım. 3 senedir çalışıyorum çalışmadan önce senin gibiydim eve hapsolmuş durumdaydım. Şimdi çalışıyorum param olduğu için istediğim yere gidip gelebiliyorum.
Ama hiç istemiyorum çalışmak çok zor geliyor nasıl yapayım bunu zaten para saymayı bile bilmiyorum ben ya lise mezunuyum ama bilmiyorum inanırmısın para çekmek bile bilmiyorum nasıl olucak çok fazla eksiğim var pazardan alışveriş bile yapamıyorum çünkü kaç para ustü alıcam bana kaç lira vericek karşıdaki kişi bilmiyorum
O kadar çok eksiğim varki bunlar nasıl hallolucak bu şekilde evlenmek hayal benim için kimse istemez
Cahil gibi bişeyim ortaokul bitirmiş ailem ben lise bitirdim aileme diyorum ama onlardan daha beter durumdayım
Yani 4 işlem matematik bilmem yeterli ya bunun için. Ama şöyle söyleyeyim lise sona kadar bende senin gibi sosyal olarak çok eksiktim hala eksiklerim var ama bir yerden başlamadan lazım kendini böyle kapatma. Nerede yaşıyorsun ayrıca hangi ildesin
Matematiğim hiçbir zaman iyi olmadı ilkokuldan beri ortaokulda bu yüzden sınıftaki çocuklardan çok zorbalık gördüm toplama çıkarma bile bilmiyo yapamıyor diyolardı ve boylede kaldı temel matematik berbat
İzmir'de ama küçük bi mahallede
Hiç dışarı çıkıp geziyor musun arkadaş çevren yok mu
Hayır yok sevmiyorum evcimen bı yapım var böyle olmadığı içinde bi yer bilmiyorum ailem bi yere gitmek istesem bilmezsin gelemezsin diyip göndermezler doğruda bi yere 10 kere gitsem yine ezberleyemem napıcam bilmiyorum ve kaybolmaktanda çok korkuyorum
Bi yere gidiyorum 10 kerede gitsem tekrar gittiğimde bulamam maalesef çok kötü bişey
Yer yön hafızam çok zayıf
Sende bir zamanlar kendimi gördüm valla
İşte böyle sıkıntılarım var ve ben napıcam hiç bilmiyorum dediğim gibi
Yapı olarakta gezmeyi seven birisi değilim ama gittiğim bi yeri ezberleyebilsem o yeter
Navigasyon var ya ne olacak
Ondan bile anlamıyorum desem
En s*lak insanı getir o bile anlar yemin ederim çocuk bile anlar ben anlamıyorum
Kendini çok kısıtlamışsın ondan biraz mecbur kalsan hayata atılsan bunlardan kurtulacaksın.
Ama en başta matematik öğrenmem gerek değilmi
Yani aslında bi kaç sene önce antrenmanlarla matematik almıştım ama tabi kafa vermiyorum o kadar unutup gittim
Bu arada istediğim bölüm matematik istemiyor bu saatten sonrada yetiştiremem sadece sözel çalışsam kazanabilirmiyim iki yıllık 2 milyondan çıkabilir miyim sıralamam iki milyondu
Bence çalış ve bir an önce evden git
Dedirtme
Onlar diyince haklimi ne kuzum görmüş benim
O*ospulugumu
gerekeni yap o zaman
Ee ne olcak