AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
bir aptal yüzünden tüm Müslümanlığa veya muhafazakarlara hakaret etme hakkına sahip değilsin
Pardon nerede hakaret etmişim? Yorumlarınızı merak ettim. Ayrıca bak sen onaylamadn ama birçok kişi onaylamış.
herkes ne zamandan beri aynı düşüncede? dinen evet bir sakınca yok ama bunun kuralları var, diğerleride bunu belirtmiş zaten, o kadınınsa dediği tamamen saçmalık hiçbir zaman o kadınla aynı kefeye konmak istemem
zaten herkea farklı düşündüğü için sordum. Hakareti nerede etmişim siz onu söylesenize?
muhafazakarlar yorum yapsın demen ve o kadınla bizleri aynı kefeye koyman
Yahu muhafazakarlardan onaylayan da onaylamayan da çıkacaktır. Senin aksine diyorum ya sayısız kişi de onayladı. Dine ya da kadına hakaret etmedim. He bence kadın hak ediyor o ayrı! Yorumları görmek istedim.
Aynı kefeye kpysaydm yorumlarınızı merak etmezdm nasıl olsa aynı olacak diye.
ben o kadınla aynı konumda değilim onunla aynı kefeye konmadığım müddetçe de (ben muhafazakar biriyim) bu soruda hakaret görmüyorum, onun dışında söyleyeceğim bir şey yok
Ne acı ki cevaplayanlar arasında muhafazakar olup da kadını onaylamayan tek kişisiniz. iyi akşamlar.
haksız mı kardeş kadın ? ben bunları sevmem ama kadın haklı lisede bakire kız kalmadı baksana üniyi geç daha lisede bu yaşlarda. sizin içinizde var demekki.
O zaman içimize koyan tanrıya laf edeceksin, içinizde var diyorsan.
bilmiyorum kardeşim , nerden bileyim kadın sizsiniz yaşıyan sizsiniz. ama görünen ortada kızlar kadınlaşıyor onların bunnların altında.. sahipsiz kalıyor sonra neyse konuşturma beni iyi akşamlar.
Bilmiyorsan konuşmayacaksın o zaman. Kızlar kadınlaşmadı. Zaten 9 yaşında karı diye koynuna alan kişi, kadın olduğunu düşünüyordu.
ne diyorsun kardeşim sen? lisedekiler sözde kız değil mi daha? bir araştıma yapsalar kimin kaç erekkle olduğu belli değil. herşey ortada kızları bozulmadan evlendşrmek lazım azgın bunlar ona buna veriyor sonra kullandırıyor kendişni.
Eee tabii sen örnekleriyle yaşamışsan herkesi onlar gibi sanman normaldir.
herkes derken? kimler gibi ajan % 60 ı en az bozuk daha 18 altı bunlar , . sen neyin derdin desin? ünidekiler yine artık kaşar kaymak olmuşlar.
Dedim ya yakın çevrenden dolayı herkesi aynı sanman normaldir.
kardeş yakını uzağı yok bu nun . her yer aynı şehirler aynı durum vahim. senin ne işine gelmiyor var sa gtn gidelim sor bakalım gör gerçeği. bu kadın namusluya evlensin diyor. ona buna domalsın lsiede demiyor.
Tamam sen kızını 7. Sınıfa gelince azmışyır korkusuyla rızasını da alıp 60 yaşındaki adamın koynuna karı diye gönderirsin. Sonra da kendine baba dersin! Hadi eyvallah.
öyle bişey yapmam. ne yapacağımıda kimseye sormam c. başkanıda olsa vız gelir. ama bu kadın kızlar bozulduğunu biliyor. erken evlenmeli kzlar yoksa çoğu kocasından önce bir çok ereğekin orspu oluyor.
Kızların içinde varmış ya azıyorlarmış ya. Kızın olunca da hatırla bu dediklerini.
olmıcak belki ne biliyorsun? ama kızları ve kadınları iyi biliyorum ne için yaaşadıklarını yalanlarını herşeyini. bu kadın haklı tatlım. sonra bozuluyorlar idayanmıyorlar.. neyse iyi akşamlar
Sibel ÜreMEsin bence!!
Hani marjinal bizdik?
valla şaştım kaldım ben şu an da
Götü kuruyasacalar.
Dinler dünyadaki en büyük kitle kontrol silahıdır.
Ergenliğe girmiş bir birey evlenebilir. 60 yasinda birisiyle evlenmesini gelince kendi görüşü alinir eğer kendi rızasiyla evlenmek isterse evlenmesinden dinimizce hic bir sakinca yoktur.
Dinini sormuyorum, sen kendi kızını evlendirir misin?
Dediğim gibi kendi rizasi olursa.
Umarım başına gelmez. Bugün verdiğin cevabı hatırlamak zorunda kalma. 7. Sınıfa giderken kızın 60 yaşında bir dedeyle çıkmasın karşına.
Hz Aişe de çok küçük evlenmisti
Burada anlatilmak istenen::: dinen sakincasi yoktur. ... Ama şart ve durumlara da bakilir.
onu normal karşılayan kim ki sizler dışında. Dediğim gibi kendi kızınızı verirken de normal karşılayabilecek misiniz bakalım.
kizinizi zorla 12 yasinda gidin 60 yasinda birine verin demiyo tamam mi git doğru düzgün anla.
7. Sınıfa giden kızının isteğini normal mi karşılarsın?
Sen hala konuyu anlayamadin
Evde kaldın diye kiskanmanin alemi yok :P
Hep anamım babamın suçu. 12 yaşında evlendirselerdi, ben de kızımı 12 yaşında evlendirip şimdi de anneanne olurdum diyeceğim ama ben o yaşta daha regl olmamıştım. Aman gerçi 12 yaşında evlenip halvet için bekleyenler de yok değil! Bir de marifetmiş gibi demezler mi! Regl olmasını bekledi ama. ne büyüklük ne büyüklük!
Tamam üzülme, sana hayırlı bir kısmet buluruz. Anana babana suç atma :P
Olmayan beyin, olmayan namus, olmayan mantık..
Ona bakarsanız peygamberimiz 25 yaşında iken 40 yaşında olan Hz hatice ile evlenmiştir
ama burada kız 12 yaşında
12 yaşındaki bir kız ergenliğe girmiş biridir. Ztn bu video da bir örnekleme yapıldı. O yaş 20 de olur erkek 50 de olur.
7. Sınıfa giden kız. Ulan benim öğrencilerim be. Bildiğin çocuklar. Regl oldular diye mi kadın oldular. Utanmayacak mısın 60 yaşındaki adamın koynuna göndermeye. Kız cahilliğinden istese dahi.
Elbet konuşurum. Ama kimse için bir mahsur olmadıktan sonra bir sorun yok islamda bu evlilikler
ulkece kafayı yedik valla ya
kendisi 12 yaşındaki kızını evlendirsin o zaman
yuhhh yaa zihniyete bak... fuck youuuuuuuu
Aynen yaaa torununun cocugu olcak yasta kiza mi hallencek
bu kadının salak olduğunu düşünüyorum.
o birazdan öte saçma ama
Ziktiğimin kevaşesi ya..
teoride mümkünde pratikte yatar o iş
Sibel uresin kim ya bu kadın sapkın.
İtaat edenler deniz o kadar
Bu Sibel ve benzerleri üremesin bence
Mide bulantıları