Seküler kızın muhafazakar çocukla imtihanı?

Sayın kızlarsoruyor üyeleri, 2 yıl olacak neredeyse muhafazakar ve kalabalık bir aile mensubu bir çocukla beraberim. Benim ailem ne kadar avrupai ise onlar tam tersi. Sürekli ailesel muhabbetlerden dolayı 2. plana atılmış hissediyorum ki öyle de oluyor çoğu zaman. Bayramda gelmek zorundasın, aile yemeklerine katılım zorunlu, tek aramayla ne yapıyor olursan ol gelmek zorundasın, yani kısacası çocuğun ailesi dışında bir hayatı olamaz gibi davranıyorlar. Varsa yoksa ailesi; üniversite hayatıymış, çocuk kendi ayakları üzerinde duracakmış hikaye onlar için. Bir de annesi var, duygusal manipülatif. Kaç kez şahit oldum ve başta sussam da bir süre sonra susamaz oldum. Aynı evde kaçak yaşıyorduk. Kuzeni bunu ailesine öttü ve sonuç olarak ailesi ile arası bozuldu, özellikle annesi ile. Zorlamalar, 1 ay telefonlara bakmamalar, rest çekmeler ve daha neler neler. Çocuk hastalandı, yanında oldum bu süreçte. Şimdi ise annesi ile arası hala kötü, oturup konuşup anlaşmalarına rağmen hemde. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bayram geldi ve gitmesi gerekiyor. İçime sinmiyor ve annesini öldürmek istiyorum. Nasıl bir anne çocuğu hastanelik olmuşken umursamaz? Nasıl bir kadın çocuğu ağlarken tek damlasından etkilenmez? Aşırı bencil ve tek derdi kendi duyguları olan bu anneden, erkek arkadaşımı nasıl koruyabilirim bilmiyorum. İlişkimiz sw haliyle etkileniyor.

Seküler kızın muhafazakar çocukla imtihanı?