Biri var uzun süredir tanıyorum arkadsiz ama bnden hoslandigini hissediyorum. kahve içmeye davet etti ve ısrarla fakat birbirimizden çok farklıyız sizce gitmelimiyim yoksa hiç gorusmemelimiyim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence hiç görülmemelisin. Çünkü nasıl bir insan olduğunu biliyorsun
Çok farklıyiz bn namaz kılıyorum dini inanclarim var o ise club lerden çıkmıyor sürekli içiyor ramazan ayında bile oruç tutmuyor
İşte bak çok zıtsınız. Bir kere böyle birinin kalbinde merhamet olmaz. Allah'ın rızasını düşünmeyen insan seni mi razı edecek. Kaldı ki seni mi mutlu edecek
Yani efendi birine bnziyor konuşmalarından anladığım kadarıyla ama attığı storyler felsn çok farklı ya köpekle uyumuş yatakta poz vermis sürekli alkol fotoları ne bileyim yaşayışı çok farklı
İşte görünüşle nasıl biri olduğu anlaşılmaz. Sana öyle göstermiş kendisini ama demekki farklı bir kişilik
Zaten bnden ona karşı his yok kesinlikle gorusmiycrm onunla
İyikide baktım sayfasjna yoksa körü körüne inanacaktim
İyide o bnim böyle olduğumu biliyor neden bana yanasiyorki
İşte amaç farklı olabilir. Bazı erkekler senin gibi kızlarla oynamayı sever. Genelde kullanmak falan işte
Benim gibi derken
Yani ahlaklı düzgün brş kzısın ya. Bir de ne bileyim
Ama hiç öyle birine bnzemiyor çalıştığım iş yerinin orada çalışıyordu oda ya bni görünce eli ayağı birbirine giriyordu yüzü kizariyordu niyetinin kullanmak oldugunu dusunmuyorum
Ama kullanmak istese sence etrafında öyle kızlar yokmudur neden bna bulassinki istesede kullanamazki bni bn bir kahve içmeye bile gitmiyorum
Ama dediğin şeyler çelişiyor şu an. Bahsettiğim karakterde bir çocuk bunları yapmaz ki. Sana mı öyle göstermeye çalıştı acaba
Sence etrafındkai kızları kullanmıyor mudur
Hayır hatta bnim müdürüm bna şunu soyledi çok efendi çok iyi biri ama kötü huyu çok içiyor dedi
Hmm bilemedim şimdi. Her iki anlamda da onun gibi biriyle olmaz ya. Yine de sen bilirsin senin kararın ama bence olmaz.
Hatta bir kere denk geldim yanından öyle güzel kızlar gectiki açık ve bays açık kızlar hiç dönüp bakmadı bile ama bni gorunce bir tuaf oluyordu bazen konusamiuordu bile
Hmm çok mu güzel bir kızsın
Yok zaten bnim ona karşı bir hissiyatim yoktu ama arkadaşça gitmeyi düşünüyordum kahve icmeye fakat fotolarını gördükten sonra fikrim deisti
Hmm o zaman çok tkaılma ya. Ne gerek var kendine sıkıntı etmeye. Zaten bir düşüncen yokmuş
Bilmem etrafındakiler öyle söylüyor. hangi ortama girsem bnimle konuşmak isteuen çıkıyor ama kabul etmiyorum genelde
Aynen yok valla peki bu yazarsa görüşelim derse ne diycem
Hmm o zaman güzelsindir ya. Görüşmek istemiyorum dersin ne olacak ki. O zaman anlar senin niyetini
Valla öyle hıc makyaj yapmam kapaliyim zaten nereye gitsem hemen hoslaniyorlsr bnde anlamadimki bnde hiç bakmiyorum yani
Ama yanlış anlamasin cunki bna acilmadi hiç sadece sürekli sevgilin var mı diyor 😂😂
Hmm sade bir güzelliğin vardır o zaman. Ondan çok beğeniliyor dur. Erkekler sadece güzellikleri beğenir. İstek sttımy kabul eder misin
Teşekkür ederim ama kimseyle takiplesiyorum😊uzgunum
Hmm işte sevgilin var mı sorusu da öyle olduğunu gösterir. Seni isteidğini🙂
Hoslaniyormu dersin bnden ee niye söylemiyorki
Peki. Takipleşmeyelim. 🙂Uzadığı için ordan konuşalım demek istemiştim de
Teşekkür ederim iyi geldi muhabbetin 😊🌼
Açıkça hoşlanıyor diyemme de ilgisi var ama belli. Rica ederim ne demek🙂
İlgi duyması seni de etkilemiş gibime geldi
Ya tabiki beğenilmek ilgilenmek herkesin hoşuna gider fakat bnden ona karşı bir şey yok olmazda sanırım çok farklıyız bilrek ateşe atamam kendimi
Hmm öyle diyorsan bir şey diyemem tabiki. Dengini bulman gerekiyor o halde
Aynen bakalım hakkimizda hayırlısı olsun 😊🌼
Amin cümlemizin hakkında. İnşallah kalbinin kıymetini bilen birine denk gelirsin🙂
Allah razı olsun inşallah seninde 🌼🥰😊
☺️☺️
Genelde hep tam tersi olur
Nasıl yani
Yani muhafazakar erkek rahat kiz iliskisi daha cok duyyorum
Yok bizimkisi ilişki değil arkadasiz fakat o bna arkadaş gözüyle bakmıyor belli ediyor cunki oyuzden sordum
Çok tiltok işlemişsin 😂😂
Ömrümde hiç tıktok kullanmadım
O zaman instagram reels izlemişsin. Seküler felan uydurma laflar ordan. Kısaca ayyaş ile olur mu de
Tamam ayyasla olur mu?
Olmaz.
Neden peki
Bunun cevabını bilmiyorsan sen gerçek muhafazakar değilsin demektir.
Biliyorum olmaz
Bu soruyu sorduğun için gitmemelisin
Neden
Olur
kapalı mısın :)
Evet namaz kılıyorum kuran okuyorum hiçbir orucumu kaçırmam bunları gösteriş için söylemiyorum ama onda hiçbiri yok bnim tam tersim
Olmaz valla
Cidden olmuyor