Muhafazakar çocuk, seküler kız?

Merhaba 9 aylık bir ilişkim var ben saçı açık ve dine o kadar bağlı biri değilim. Tabi ki dinsiz değilim dikkat ederim fakat sevgilim ve ailesi çok muhafazakar birisi annesiyle tanıştım, kadın tanışır tanışması kapanmayı düşünüyor musun dedi şaşırdım ben böyle biraz sohbet etmeyi beklerken sadece onu sordu ama ben kendi isteğim olmadan kapanmayı düşünmüyorum. annesi tatlı biri fakat beni böyle istemez ve ben de bir iki insan için kendimi değiştirmem. Artı olarak sevgilimden şüpheliyim çok fazla evlenmek istiyor ama ne adam akıllı ilgisi var ne sohbeti var güvenmiyorum çünkü sadece yükselince ilgi gösteriyor gibime geliyor, bir insan tabi ki sevgilisini isteyebilir ama bunun yeri vardır sadece c***sel çekim olunca ilgi göstermesi beni korkutuyor. ve sorum şu okumayı düşünen biriyim yerine göre özgür olmayı severim ama ailesi ve sevgilim farklı ve kadınları arka planda gören bir aile sizce ileride ciddileşince sorun olur mu deneyimi olan var mı ikinci kızılcık şerbeti vakası olabilir mi? :D

(Not-linçlemeyin çok şüpheci biriyim ama tek taraflı bakmadan, insanların fikrini alıp hayatım için en iyi kararı almak istiyorum.)

Muhafazakar çocuk, seküler kız?