+1 yıladam ol iki kıza bile aynı yazan adamdan hayır gelmez. o oylelerine layık ki öyle istiyor ne bu düşünce tarzı. seninde kız kardeşin olabilirdi emin ol herkese aynı yazan bir erkeğe denk gelsin istemezdin. bu kızlar yüzünden bir doğrusunu bulamıyoruz ve bu kişi serseri stilini çok yanlış anlamış. serseri dediğin sevgilisine deli dolu olur dışarda erkekligini gösterip onu korur boş muhabbetlere girmez teneke gibi boş boş konuşup herkese yüz vermez. agir başlı olur ama yine çılgınlığını yapar. sana serseri ol demiyor resmen git o*ospu cocu*ü ol diyor
01 Yorumla- +1 yıl
Ben ne yapayım şimdi konuşmiycam bu kızla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence her serseri görünüşlü adamın içinde bir efendi her efendinin içinde bir serseri vardır desemde efendi adam :) onları üzmeyin, sevin..
22 Yorumla- +1 yıl
Üzüyorlar beni :(
- +1 yıl
hayat yalan yalan dünya böyle:( sana hak ettiğin değeri vercek bir insan bulursun umarım bu yüzden önce sen kendine değer ver sana değer vermiyenleri çıkar hayatından silkelen saygılar...
Kanka kendisi nasılsa tam zıttına gider kızlar iyi aile kızıysa serseri ruhlu insanlardan hoşlanır efendi utangaç bir kızsa efendi erkeklerden hoşlanır üzme kendini su akar yolunu bulur.
14 Yorumla- +1 yıl
Sinir bozucu şu kızlar.
- +1 yıl
Zor be bicim değişmeden yaşamak. Değişmeyen tek şeyin kendisi değişim
+1 yılEfendi ile evlenirler
Zibidi ile fingirdesirler 😃😂21 Yorumla- +1 yıl
Aa mantıklı söz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O ne iğrenç cümledir biraz puşt ol nedir kalitesiz insan kalitesiz insan sever efendi/serseri muhabbeti değil bu.
Kendimi övmek gibi olsun ama fazla kaliteli bir insan olduğum için fazla kaliteli erkek tercih ederim öyle serseri ile işim gücüm olmaz serseri seven kızlar ağlayıp sızlayan kızlar kalitesiz varlıklar sizi cümleye bak13 Yorumla- +1 yıl
Vay be
- +1 yıl
Kızlar nasıl erkek sever söyliyim ağır ol herkesle konuşma herkese yüz verme dışarıdan egoist ama konuşunca da güleryüzlü ol. Fazla espri yaparsan sevgili değil kanka adayı olursun. Mesajlasirken uzun uzun yazma az ve öz ol. Üstüne çok düşme avucunun içindeyim deme olursan güzel olur ama olmasan da olur modunda ol. Fazla iyilik meleği olma biri senden yardım isterse et istemeyene kahramanlık yapma. Belli başlı hobilerin olsun ilgi alanın girdigin ortamlar. Her iki cins de bu tip insandan hoşlanıyor bana göre
- +1 yıl
Bunlar güzel tavsiyeler teşekkür ederim
+1 yılbiraz puşt ol ne be. puşt ol şerefsiz ol g*vat ol. olma kardeşim olma. bu kötü çocuk sevdası nerden geldi girdi bizim kızların aklına bilmiyorum ama sen olma. erkek dediğin efendi olcak ya
23 Yorumla- +1 yıl
Oluyorum böyle laf yiyorum işte
- +1 yıl
yav boşver. bu kötü çocuk seven kız furyası da akıllanacak. iyi kal sen; efendi kal; saygılı kal. kimsenin yüzüne karşı ana bacı sayma. kaybetmezsin emin ol.
- +1 yıl
İyi bakalım öyle dyorsan öyle olsun. Ben bir kızın yanında değil küfür argo bile konuşamıyorum ama böylelerini gördükçe küfür edesim geliyo
+1 yılBence kendini bir kız yüzünden değiştirme. emin ol karakterli olmak daha iyi sen efendi olmaya devam et bence o kız sana göre değil sen herkesle samimi bir kız istermisin
11 Yorumla- +1 yıl
İstemem bu yüzden bıraktım
+1 yılErgen kızlar böyle maalesef. Ne istediğini bilen olgun bir kızla beraber olup ciddi ilişkiye yönelirsen senin için daha iyi olur.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim gerçekten öyle
- +1 yıl
Rica ederim
o kaybetti başka bişiden dolayıdır bahane olarak onu demiştr zatn zıt karakterler daha iyi vanlaşır senin eksiğini o tamamlar ya da sen onun
11 Yorumla- +1 yıl
Ben de öyle düşündüm ikimiz de aynı karaktere sahip olsak sıkılırdık. Ama istemiyor ne yapayım zorlayamam ki
+1 yılNe bu vitrin aşkı sendeki sjsj efendi çocuk iyidir boşver deli kızı sjs
11 Yorumla- +1 yıl
Vitrin aşkı ne biliiyim ya hoşuma gitti
+1 yılBazı insanlar sessiz ve sakin insanları sevmez. Kabul et bunu. Ayrıca kötü olma.
11 Yorumla- +1 yıl
Kabul ediyorum ama her tanıdığım böyle nerdeyse
O arkadaşının dediği gibi biri olursan hiç sevmezler her kızla gönül eğlendiren erkekte neymis😏
11 Yorumla- +1 yıl
Her kızla gönül eğlendirebiliyor
+1 yılher zaman iyi ol. Iyi oldukça değil umursadikca kaybedersin. Umursama sadece kızları iyi huyunu kaybetme
14 Yorumla- +1 yıl
Şu yazdığına bakar mısın. Ne demek istemiş
- +1 yıl
uyuşmuyoruz bu iş olmaz diyor
- +1 yıl
Onu ben de anladım delidoludan kastı ne olabilir? Çünkü hiç de öyle değil o da sessiz sakin
- +1 yıl
tanımadığım için bilemem
Şimdi günümüz popüler kültürü genelde "Kapa çeneni salak karı" tipinde erkekleri alıp Yunan Tanrısı bedenine koyup onlarla aşk yaşadığını hayal eden kızlarla dolu olduğu için şu zamanda seni daha çok üzerler :((
01 Yorumla- +1 yıl
Ama bu çok üzücü bir söz oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu senin karakterin serseri olmak istedende olamazsın oldugun gibi kal karsına iyi birisi cıkıcak elbet
10 Yorumla
+1 yılBence efendi adam serseri olsa ne olacak her gün ne yaptığı belli değil. En azından efendi bir erkekin ne yaptığı belli oluyor 🙂
10 Yorumlayav birak bir kız için neden karakterini degistiresinki
11 Yorumla- +1 yıl
Bir kız için değil bu ilk de değil yani efendiliğimden kaybettim hep
+1 yılefendilik her zaman kazanır sen yolundan hiç vazgecme.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu kız ne demek istemiş olabilir?
Badboy badboy...
Sevmem serseri çocukları, efendi ol sen.01 Yorumla- +1 yıl
Tamam ablacım :)
- Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılya efendiligi bahane etmistir sıkıci buluyodur seni ya da tipsiz😕seni uzmek istememistir
06 Yorumla- +1 yıl
Beni sen daha çok üzdün şu an. Dediklerin çok mantıklı ve gerçek. Dost acı söyler gerçi
- +1 yıl
iyi de bir kişi buluyor diye herkes mi bulcak renkler ve zevkler farklidir senin tipsiz buldugun bir arkadasinin sevgilisi vardir mesela. o olmazsa başkasi olcak herkesin bir sahibi oluyor en nihayetinde
- +1 yıl
mesela disardan beni asosyal antipatik bulurlar sevgilim ise ne kadar neseli esprili sevgilim var der 😊
- +1 yıl
bence kendi karakterine yakin buldugun biriyle konus illa asiri guzel popi sosyal biri diye degil
- +1 yıl
Ben onun popüler veya sosyal biri olduğunu bilmeden hoşlandım. Tanıdıkça öyle biri olduğunu farkettim
- +1 yıl
uzaklaş bak üzer seni öylelerinin cevresi geniş olur kanka ayagina cok erkek arkadaşi da olur
+1 yılo kiz tam bir o. cabuk sil onu aklindan da kalbinden de
07 Yorumla- +1 yıl
Kalpten zor da aklımdan silebiliyorum
- +1 yıl
unutursun merak etme biliyom cok zor ama once sogursun sonra zamanla unutursun dolayli yoldan seni istemedgini patlak vermis iste bahane ediyo yani gerizskali ya sinir oldumm
- +1 yıl
Soğudum yeterince başarılı o konuda
- +1 yıl
sakin uzulme. degmeyecek insanlar icin yipratma kendini
- +1 yıl
Elimden geleni yapacağıma emin olabilirsin.
- +1 yıl
iyi sen bilirsin. kendine iyi bak. 🤗
- +1 yıl
Sen de. Yoluna iyiler çıksın
+1 yılKendin olmaktan asla vazgeçme, seni sen yapan özelliklerin bunlar.
01 Yorumla- +1 yıl
Vazgeçmemeye devam ediyorum
Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı. Kesinlikle puşt ol adamım, Michael Scofield bile hapishaneye girip öyle Sara yı buldu
01 Yorumla- +1 yıl
Bay be
+1 yılsizde hoşlanacak tam şeyleri buluyorsunuz kusura bakma 😏 öylelerinden hayır gelmez !
02 Yorumla- +1 yıl
Valla denk geliyor. İyisini buldam bırakmam ki
- +1 yıl
umarım bulursun yanlış kişilerle zamanını harcama
+1 yılYa kötü olma ama evet biraz dha serseri ruhlular kizlarin dikkatini çeker malesef
03 Yorumla- +1 yıl
Serseri olucam vuhu sigara içki deri mont zincir küpe piercing saçlar punk tarzı
- +1 yıl
Yok yok ole de olma. Biraz gizem katsan kendine yeter 😁
- +1 yıl
Gizem katayım hmm. Şapkalıyla gezicem
Efendi olanı tercih ederdim ama sıkıcı bir yapısı varsa bende sıkılırım
03 Yorumla- +1 yıl
SOkıcı değilim aslında saatlerce konuştuğumuz oldu 4.5 saat skype ta görüştük yine sıkılmadı.
- +1 yıl
Valla yok işte keyf
+1 yılErkek Görüşü olarak, Serseri ve umursamaz cocuk Bro Bana göre. d
00 Yorumla
+1 yılEfendi görümlü serseri çocuk
12 Yorumla- +1 yıl
Daha yeni yorum yapıyor püü
- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılbu zamanda ki kızlar onu istiyor. zamana ayak uydurmak lazım.
00 YorumlaBence kimse için karakterinden vazgeçmemelisin sen busun ve en doğru olan bu konuşmada senin karakterin onların ki yanlış seninki doğru böyle bir devirde böyle bir karaktere sahip bir erkek olduğun için şanslısın mutlu ol birgun doğru insan gelecek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kızın beyin lobları arasındaki köprüde sıkıntılar var..
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel benzetme :D
Sen yoluna devam et en iyisini yapıyorsun sakın bozma kendini
01 Yorumla- +1 yıl
Peki
zıt kutup iste ne güzel daha iyisi mi var
11 Yorumla- +1 yıl
Bunu o kıza desene
- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılYerine göre efendi yerine göre serseri 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Nerde efendi nerde serseri?
- +1 yıl
Onu da o bilsin canım herşeyi ben mi soylıyım 🙄😂
- +1 yıl
Peki o bilsin o zaman 👍🏿
Coluk cocukla ugrasam
13 Yorumla- +1 yıl
98li o da?
- +1 yıl
Pardon abi 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılSerseri sevgili efendi koca isterler
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle :) eig
+1 yılefendiiiii
11 Yorumla- +1 yıl
😳 😳😳
İkisi birarada yok mu? Ben onu istiyorum
07 Yorumla- +1 yıl
Malesef elimizde kalmadı
- +1 yıl
Ama ayağımızda kalmış bir tane
- +1 yıl
neden sana karşı serseri olsun ki? kötü davranması hoşuna mı gidecek
- +1 yıl
Nasıl peki
Deli dolu olmak da efendi olmak da önemlidir
01 Yorumla- +1 yıl
Hangisi daha önemli
Gizli Üye(25-29)+1 yılBahane etmis diyoki tipim degilsin
03 Yorumla- +1 yıl
ONun tipine tüküreyim pis çingen..
Cevap sahibi+1 yılBirileriikaldiriyodur onun bitarafinii
- +1 yıl
1k takipçisi 900 de takip isteği var instagramda
+1 yılEfendi
01 Yorumla- +1 yıl
Neden efendi?
+1 yılkız sürtüko zaman sen kendi yolunda devam et
04 Yorumla- +1 yıl
hadi işine halleri var orası doğru her gün geziyor instagramı dizi gibi
- +1 yıl
dediğinden hiçbir şey anlamadım
- +1 yıl
Otomatik düzeltme değiştirmiş öyke halleri var demek istemiştim
- +1 yıl
boşver o zaman
kotu değil
10 Yorumlaefendi
01 Yorumla- +1 yıl
Neden efendi?
+1 yıladam olan
05 Yorumla- +1 yıl
Adam olan?
- +1 yıl
Adam evet.
Ağır başlı her kıza yüz vermeyen. basit kızlara hele hiç yüz vermeyen. Merhametli ve Sevdiğine sadık - +1 yıl
Öyleyim desem? Ama bu kız yine de reddediyor
- +1 yıl
Çunki kaşar. bırakın artık şu kızları
- +1 yıl
Bu günden itibaren bırakıyorum
+1 yılOrtası
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
Yerine göre serseri yerine göre efendi ikisinden de biraz :)
efendi
00 YorumlaKendin ol
04 Yorumla- +1 yıl
Olunca sonuç bu
- +1 yıl
Tamam öyle deniycem :)
+1 yılSerseri çocuk
01 Yorumla- +1 yıl
SEbep?
- Aşk İlişkileri konusunda 686 cevap paylaştı.
+1 yılEfendi çocuk
00 Yorumla
+1 yılEfendi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler