Cevaplarda erkekler ile kızlar farkli düşünüyor. E doğal olarak yaşayan maruz kalan tarafi dikkate olmak doğru seçenek oluyor sanırım. Kizlar, %90 tutarsız galiba
Kızlar dürüst olun, efendi erkek mi Az serseri atarlı erkek mi?
Sizi tanımıyorum sizin hakkınızda yorum yapmam elbette yanlış ama ağzından sözcükler çıkarken dahi farklı eylemde bulunan kadınları gördüm ben kısaca bir şey söylerken zıttını yapan o yüzden hiçbir kadını bu konuda sözüne güvenemiyorum ama dediğim gibi sizi de tanımıyorum ve saygı duyuyorum
Peki neden o zaman beyefendi erkekler genellikle yalnız serseri erkekler gömlek değiştirir gibi kızı değiştiriyorlar ya da gördüğümüz bu çok iyi ama o da çok tatlı diyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kızlar serseri severler
Efendi dediklerine bakma serseri erkek buldukları anda efendi erkeği satarlar anında
Imza kase mühür ama iste soyleyjnce kızıyorlar
Yersen işte
Efendi tabikide
🤥
Ne oldu
şu oldu genelde kadınların sözleriyle eylemleri farklı oluyor onu kastettim
Yok ya ben öyle değilim
Sizi tanımıyorum sizin hakkınızda yorum yapmam elbette yanlış ama ağzından sözcükler çıkarken dahi farklı eylemde bulunan kadınları gördüm ben kısaca bir şey söylerken zıttını yapan o yüzden hiçbir kadını bu konuda sözüne güvenemiyorum ama dediğim gibi sizi de tanımıyorum ve saygı duyuyorum
Serseri severler
Bencede
Efendi erkek her zaman
Peki erkekler neden tersini düşünüyor
Onlara sormak lazım
Ben erkek olarak cevap vereyim kadınlar hep söylediklerinin tam. tersini yapiyorlar
Peki
Bu peki sizle uğraşmam pekisi sanirim neyse teşekkürler o zman 🤐
Beyefendi
Peki neden o zaman beyefendi erkekler genellikle yalnız serseri erkekler gömlek değiştirir gibi kızı değiştiriyorlar ya da gördüğümüz bu çok iyi ama o da çok tatlı diyorlar
Kalabalık bir nezihlik nerde görülmüş ki